PEDOFIELENBESCHERMER GELAUFF VOLLEDIG TRAPPED: HIJ MOET VAN DE DEEP STATE DE IMPEACHMENT-HOAX TEGEN TRUMP BLIJVEN PUSHEN!

3 Replies to “PEDOFIELENBESCHERMER GELAUFF VOLLEDIG TRAPPED: HIJ MOET VAN DE DEEP STATE DE IMPEACHMENT-HOAX TEGEN TRUMP BLIJVEN PUSHEN!”

  1. Ik kijk geen TV, het is puur vergif. Het is aan de corrupte NOS-medewerkers te wijten dat Nederlanders massaal “JA” zeggen tegen de dictatuur ven het groot-kapitaal. De banken staan nog steeds op de rand van de financiële afgrond en daarom heeft de ECB de spaarders waar nog veel te halen valt in het vizier. De rente gaat onder Christine Lagarde (die onlangs het roer van de ECB van Draghi heeft overgenomen) steeds verder omlaag. Tot -5% aan toe. Stel u heeft 10.000 Euro aan spaargeld op de bank staan waarvoor u gewoon gewerkt heeft. Als de rente -2% is en de prijzen voor de eerste levensbehoeftes stijgen ieder jaar met 3% dan raakt u jaarlijks 5% van uw spaargeld kwijt. Na 5 jaar heeft u dus geen 10.000 meer op de bank maar 7.738 Euro. In onze economie verdampt geen geld: het verlies van de één is altijd de winst van een ander. Wat u kwijt bent geraakt zit in de zakken van de institutionele beleggers (dat zijn bankiers) en uw “volksvertegenwoordiger” praten nergens over want knijpen bij deze diefstal een oogje toe. En dit is nog maar het begin van de grote omverdeling van arm naar rijk!

    Blijf stemmen mensen. Jullie raken ALLES kwijt.

    1. Ondertussen is heel Nederland geobsedeerd door het klimaat en daar zijn de Bilderbergers natuurlijk heel blij mee. De klimaat-hoax is ook nog eens heel goeie handel en het waanzinnig gemaakte volk heeft helemaal niets in de gaten. Met dank aan de NOS.

    2. Laten grootbanken ABN Amro en Rabobank net aangekondigd hebben dat ze geen negatieve spaarrente gaan rekenen. ING zal ook wel volgen. Kortom: weer volkomen verzonnen berekeningen van Bosman.

Geef een reactie