PRECIES ZOALS MICHA HEEFT VOORSPELD: CRIMINELE PEDO-MSM GAAN NU AANSLAGEN PLEGEN OP ZICHZELF

DIT IS CLASSIC JACK DE VRIES-PLAYBOOK * NU DE MSM TOTAAL ZIJN EXPOSED ALS COLLABORENDE CRIMINELEN HEBBEN ZE GEEN ANDERE KEUZE MEER DAN DE SLACHTOFFERROL * ”ONBEKENDE CRIMINELEN’ (NIET ZIJNDE DE GROEP-DEMMINK) HEBBEN HET GEMUNT OP DE EERLIJKE, HARDWERKENDE MENSEN VAN DE TELEGRAAF’ * CNN KONDIGT HET AL MAANDEN LANG AAN: ‘DE TRUMP-MENSEN GAAN EEN VAN ONZE JOURNALISTEN VERMOORDEN’ * MAAR GOED DAT MICHA IN IERLAND ZIT ANDERS WAS HIJ AL DRIE KEER GEARRESTEERD WEGENS ‘GEWELD’ TEGEN DE GOUDEERLIJKE TELE-JOURNALISTEN

IS DE TELEGRAAF NIET VERGETEN TE MELDEN DAT MICHA BART MOS OPNIEUW ‘MET DE DOOD HEEFT BEDEIGD’? * DE TELEGRAAF: ‘WIJ LATEN ONS NIET INTIMIDEREN DOOR SLACHTOFFERS VAN PEDOFIELEN! WIJ GAAN GEWOON DOOR MET HET BESCHERMEN VAN KINDERVERKRACHTERS!’

AMSTERDAM – Onbekenden hebben vannacht rond 4 uur een aanslag gepleegd op het hoofdkantoor van De Telegraaf aan de Basisweg in Amsterdam. Vannacht is een bestelwagen met flinke snelheid de glazen pui van het gebouw ingereden. Tegen de gevel is de bestelauto in brand gevlogen. Volgens de politie gaat het om een witte Volkswagen Caddy. De bestuurder is daarna vermoedelijk gevlucht in een donkerkleurige Audi. Dat meldt de politie. LEES VERDER BIJ DE BEDREIGDE TELEGRAAF

10 Replies to “PRECIES ZOALS MICHA HEEFT VOORSPELD: CRIMINELE PEDO-MSM GAAN NU AANSLAGEN PLEGEN OP ZICHZELF”

 1. Kat wordt vreselijk voorspelbaar. Je wist van tevoren dat hij aandacht zou besteden aan het Telegraaf incident, dat als een valse vlag zou uitleggen en het woord pedo weer ergens op zou duiken. GAAAAAAAAAAP!

 2. Om ook maar een (hysterische?) reactie te geven: Ik had eigenlijk verwacht dat u het erop zou gooien dat ‘het volk wraak neemt, het niet langer meer pikt’ of iets van die strekking. Maar het siert u dat een aanslag u te ver gaat.
  Hoewel u met uw hatelijke toon en soms taalgebruik (er staat mij iets bij van een oproep mensen uit hun huizen te sleuren, maar ik kan me vergissen) dit wel een beetje tegenspreekt.

 3. Wacht effe. Jarenlang roept Michaatje Kat dat De Telegraaf moet worden “down gebracht”, in niet mis te verstane woorden die grenzen aan oproepen tot geweld.
  Dan gebeurt het eindelijk, maar dan is het een false flag????
  Luister je eigenlijk ooit naar jezelf???

   1. Een maand of twee geleden riep je nog op om de Telegraaf “out of business te dwingen”, onder meer door drukpersen te saboteren en medewerkers de toegang tot hun werkplek te versperren. Iedereen kan dat hier beluisteren: https://vk.com/video392153926_456239263?t=130s . Dat laatste lijkt nu te zijn gebeurd, waardoor Micha zich in een lastig parket bevindt. Hij zet anderen expliciet aan tot plegen van vernieling (zoals drukpersen saboteren) en medewerkers in hun werkzaamheden te hinderen.

    Waarom zeg je niet gewoon dat je dit wilde, Micha? Je zit toch veilig in Ierland, waar je alles kan zeggen wat je wilt?

   2. Dat bedoelde je misschien niet, maar dat kon wel makkelijk zo worden geinterpreteerd.

    En je gaat natuurlijk niet in op de kern van de vraag: waarom dit een false flag zou moeten zijn en geen doorgeslagen reactie van één van je volgers.

   3. Even twee heel recente voorbeelden:

    22 juni: DE TELEGRAAF GAAT OPROEPEN TOT MOORD EN MOET WORDEN GESTOPT

    23 mei:ALS DE TELEGRAAF NIET OUT OF BUSINESS GAAT, IS ER GEEN TOEKOMST MEER VOOR NEDERLAND

 4. Vrijwel wekelijks moeten we hier lezen dat de MSM dood is en begraven en iedere dag weer gaat het hier over de MSM. Die zijn voor Kat nog van groot belang blijkbaar. Ooit wilde hij zo graag werken voor de Telegraaf dat hij zich zelfs uitgaf voor Telegraaf-journalist. De afwijzing van de krant is iets waar hij jaren later nog steeds niet mee om kan gaan. De rest van zijn verhaal is zoals altijd weer uit de dikke duim gezogen.

 5. Alex Jones, inmiddels met baard die hem wel wat op Paulus de Boskabouter doet gelijken, heeft de staat van burgeroorlog in de USA uitgeroepen en een Fort Sumter ‘ereignis’ zou eraan zitten te komen.

  De woordvoerster van het Witte Huis, Sarah Sanders, is met haar familie al een restaurant genaamd De Rode Haan uitgesmeten, hetgeen naar malcontente Democraten (van het donkerbruin manipulerende narcistische type als werkzaam bij de dienaars van vrijheid en democratie “De Telegraaf” en “De Newyork Times”!!!) riekt.

 6. Dat niemand nog die “vrije democratische” journalisten van de Newyork Times de ogen uit hun kop en het vel van hun gezicht krabt…..

  Verraders van het menselijk geslacht in samenspanning met hun psychopathisch criminele soortgenoten van de US/GB ‘deep state’ (waaronder ook het donkerbruine hart van Prins Bernhard BV, dat de MSM in het voormalige soevereine Nederland op kritieke punten en t.b.v. ‘deep state’gemanipuleerde opinievorming aanstuurt, ressorteert), dat zijn het!!!

Geef een reactie