PHILIPPE REMARQUE EN JORIS DEMMINK: THE RED PILL!

VOLKSKRANT-ADVOCATE CHRISTIEN WILDEMAN VAN KENNEDY VAN DER LAAN KOMT NU TERECHT IN DE MEEST AFSCHUWELIJKE POSITIE DENKBAAR: ZE MOET DE VOLKSKRANT VERDEDIGEN OVER DE LIJKEN VAN DE DOOR DE PEDO-MAFIA VERKRACHTE EN VERMOORDE KINDEREN * MAAR GELD MAAKT VOOR WILDEMAN ALLES ‘GOED’, ZO ZIT DE ADVOCATUUR IN ELKAAR

[wp_ad_camp_1]

4 Replies to “PHILIPPE REMARQUE EN JORIS DEMMINK: THE RED PILL!”

 1. Weak and with fear you accept (almost) anything. Actually, you call for your hangman to protect you – in fact, it’s the collective Stockholm syndrome.

  Dat is ‘fascism with a smile’ PB BV voor je:

  ——————
  Peter Koenig (voormalig econoom Wereldbank)

  It’s a new fascism. It’s not Hitler’s fascism. It’s soft, sophisticated and deadly, if you oppose it. You are manipulated by a blue-managed matrix, encircled by police and military, ready to fire – but you will be fine and get fed as long as you nod, as in agreement.

 2. Zo’n geldbeluste advocaat/advocatuur representeert dus niet de “ridder van de rechtsstaat” zoals de verraderlijke ‘mask of sanity’ wil doen voorkomen, maar het terroriserende boeventuig van de Oranje (nu) Prins Bernhard BV psychopathocratie als vazalstaat van de dito psychopathische USA/GB ‘deep state’ (de criminogene gruwelslachters van Dresden).

  Dit verklaart ook de “advocateneed” afgelegd op de volkomen lege/ledige Oranje huls die (echter dan echt en met zwoele “Z”) een koning/vorst acteert.

 3. Als geld alles goedmaakt dan duidt dat op een moordenaars ‘mindset’. Precies wat elkaar opzoekt en door de eeuwen heen niet verandert of verbetert:

  ——————-
  dr. Leo Adriaenssen constateert:

  Hoewel hij zelden of nooit persoonlijk leiding gaf aan de strijd, gaf Willem van Oranje van zijn bevoegdheden als militaire commandant niets uit handen. Hij had de dagelijkse leiding en moet ook de verantwoordelijkheid hebben gedragen voor de verwoestingscampagnes van voor 1583 (sinds 1579). Zijn zoon Maurits was sinds 1584 als bevelhebber daarbij ingeschakeld. Deze was ook betrokken bij het bloedbad dat zijn soldaten in 1587 aanrichtten onder boeren te Veghel: 600 doden.
  ——————
  Hier komt historicus Adriaenssen (die geen -noodgedwongen- top deskundige of forensisch psycholoog is en dus het kenmerkend weerzinwekkend getouwtrek achter de schermen, onderwijl de goegemeente een ‘mask of sanity’ presenterend, typisch voor het recent ontdekte, logisch intelligente bijonder gruwelijke type ‘adapted compensated psychopath’ nooit als zodanig herkend heeft) eigenlijk met een variatie op het gezegde “macht corrumpeert”, terwijl morele debiliteit (of de geringe tot matige morele intelligentie waardoor men onder PUUR SLECHTE “leiding” gemakkelijk grens-psychopathisch “rode lijn overschrijdend” gedrag zal gaan vertonen: een vijandelijke krijger doden is iets volstrekt anders dan kinderen verkrachten en vermoorden, misbruik makend van oorlogstijd) niet kan worden aangeleerd:

  ——————-
  De uitoefening van de krijgshandel (onder Oranje….: DSR) stelde de soldaat vrij van een hele reeks maatschappelijke en religieuze gedragscodes. De meeste van de Tien Geboden verloren hun gezag en geldigheid, want beroepshalve mocht en moest de soldaat doden en stelen, liegen en inbreuk maken op de zondagsrust, terwijl onkuisheid, vloeken en de begeerte naar andermans vrouw en bezit gemeengoed werden – met verkrachting en diefstal als materiële bevrediging. De soldaat verloederde dus.
  —————–

Geef een reactie