POPCORN! VANAF MORGEN GAAT HET BEGINNEN! HET GROTE JAAP VAN DISSEL-SADO PEDO-PROCES! ENJOY THE SHOW!

2 Replies to “POPCORN! VANAF MORGEN GAAT HET BEGINNEN! HET GROTE JAAP VAN DISSEL-SADO PEDO-PROCES! ENJOY THE SHOW!”

  1. Het is geen Van Dissel proces, het is een Raatgever/Knevel/Kat proces!!
    Jij had het een Van Dissel proces kunnen maken door eenvoudig even je bewijs voor te leggen, en dan was Raatgever met een dikke schadevergoeding en zijn 15.000 euries netjes naar huis gebracht, en dan was Van Dissel opgehaald.

    Maar laffe rat die je bent heb je gewoon ervoor gekozen de zaak te traineren met een wraking, zodat jijzelf nog wat langer buiten schot blijft, maar tevens je vriendje nog wat langer in de petoet. En dat is zeker niet de eerste keer dat er mensen door jouw toedoen op water en brood zitten. Recent nog die twee bijstandsvrouwtjes die je hebt opgehitst om jouw volkomen onzinnige aantijgingen te spuien, waardoor zij nu enkele weken tot enkele maanden mogen zakjesplakken terwijl jij lachend thuis zit.
    Omdat jouw aanhang behept is met de verstandelijke vermogens van een ui, kom je er vooralsnog mee weg, maar vergeet niet dat het net rond jou zich langzaam maar zeker ook aan het sluiten is, en vroeg of laat jouw gastland afscheid van jou gaat nemen, en al jouw vrienden je vervolgens op Schiphol staan op te wachten. Hoeveel zullen dat er zijn denk je? Genoeg om te voorkomen dat je de zilveren armbanden om krijgt?

  2. Beetje heel erg dom om, daags voor het civiele proces, Van Dissel te beschuldigen van zeker 100 kindermoorden, terwijl je er nog niet een kunt bewijzen. De afloop van dit proces laat zich dan ook raden.

Geef een reactie