PP-ELITE IN MELTDOWN ONDER GIGANTISCH OFFENSIEF TEGEN ELITE-PEDONETWERKEN

DE SITUATIE IS NU EXACT HETZELFDE ALS ONDER DE DUITSE BEZETTING: WIE DE ELITE NU BLIJFT STEUNEN IS NIET ANDERS DAN DE COLLABORATEURS VAN DESTIJDS * STEEDS MEER GEZINNEN EN RELATIES BREKEN OMDAT DE EEN IN HET KAMP ZIT VAN DE PP-ELITE EN DE ANDER IN DAT VAN DE WAARHEID EN DE VRIJHEID

6 Replies to “PP-ELITE IN MELTDOWN ONDER GIGANTISCH OFFENSIEF TEGEN ELITE-PEDONETWERKEN”

 1. Christelijke partijen (van Buma niveau) zouden er goed aan doen om de naoorlogse psychopathocratie PB BV te mijden/bestrijden als de zwarte pest.

  Maar ze luisteren, zoals steeds, naar de (op de goegemeente inspelende) duivel en niet naar God.

  Prettig aanhorende woorden zijn niet altijd waar en ware woorden zijn niet altijd prettig om aan te horen.

  ‘Beware the soothing voice, the glib voice of reason’

 2. Een andere uitleg is dat de homo-gewelds-hoax verband houdt met de kabinetsformatie en is bedoeld om christelijk rechts weg te houden uit het nieuwe kabinet en de weg te plaveien voor Groen Links -naast de homo-partij ook samen met de VVD ’s lands voornaamste pedo-partij. We zouden een regering VVD-CDA-GL dus kunnen noemen: de Pedo-coalitie

 3. De onderstaande opmerking t.a.v. een “duistere en weerzinwekkende wereld” geldt dus, voor alle (m.n. de onderling netwerkende) psychopathische activiteiten/projecten en NIET alleen voor de i.g.v. psychopathie nogal eens -maar lang niet altijd- voorkomende comorbiditeit van (voor de normale ‘mindset’ ECHT zéér “zieke”/perverse/100% narcistische) “belangstelling” voor kinderen, zoals waar MK, nogal specifiek (vanwege de ook bij de hiermee geconfronteerde leek hoogst opvallende walgelijkheid), tegen ageert:

  ———————–
  ……the dark and disgusting world of pedophile trafficking rings. These rings include members from every level of our society and involve unthinkable trauma inflicted upon innocent babies and children – the soul of our nation.”
  ————————

 4. Enfin bewezen en vaststaand is, dat bij Dresden, Hiroshima en Nagasaki, voornamelijk onaflatend met abnormale energie aangejaagd door de (wetenschappelijk zo niet bewezen, dan toch ten sterkste geïndiceerde) psychopaat Winston Churchill, in zéér korte tijd vele tienduizenden baby’s, peuters en kleuters levend aan stukken zijn gescheurd of verdampt, terwijl ze bij Dresden in een anderhalf uur doorgaande met geen pen te bepotloden HEL werden verbrand met witte fosfor en (voor het eerst) napalm.

  De PB BV politie, helpt de daders om hiermee weg te (blijven) komen en probeert (de boel volkomen op de kop zettend) met onaflatende krankzinnige inspanning, om de slachtoffers ‘kalt zu stellen’ en te criminaliseren.

  Mensen wees wijs en luister naar hun ‘soothing voice’…..en geef psychopathisch krankzinnigen het absolute geweldsmonopolie, dat natuurlijk niet bij de normale krijgsman of -vrouw, huisvader en -moeder thuishoort…….

Geef een reactie