PEDOFIEL TEGEN KUNSTENAAR: EEN STRIJD OM DE TOEKOMST VAN ONS LAND

LAATSTE NIEUWS: DE ‘ROB SCHOLTE-COALITIE’ GAAT NIET DOOR; KOEN SCHUILING, MARK RUTTE EN DE HAAGSE SWAMP DREIGEN EN INTIMIDEREN NET ZO LANG TOT ZE OPNIEUW OP DE TROON WORDEN GEHESEN

MEVROUW TJITSKE BIERSTEKER VAN DE CU: STUUR DE DUIVEL SCHUILING PLEASE DE VERDOEMENIS IN EN GEEFT ROB, LIJSJE, DE KINDEREN EN DE KAT EEN NIEUWE TOEKOMST!

Ten overvloede: we noemen burgemeester Koen Schuiling hier niet steeds een ‘pedofiel’ en een ‘kinderverkrachter’ om hem te beschadigen. Het is ons er uitsluitend om te doen het schreeuwende onrecht te repareren dat Rob en zijn gezin is aangedaan. Als wij het pedofiel zijn van de burgemeester daarbij als wapen kunnen gebruiken, doen we dat. Want dat Schuiling een kinderverkrachter is, staat vast. Nota bene in zijn eigen gemeenteraad is hij weggezet als een smerige pedofiel! Daar zijn video-opnames van. Maar dat is slechts een klein deel van de complete overweldigende bewijslast. Dat nu niemand openbaar durft te gaan met deze bewijzen, is te verklaren uit de cultuur van terreur en angst die Koen Schuilingin Den Helder heeft gevestigd. Precies zoals zijn vriend Joris Demmink dat deed in Den Haag. Mensen weten dat ze kunnen worden vermoord als ze Schuiling exposen. Zo heet wordt deze pedo-soep gegeten. Maar nu ligt er een unieke kans het Schuiling-terreur-regime te beeindigen. De bal ligt bij Tjitske Biersteker van de Christenunie. En bij God.

14 Replies to “PEDOFIEL TEGEN KUNSTENAAR: EEN STRIJD OM DE TOEKOMST VAN ONS LAND”

 1. Als je weet dat die video bestaat, en waar die is, en je hebt hem gezien, maar je doet er niets mee, ben je volgens je eigen manier van denken net zo schuldig als de daders.
  Micha Kat, je bent medeplichting aan het verkrachten en aan stukken snijden van babies.

 2. Het ironische is en blijft natuurlijk dat hoe harder Kat en Scholte met ongefundeerde poep blijven gooien, hoe sterker dat de positie van Schuiling c.s. maakt. Bovendien, hoe onwaarschijnlijker het wordt dat er ergens in NL een andere gemeente genegen zou zijn om zaken te doen met Scholte. Over eigen ruiten ingooien gesproken.
  Dat Micha openlijk zit te solliciteren op de zoveelste aangifte tegen ‘m is natuurlijk ook niet in het belang van Scholte; dat is alleen voor z’n eigen ego.

 3. Ondertussen zijn de (als zodanig) onherkend geïnfiltreerde psychopaten John Bolton, “Bibi” Netanyahu etc. en hun meer touwtjestrekkend in de schaduw blijvende dito optelsom naargeestig krankzinnige ruggensteun, krankzinnig energiek bezig om ons een gruwelijke WOIII in te baggeren.

  De sores van Rob Scholte en Den Helder zal hierbij compleet verbleken.

 4. ‘Ten overvloede: we noemen burgemeester Koen Schuiling hier niet steeds een ‘pedofiel’ en een ‘kinderverkrachter’ om hem te beschadigen.’

  En dat is precies wat Kat wel doet, en dat weet Kat drommelsgoed. Hij heeft, zoals te doen gebruikelijk, weer eens geen grammetje bewijs. Waar is die ‘complete overweldigende bewijslast’? Waar zijn die videobanden?

 5. Dit is de bekende werkwijze van liegende complotters: men beweert dat er video’s bestaan met ‘overweldigende bewijslast’ maar die komen nooit boven tafel.
  Marcel Vervloesem beweerde dat er een zeer belastende video was over Demmink. Nooit gezien. Er werd hier door Micha Kat gezwetst over een ‘satanische’ video over Hillary Clinton. Nooit gezien.
  Nu zwetst de liegende aap Micha over een video waarin de pedofilie van Schuiling wordt bewezen. Die video zullen we ook nooit zien.

  Micha is een trieste fantast en leugenaar.

    1. Wedden om de schadevergoeding van Westenberg dat het je niet lukt?
     Je bent gewoon een ophakker, alleen die fantast van een Neset Temerci steekt je wat dat betreft nog de loef af.

     Het is allemaal luchtfietserij, zelfs boosopa (en ORP-partijgenoot van jou) Nico van den Ham, die toch in zijn ongeëvenaarde naïviteit in alles gelooft wat hem maar voorgehouden wordt, heeft jou inmiddels bestempeld als totaalidioot. Blijkt hij toch nog 3 hersencellen meer dan jij te hebben…

     1. Oh, maar dan heeft Scholte hem zeker ook alweer weggehaald, want er is niks van te zien op zijn site. Of heb jij soms een link? Ik dacht het niet…

    1. Hierop komt uiteraard geen reactie. De video is volledig uit de duim gezogen, zoals de video’s over Demmink en Clinton uit de duim waren gezogen.

Geef een reactie