PLEIDOOI VAN MICHA VOOR DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK – MAAR ER IS MEER!

KOMT ALLEN OP VRIJDAG NAAR DE HOGEHILWEG 6 TE AMSTERDAM WAAR OM 13:30 DE ZAAK TEGEN DE VOLKSKRANT BEGINT * NAAST DE ZAAK VAN MICHA IS ER NOG EEN ZAAK TEGEN DE VOLKSKRANT WAAR HET OPNIEUW LIJKT TE GAAN OM HET BESCHERMEN VAN DE BELANGEN VAN PEDOFIELEN * DEZE VIDEO ZAL VRIJDAG WORDEN AFGESPEELD MAAR DAARNAAST KOMT NOG MEER VUURWERK VAN MICHA’S ADVOCAAT

[wp_ad_camp_1]

Dat ik wat aarzelend en hakkelend spreek komt natuurlijk omdat ik naast mijn woorden ook moet letter op de beelden. Op de zitting zal mijn advocaat Stapel eerst aan de voorzitter vragen openheid te geven over zijn banden met Joris Demmink. Vervolgens zal deze video worden vertoond alsmede de video over de eigenaar van De Volskrant de heer Christian van Thillo. Er zijn meerdere aanvragen gedaan voor het maken van opnames. We hopen op een massale opkomst: dit is de laatste kans voor de journalistiek in Nederland!

3 Replies to “PLEIDOOI VAN MICHA VOOR DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK – MAAR ER IS MEER!”

 1. ‘KOMT ALLEN OP VRIJDAG NAAR DE HOGEHILWEG 6 TE AMSTERDAM’

  Allen? Denkt Kat nu echt dat er ook maar iemand interesse heeft voor deze zaak, waarin het alleen maar gaat over zijn zere teentjes? Zelfs Nico vd Ham komt hiervoor niet uit zijn bed.

 2. Die prins Bernhard versie van Noord-Korea houdt dan in, dat je als je toevallig meer weet dan goed voor je is (“blote” integere forensisch psychologen klagen trouwens reeds steen en been, ook in de USA), je in PB BV het naar ‘gaslighting’ riekende psychische equivalent ondergaat van dagelijks met een bazooka te barsten geschoten worden.

  Kim deed dat (in het echie) met hem onwelgevallige ministers en Zur Lippe B. met hem onwelgevallige impala’s.
  Met mensen komt daarvan in potentie -volgens de rekenautomaat- toch meer woeling, dus dan maar pragmatisch strategisch voor het psychisch equivalent gekozen.

 3. Enfin: ‘Truth is no defense’ in een psychopathocratie zoals PB BV.

  De kranten waren op een gegeven moment in handen van de “goede vrinden” van prins Bernhard, de fam. Fentener van Vlissingen en m.n. sindsdien is het helemáál niet de goede kant opgegaan met de à charge journalistiek en de “macht controlerende functie” van de journalistiek.

  De realiteit over koningshuis en Dresden e.d. krijg je bijv. met geen mogelijkheid gepubliceerd en daar zijn ze opmerkelijk unaniem (of monolitisch) in.

  Dan weet je precies hoe laat het is en dat je hier in werkelijkheid in een (uiterst verraderlijk) soort prins Bernhard versie van Noord-Korea zit.

Geef een reactie