PEDOLAND NEDERLAND: ‘MARK RUTTE IS ELITE UEBER-PEDOFIEL’

LEES OOK OVER DE HOORZITTING NEDERLAND PEDOLAND OP HHC * WIJ HEBBEN HET STEEDS GEZEGD: MARK RUTTE IS ‘UITGEVONDEN’ DOOR JORIS DEMMINK * NAM RUTTE OOK DEEL AAN DE RITUELE EN SANANISCHE MOORDPARTIJEN DIE BART VAN WELL BESCHRIJFT?

[wp_ad_camp_1]

Volgens de laatste berichten was van de MSM alleen Koen Voskuil aanwezig van het AD. Geen Marcel Gelauff. De NOS verzweeg ook al (in het Journaal) dat Demmink, Opstelten en Teeven binnenkort (in april) onder ede zullen worden gehoord over de elite-pedonetwerken. Daarvoor weigerde Gelauff een interview uit te zenden dat zijn verslaggever Lidwien Gevers met Micha opnam tijdens de Rolodex-verhoren en dwong hij Jeroen de Jager aangifte tegen Micha te doen. De Jager heeft onder ede verklaard dat Gelauff hem heeft gedwongen op te houden met het doen van onderzoek naar de elite-pedo-kindermoord-netwerken. Gelauff deed zelf vijf keer aangifte tegen Micha waaronder wegens ‘doodbedreiging’ waarvan Micha werd vrijgesproken. Recent werd Micha na een set up tussen Gelauff en het OM veroordeeld tot een gevangenisstraf van 10 maanden omdat hij geschreven had dat Gelauff ‘banden onderhoudt met de pedo-netwerken’. Het hoger beroep van Micha loopt.

5 Replies to “PEDOLAND NEDERLAND: ‘MARK RUTTE IS ELITE UEBER-PEDOFIEL’”

 1. Bart van Well ‏@BVW11 · 24 nov. 2015
  Na overleg met bestuur is besloten de Get Well Foundation per direct te ontbinden en te stoppen met haar activiteiten. Thanks for support !!

  0 retweets 0 vind-ik-leuks

   Beantwoorden

   Retweeten

  Leuk

  Meer
  Bart van Well ‏@BVW11 · 24 nov. 2015
  Wegens financiële problemen gaat de Get Well Foundation ermee stoppen. Alle inspanningen hebben niet het gewenste resultaat””

  Hij vraagt om steun in de vorm van financiele giften terwijl hij daarvoor de stichting heeft opgeheven.

  Overigens dosseren heeft Bart van Well zeker nog nooit van gehoord, evenmin zijn twitter praatjes wat schoner brengen ……..

  Wel grappig Kat copy paste zijn gedrag van Alex Jones, en andere grapjassen maken weer een copy van dat gedrag ………..

  Hoe is het eigenlijk gesteld met het misbruik onder waarheids bloggertjes, misbruikt Kat nou van der Ham of misbruikt Nico …… Micha.

  Overigens Kat ….. je interview op was wel wat gezapig ………… geen enkele kritische voetnoot, daar waar jullie zelf altijd comment hebben op de reguliere media ……sja.
  Wat was de bedoeling eigenlijk, uitbreiding van je bedel ronde??

  Overigens wanneer loog je nou over je familie?? was dat in 2011 of de vorige week in dat filmpje omtrent je fmilie bezoek.

Geef een reactie