PRINSES MABEL IS DE NEDERLANDSE HILLARY CLINTON -WAARSCHIJNLIJK ERGER

PRINSES MABEL LAAT ZICH INSPIREREN DOOR DE CORRUPTE EN CRIMINELE CLINTON-FOUNDATION EN BEGINT MET EEN ORGANISATIE TEGEN… ‘KINDERHUWELIJKEN’ * GIRLSNOTBRIDES COPY VAN CLINTON FOUNDATION * IN THE MEANTIME ORGANISEERT HAAR MENTOR GEORGE SOROS AANVALLEN OP DE TRUMP TOWER -SAMEN MET HILLARY * WANNEER DUIKEN DE EERSTE FOTO’S OP VAN MABEL MET BILL EN HILLARY?

Het zijn de smerigste, laagste bedriegers op deze aarde: mensen als Bill, Hillary en Mabel die via gladde wesbites en ‘goede doelen’ proberen hun weerzinwekkende agenda’s door te voeren, de volken op aarde tot armoede en slavernij te reduceren en vooral hun eigen zakken te vullen. De ware aard van Prinses Mabel blijkt uit de -door Wikileaks onthulde- agenda van haar ‘mentor’ George Soros die thans bezig is de democratisch gekozen Donald Trump te vernietigen. Marcel Gelauff probeert Grilsnotbrides nog te slijten aan het Nederlandse volk. Zal da lukken? Lees hier hoe Mabel -waarschijnlijk ook in opdracht van George Soros- de boel bedrogg rond het Brexit-referendum in het VK.

7 Replies to “PRINSES MABEL IS DE NEDERLANDSE HILLARY CLINTON -WAARSCHIJNLIJK ERGER”

 1. Enfin die criminelen hebben een geheel eigen ongezellige kijk op het leven.

  Als het ook nog psychopaten zijn, dan wordt het nóg gezelliger = ‘dead inside’.

 2. Kat en zijn gebruikelijke dubieuze bronnen: Poetin vaardigt international arrestatiebevel uit. Het simpele feit dat dat nieuws aan geen enkele (serieuze) bron wordt toegewezen is eigenlijk al genoeg bewijs dat dit een broodje aap is. Beetje googelen en je ziet dat het van verschillende sites komt, en het oorspronkelijke bericht al dateert van januari 2014 en vervolgens iedere keer nieuw leven wordt ingeblazen.

 3. Wie trouwens zijn intuïtieve zintuigen subliminaal goed & scherp heeft ontwikkeld, ziet en hoort HIER spirituele signalen die er voorspellend nog echt toe gaan doen…

 4. “Zoals bekend mag worden geacht, is chocoprins Friso zo homofiel als een slap handje, maar wat weinig mensen weten, is dat de grootste mafiabaas die Nederland heeft gekend, Klaas Bruinsma, ook van de Griekse beginselen was. Zijn uitstapjes naar de Yab Yum en het feit dat die Lange (zoals Da Silva ons via Peter R. wist te melden) al die wijven die hij kon krijgen ook daadwerkelijk had gehad, waren een klassiek geval van overcompensatie. De waarheid is dat hij op een gegeven moment genoeg had van alle vrouwenspleten die hij dagelijks met z’n Al Capoontje mocht doorboren. Bang als hij was voor het homofobe milieu dat de georganiseerde misdaad is, was ik de enige die hij had verteld. En aangezien ik in elk denkbaar milieu ter wereld een graag geziene gast was, vroeg hij mij een vrouw te zoeken die geen seks met `m wilde, maar die wel bereid was de schijn op te houden. Waarna ik op de proppen kwam met Mabel Wisse Smit, die geilde op macht, maar nooit op de man die erachter zat. Want Mabel Wisse Smit was (en is) zo lesbisch als een tuinbroek met korte mouwen. Alles ging goed totdat Klaas en Mabel in in de zomer van 1989 met een zeilwedstrijd meededen, waaraan ook prins Friso deelnam. Na afloop van de prijsuitreiking, tijdens het nuttigen der bitterballen, kwamen Klaas en Friso aan de praat. En wie oog had voor signalen, kon zien dat het liefde op het eerste gezicht. In de weken daarna kwamen Klaas en Friso vele keren op de Neeltje Jacoba anaal tot elkander, tijdens welke momenten Mabel of niet aanwezig was, of even een luchtje ging scheppen, dan wel een praatje ging maken met Da Silva en diens blaffers.” LEES/KWIJL VERDER…

 5. Nu nog een internationaal arrestatiebevel tegen de gruwelmoordenaars van Dresden en de medeplichtigen……en liever niet alleen door Rusland……maar door alle niet door psychopaten aangestuurde overheidsadministraties.

 6. Je verzwijgt weer de Podesta e-mails waaruit duidelijk blijkt dat Hillary cs aan kinderhandel doen en kinderen misbruiken

  http://www.theeventchronicle.com/study/pedophile-code-words-found-podesta-e-mails-warning-disturbing/

  Het beleid dat we wereldwijd ook zien valt alleen te rijmen als de leiders inderdaad sadistische psychopaten zijn die kinderen misbruiken. Dat is niet los te zien van elkaar. Anders hadden we heel ander beleid gehad wereldwijd.

Geef een reactie