POLITIE VOLLEDIG MEDEPLICHTIG AAN VERDWIJNEN VAN OF MOORD OP ROMY EN SAVANNAH

DE BEIDE TIENERS ZIJN OFWEL ‘WEGGETOVERD’ EN NU ERGENS IN DIENST ALS SEKSSLAVINNEN VAN DE PP-ELITE OF ZE ZIJN VERMOORD IN EEN SATANISCH RITUEEL * VERBIJSTERENDE DOCU VAN ROCC PRO * BACKGROUNDS OP NIBURU.CO * DE HOOGSTE VAN VAN HET OM HEEFT TAL VAN BANDEN MET PEDOFIELEN [VIDEO] NET ALS DE TOP VAN DE POLITIE [VIDEO]

Eén reactie op “POLITIE VOLLEDIG MEDEPLICHTIG AAN VERDWIJNEN VAN OF MOORD OP ROMY EN SAVANNAH”

 1. Leuk dat je Rocc Pro eindelijk gevonden hebt Micha.
  En dat je aandacht geeft aan zijn documentaires.

  Het is natuurlijk spijtig dat hij Nederlands zo slecht beheerst, want zijn teksten zitten altijd vol met grammaticale fouten. Maar zijn insteek is altijd erg leuk, hij ontdekt vanalles. Soms slaat ie de plank volledig mis, maar vaak presenteert hij ook de spijker op de kop.

  En ik moet zeggen, je zal het er vast niet mee eens zijn, dat zijn docu over de vermeende moord op Theo van Gogh moeilijk te kraken is. Ik plaatste die doc ooit op Maud Oortwijns blog, ze is sindsdien ook overtuigd van de overwegingen gepresenteerd door Rocc Pro.

  Youtube heeft ooit al zijn video’s verwijderd.
  De video’s die nu op zijn account staan, zijn allemaal gemaakt nadat hij volledig gecensureerd werd.
  Dus, als men meent dat zijn video’s gecensureerd moeten worden, dan zal er vast significante informatie te vinden zijn.

  Respect voor Rocc Pro’s doorzettingsvermogen, want ik en anderen zijn al vaak gestopt na monddood gemaakt te zijn pedocriminele papisten en hun volgelingen, de dochters van de hoer van Babylon.

Geef een reactie