PETER R. DE VRIES VERKLAARDE EENZIJDIG DAT FAMILIE GRAAFSMA DE ‘ZELFMOORD’ VAN DASCHA ACCEPTEERDE… DAT BLIJKT NU EEN LEUGEN

DE CRUCIALE VRAAG BLIJFT: HOE RAAKTE PETER R. DE VRIES BETROKKEN BIJ DE FAMILIE GRAAFSMA? DOOR WIE WERD HIJ IN DEZE ZAAK BETAALD? * AD VAN CHRIS KLOMP LEADING IN HET PUSHEN VAN DE ZELFMOORD-LEUGEN * CRIMINELE ROL OPENBAAR MINISTERIE IN ZAAK-DASCHA * BEKIJK HIER ONZE DASCHA-FILES

Het heeft er alle schijn van dat patholoog-anatoom Frank van de Goot in deze nieuwe recente docu ‘het licht heeft gezien’ en is afgestapt van zijn dienende rol aan de staats-mafia die hij speelde aan het begin van het Gooise drama.

4 Replies to “PETER R. DE VRIES VERKLAARDE EENZIJDIG DAT FAMILIE GRAAFSMA DE ‘ZELFMOORD’ VAN DASCHA ACCEPTEERDE… DAT BLIJKT NU EEN LEUGEN”

 1. overigens is het helemaal niet zo vreemd dat men een speaksman in hurt, das namelijk aardig modern zoals dit ook in andere landen gebeurt.

  En heeft nada nopsses te maken omn zaken te verdoezelen ……….

  Overigens lijkt me ook normaal dat ouders nimmer hun verlies accepteren ongeacht of ze vermoord is of een ongeluk hebben gehad of anders. De ouders zullen altijd een zware dobber hebben.

  Dit zal Kat allemaal worst wezen zoalng hij zijn racune maar kwijt kan, denk dat dit nog niet eens in de botte hersentjes van Kat opkomt …….. en dan zich zelf vervolgens onderzoeksjournalist noemen ………….

 2. “”En tenslotte die auto bij de overgang… deze heeft een kenmerknummer! -Wordt uiteraard door het OM n iet prijsgegeven.”””

  lijkt mij nogal logisch dat deze en andere info niet met jan en alleman wordt gedeeld, want als dit betrekking tot de dader is kan vervolgens de dader zaken aanpassen waardoor het vervolgens door het OM wat lastiger wordt.
  Daarnaast is het niet de bedoeling dat de burgers een heksenjacht beginnen.

  Overigens moet je bij je redenatie eveneens rekening mee houden dat het om een puber gaat die eventueel rare fratsen heeft, en je dus niet gelijk full alarm kan slaan en ik neem aan dat haar kennissen het ook overgelaten hebben aan het moment en het dus ook op zijn beloop hebben gelaten met het idee dat ze zo wel terug komt. Neem aan dat als je met je kennissen op stap gaat en er een uit het oog raakty men ook niet gelijk alarm slaat ………… pfffffffffffff

  Maar goed dat had je zelf ook kunnen bedenken met wat hersens

  “”Micha altijd aanduid0 telkens weer met Argus ogen dicht bij de waarheid komt”””de Micha die geen technische termen kent en hun aanduiding inzake moord en dergelijke en vanuit de volksmond er maar een etiket op plakt die het meest populair is!
  Lijkt me ook als de technische recherché het etiket zelfmoord aan een zaak meegeven dit gestoeld is op de technische gegevens die ze destijds voor handen hadden, en men niet lukraak zomaar een bepaling doen.

 3. Het is op dit moment rond 1 uur in de nacht en ik krijg deze documentaire onder ogen. Zag er de laatste dagen al “halsreikend” naar uit vanaf het enige tijd geleden werd aangekondigd. Misschien reageer ik nu tegelijkertijd met en paar anderen. Of men via de televisiebuis er reeds tijd voor vrijmaakte, weet ik ook nog niet.
  Maar wàt valt gemiddeld nu het meest op en dat telkens weer?
  Behalve dat de onderzoekers een scherpe blik hebben en er tevens af en toe hard aangepakt diende te worden, zoals die onwillige knaap op z’n gemotoriseerde tweewieler. Ook merk ik op dat onze vertrouwde journalist (zoals ik Micha altijd aanduid0 telkensweer met Argus ogen dicht bij de waarheid komt.
  Voor mijn gevoel zitten we in deze zaak nog steeds met een open einde…
  Wat bijvoorbeeld te denken dat er binnen de vrienden van Dascha minimaal er één is die de mond dicht houdt?
  Die zogenaamde halvegare van 27 jaar beweerde voorheen (zie oudere opname camera) dat hij zich op zijn leeftijd niet bezig hield met feestjes voor 16 jarigen die nog geen 18 jarigen zijn en waaraan men zich de vingers niet dient te branden. Over dit ssort van figuur lijkt me het laatste woord nog niet gesproken -een luguber iemand met wellicht nòg vreemdere contacten (een tussenpersoon òf een lonely wolf misschien).
  Maar bovenal wappert in dit alles de vlag van het OM, waar Micha het jaren over heeft: de corruptie en de talrijke mazen in de wet vòl open deuren in bijna alles (computer beveiligingen enz. en waar vanavond nog druk in de 2e Kamer over werd geduscussieerd.
  Kennelijk moeten we contateren dat men alle crime niet meer kan bijbenen (geen geld en ervaren mankracht genoeg)en vooral de VVD met aanhang er voor is om steeds meer vrijheden en macht naar de overheid te schuiven (vlak voor de verkiezingen nota bene). En natuurlijk verliest ons volk telkens meer vrijheid.
  Ook bij Dascha vaiel van het begin af aan het alsmaar zich verontschuldigen achter de coulissen van allerhande regeltjes… waardoor er niemand daadwerkelijk kon aanpakken vanaf het prille begin, het eerste uur (toen zij nog in leven was.
  En hoé! Er liep een opgejaagd meidje rond, zonder jas en… mèt of zonder doel? Volgde iemand haar bewust/ Van misschien 27 jaar? Met een compagnon?
  En tenslotte die auto bij de overgang… deze heeft een kenmerknummer! -Wordt uiteraard door het OM n iet prijsgegeven.
  Kijk: het OM geeft bijna niets prijs, maar mag dus straks via de wet wèdl bij ons achter de deur via slimme tv’s en pc’s binnenskamer meekijken en luisteren.
  De hele wettelijke macht lijkt wel krankjorum!

 4. Neem eens de moeite om een keer “feiten” tot je te nemen. Allemaal te vinden vanuit je luie stoel. Dan kun je het antwoord vinden hoe en door wie Peter R. betrokken is en wie hem heeft betaald.

  Kom eens van je suggestieve luie reet af. Je hebt daar in Galway toch niks beters te doen?

Geef een reactie