11 Replies to “PIZZA-GATE KRIJGT HOOG MANUEL SCHADWALD-GEHALTE; ELITE MOORDT EN VERKRACHT; WE HERKENNEN DE ZAAK-DEMMINK”

  1. De Supergetuige is Goéd en Authentiék en Herken diverse Verklaringen uit eigen Ervaringen.

   Probleem met zulk nitwits als jij is dat jij je incasseringsvermogen als maatstaf jegens de Wereld oplegt en daarmee Waarheden afknipt in je ontkenningen.. maw je bent te klein voor de Waarheden van deze Wereld waarbij je gejank en gejengel in je ontkenningsreflexen zegt dat je wél meer dan genoeg dáár zélf van beleefd hebt .. meeste Slachtoffers zelf zijn de ergste ontkenners wegens diepste angsten .. dán die angsten voor je baas nog..

  1. Een Chant voor wie het Geheugen wil Herstellen:

   Mijn Geheugen dat is Goéd en Werkt zo als het Moét ..dat ander is rot en kapot en maakt los van God

   Door gebruikelijk door dit soort technieken optredende Herstel/Helingsprocessen opkomende Pijnen/hoofdpijnen kan men door de neus inademen en door de mond uit ademen waarop Pijn gebruikelijk onmiddelijk weg is

   Let Op dat het Aangeboren Onbewuste cq Intuitie razend snel deze technieken en voordelen er van door heeft en verder uit zichzelf verder werktermen voor allerlei kan aangeven om ván complex en trauma te Verlossen van Angst en verdriet

  1. Was het niet de BBC die met het fake nieuws kwam dat Trump niet kon winnen. De BBC de beschermheer van Jimmy Saville. Ja volgens Joris Demmink is Pizzagate ook nep. LMAO

 1. Een psychopaat die niet aan ‘Eyes Wide Shut’ achtige taferelen doet is vaak een ergere niet aanspreekbare duivel.

  Wat is bijv. erger: Hiroshima, Dresden, Libië, GolfoorlogII, Viëtnam, WOIII of 100 bij dergelijke krankzinnige rituelen levend aan repen gesneden kinderen.

  We komen in de abjecte vergelijkingen dat wel, maar er is onderscheid bij de zwaarte en grootte van ondenkbare traumata.

  Kan het de simpelen/kinderlijken van geest supersnel duidelijk maken waar de ‘alien mindset’ voor staat: optelsom van ware, diepe, griezelige, sluipend overweldigende, moordzuchtige krankzinnigheid?

  NEE kennelijk niet, want dit duurt al te lang. We hadden 10 jaar geleden al moeten gaan testen op psychopathie.

Geef een reactie