PETER R. DE VRIES, BART MOS, GERLOF LEISTRA, MARCEL GELAUFF EN MARCEL HAENEN: HET OM ‘TRIAL BY MEDIA’-LEGER

WAT HET OM IN DE RECHTZAAL OP EERLIJKE WIJZE NIET KAN BEREIKEN, DWINGT HET OP ACHTERBAKSE WIJZE AF VIA DE MSM * DE MICHA-ZAKEN ZIJN HET MEEST STUITENDE EN MEEST OMVANGRIJKE TRIAL BY MEDIA-PROCES UIT DE NEDERLANDSE GESCHIEDENIS * NU GAAN WE HET OM HIERVOOR AANSPRAKELIJK STELLEN

[wp_ad_camp_1]

BREAKING: HET LIJKT NOG ERGER! DEED MARCEL HAENEN ‘STIEKEM’ AANGIFTE TEGEN MICHA BIJ ZIJN ZWAGER SAMEN MET MARCEL GELAUFF?

Peter R. de Vries die -vet betaald door Justitie- keer op keer op TV Micha door de stront mag sleuren -of althans pogingen daartoe deed, tot en met het fameuze ‘hij moet in een dwangbuis worden afgevoerd naar een TBS-kliniek’ aan toe. Bart Mos die samen met Justitie Micha de gevangenis probeerde in te moffelen via een verzonnen ‘doodsbedreiging’. Marcel Gelauff die vijf keer -in samenspanning met het OM- aangifte tegen Micha deed zonder dat er sprake was van enig delict en zelfs ook een ondergeschikte dwong aangifte tegen Micha te doen. Gerlof Leistra, de vriend van Joris Demmink, deed samen met Justitie aangifte omdat Micha een bron citeerde die over hem verklaarde. En nu Marcel Haenen die Micha op een cruciaal moment demoniseerde als -opnieuw- ‘doodbedreiger’ in opdracht van zijn zwager Herman Bolhaar die op dat moment samen met Joris Demmink en Ivo Opstelten aan het plannen was hoe Micha kon worden uitgeschakeld en opgeborgen. Van Leistra en Gelauff -die van OvJ Nicole Vogelenzang op de avond dat Micha werd gearresteerd op Schiphol het ‘grote nieuws’ kregen doorgebeld- heeft de rechter reeds gezegd dat hun samenspanning met Justitie moet worden onderzocht. Van De Vries staat vast dat hij door Justitie wordt betaald. In de zaak-Mos staat vast dat zijn krant banden onderhoudt met de pedo-netwerken. En nu is vastgesteld dat Bolhaar -de man die verantwoordelijk is voor het hetze en de terreur tegen Micha- de zwager is van Marcel Haenen. Natuurlijk, het enkele feit dat er sprake is van deze familieband heeft weinig te betekenen. Maar in het licht van de wijze waarop Haenen journalistiek opereert en van de andere MSM-journalisten die door het OM worden ‘ingezet’ tegen Micha is deze onthulling ronduit verwoestend: voor Haenen, voor het OM en voor NRC Handelsblad. To be continued!

3 Replies to “PETER R. DE VRIES, BART MOS, GERLOF LEISTRA, MARCEL GELAUFF EN MARCEL HAENEN: HET OM ‘TRIAL BY MEDIA’-LEGER”

  1. Het is gewoon niet waar.

    ‘Reality and law do not apply to psychopaths’

    Het OM is er alleen om IJSKOUD de burger te gijzelen, bij voorkeur als die zwakbegaafd is en in de schuldsanering is gewerkt door de woningbouwvereniging.

Geef een reactie