POLITIE FRANKRIJK GAAT FOR THE KILL -OF KIEZEN ZE VOOR HET VOLK?

EU HEEFT ZICH REEDS JURIDISCH ‘INGEDEKT’ VOOR EEN MOGELIJKE MASSAMOORD IN PARIJS: DIT IS DE WARE AARD VAN DE NWO VAN JUNCKER EN RUTTE

De Franse krant Le Figaro rept nu openlijk over dodelijk geweld van de kant van de politie -wellicht om de gele hesjes af te schrikken voor zaterdag. Lees hier het hele verhaal.  Volgens berichten in de MSM zet Macron in Parijs 8000 ME’er in. 1789 verbleekt bij wat er mogelijk zaterdag gaat gebeuren in de Franse hoofdstad. Het lijkt erop dat steeds meer Fransen gaan beseffen dat ze verwikkeld zijn in een strijd op leven en dood met een monsterlijk regime dat uit is op de ondergang van de ‘gewone man’. Het is natuurlijk de grote vraag hoe dit alles gaat uitstralen op de situatie in ons land. Afgaand op de Facebook-site van Gele Hesjes NL is ook hier het besef diep doorgedrongen dat Rutte een satanische kracht vertegwoordigt die opereert in dienst van belangen en instanties die voor de gewone man niet zichtbaar zijn. In plaats van te laten zien dat de kolkende woede onder het volk tot enige bijstelling van zijn beleid kan leiden, doet hij precies het tegenovergestelde: maatregelen aankondigen en/of invoeren die haaks staan op de wensen van de burger en die de woede alleen maar verder opvoeren zoals een ‘vliegtaks’ van 7 euro en -beyond belief- een verhoging van de accijns op benzine, precies de maatregel die in Frankrijk de vlam in de pan deed slaan.  Ook in Nederland wordt deze verhoging gerechtvaardigd vanuit ‘milieu-beschermende maatregelen’ waarvoor niet de elite, maar de kleine man moet betalen waarbij het hele milieu-verhaal ook nog eens een leugenachtig excuus is voor het verder knevelen van de burger. 

2 Replies to “POLITIE FRANKRIJK GAAT FOR THE KILL -OF KIEZEN ZE VOOR HET VOLK?”

  1. Ongewapend in een geel hesje (als schietschijf) gehuld keien gaan gooien naar tot de tanden bewapende politie en militairen van een psychopathocratie kan alleen maar tot een bloedbad leiden.

    Als er daarna (door bijv. internationale verontwaardiging) iets wordt aangepast, dan is het niet fundamenteel en blijven de psychopaten in hun posities van macht en controle….of zijn ze dat binnen de kortste keren weer (mogelijk ander poppetjes, maar dezelfde ‘alien mindset’).

  2. Zonder moderne psychopatentest wordt elke staat overgenomen door psychopaten en verandert “automatisch” in een psychopathocratie van meelopers en andere devianten, alsof dat de normale gezonde gang van zaken is.

    Dit moeten we de wind uit de zeilen gaan nemen!!!

Geef een reactie