PROF. CEES HAMELINK ADVISEUR VAN NIEUW PROGRAMMA STEVE EN MICHA

AL 12 JAAR GELEDEN LEGDEN PROF. CEES HAMELINK EN MICHA KAT HET FALEN EN DE CORRUPTIE VAN DE MSM BLOOT VOOR DE LANDELIJKE TV (DAT KON TOEN NOG) * SEDERT ZIJN ZOWEL HAMELINK (TOT STAATSGEVAARLIJK VERKLAARD) ALS MICHA (NU ‘S LANDS GROOTSTE CRIMINEEL MET 10 VERVOLGINGEN) TOT PARIA GEMAAKT * NU SLAAN WE TERUG MET ONS NIEUW PROGRAMMA!

LUISTER VOOR MEER ACHTERGRONDEN OVER HET NIEUWE PROGRAMMA EN DE ROL VAN HAMELINK NAAR HET INTERVIEW MET STEVE BIJ PATEO RADIO

[wp_ad_camp_1]

5 Replies to “PROF. CEES HAMELINK ADVISEUR VAN NIEUW PROGRAMMA STEVE EN MICHA”

 1. PB BV psycholoog doet beroep op de wijsheid van psychopaat Putin.
  Hij maakt Putin duidelijk, dat hij, Hamelink, rechtvaardigheid en vrede wil en het ijskoud “gaan over lijken” (of het psychische equivalent daarvan) in algemene zin verafschuwt.
  Hier kunnen wij nog veel wonderen van verwachten lieve Nederlandse bevolking :

  Wij hopen op uw wijsheid. Wij willen vrede. Wij zien dat de westerse politiek niet meer voor de burgers werkt maar voor een plan tot een Nieuwe Wereld Orde. Het vernietigen van soevereine landen en het doden van talloze miljoenen mensen is voor onze westerse wereldleiders blijkbaar het offer dat gebracht moet worden om hun doel te bereiken. Wij, de burgers van Nederland willen rechtvaardigheid en vrede, ook met Rusland.

 2. De MSM is in het “vrije” Westen helemaal in handen van Bilderberg.

  Denk bv. PB en zijn “goede vrinden” Fentener van Vlissingen.

  En dan Gijs van der Wiel van de RVD nog….

  Als je dat in 2004 pas doorhad, loop je zwaar achter en of die achterstand nog in te halen is voordat WOIII uitbreekt?

 3. Spannend: Wat zou de zeer hooggeleerde professor Hamelink toe kunnen voegen aan dr. Martha Stouts (en DSRs) DRINGENDE oproep om figuren die zich geroepen voelen tot openbaar bestuur en -dienst te onderwerpen aan een moderne psychopatentest.

  Het zal mij benieuwen!

Geef een reactie