PETER R.: ER IS ‘NOG’ GEEN BEKENTENIS…. WAAROM TRAPPEN WE HIER NOG IN? OF DOEN WE DAT AL NIET MEER?

DOOR JUSTITIE BETAALDE PEDO-SPINDOCTOR EN DEMMINK-VERDEDIGER PETER R. DE VRIES OVER DE MOORDEN OP ROMY EN SAVANNAH: ‘DE POLITIE IS ONWIJS GOED BEZIG!’ * VERBIJSTEREND: DE VRIES NEEMT DATA SOCIALE MEDIA AT FACE VALUE MAAR GROOMING-ACCOUNTS ZIJN ALTIJD FAKE WAARBIJ VOLWASSENEN ZICH UITGEVEN VOOR LEEFTIJDSGENOTEN -WAAROM MAG JUIST DAT NU WEER NIET WORDEN GENOEMD?

[wp_ad_camp_1]

De ‘onmogelijke’ stelling van de politie dat er ‘geen verband’ bestaat tussen beide zaken wordt door De Vries ook verdedigd met een beroep op ‘sociale media’: hij suggereert dat Romy en Savannah met andere jongen(s) in contact stonden en dat de politie die over deze gegevens beschikt op grond daarvan kan concluderen dat er ‘geen verband’ is tussen beide zaken. Dit is ronduit krankzinnig. Het is evengoed mogelijk dat een enkele dader beide meisjes heeft benaderd met verschillende accounts. Sterker: we weten dat oudere perverts die jonge meisjes willen lokken zich standaard bedienen van fake-identiteiten waarbij ze zich voordoen als leeftijdsgenoten van de targets. Het laatste punt van Peter R., dat ‘grote zoektochten’ alleen plaatsvinden als er ‘concrete aanwijzingen bestaan’ is eveneens onjuist. Er zijn talloze voorbeelden van zaken waarin grote gebieden zijn doorzocht als men aanleiding had te denken dat zich daar een slachtoffer zou kunnen bevinden. In feite is louter de omstandigheid dat Peter R. de Vries bij RTL zit om de zaak te ‘bespreken’ een bewijs voor de betrokkenheid van de PP-elite. Welke normaal denkende redactie laat iemand toe waarvan vast staat dat deze wordt betaald door de staat en waarvan tevens vast staan dat hij geheel in dienst is van de Demmini-mafia? Dat doe je alleen als je moet, als je geen keus hebt. Met andere woorden: Peter R. de Vries incrimineert zijn broodheren als moordenaars reeds door het feit dat hij zit waar hij zit!

2 Replies to “PETER R.: ER IS ‘NOG’ GEEN BEKENTENIS…. WAAROM TRAPPEN WE HIER NOG IN? OF DOEN WE DAT AL NIET MEER?”

  1. De teleurstelling van Micha is groot: weer geen enkel bewijs van betrokkenheid van pedonetwerken, laat staan dat zijn Joris er iets mee van doen heeft.

    1. Ik ben het met je eens. Dit heeft net als de vaatstra zaak waarschijnlijk en meest logisch niets met pedonetwerken te maken. Dit heeft te maken met het feit dat die asielzoekers ons komen uitmoorden. Agenda 21 van de NWO. Net als dat alle aanslagen in Europa geen false flags zijn. Ze willen juist geen aanslagen hebben voordat er genoeg Moslims zijn om Europa te veroveren. Elke aanslag en moord maakt de mensen steeds meer wakker en brengt hun agenda steeds meer in gevaar. Daarom hebben we ook Baudet die mensen koest moet houden en als puntje bij paaltje komt zal hun ons ook keihard verraden. Dit verklaart ook meteen dat Baudet niet over Demmink en De enorme VVD corruptie durft te praten.

Geef een reactie