PROJECT WIE IS MARK RUTTE (2): EEN PATHOLOGISCHE LEUGENAAR

ONDERSTAANDE VIDEO BRENGT HET BESLISSENDE MOMENT IN BEELD WAARIN NEDERLAND VAN EEN DEMOCRATIE OVERGING IN EEN DICTATUUR * DE SP-CLOWN ROEMER DURFT (OF MAG?) RUTTE NIET AFMAKEN OP BASIS VAN DE GROFSTE LEUGENS UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE POLITIEK * DEZE VIDEO BEWIJST: VOOR RUTTE SPELEN FEITEN GEEN ROL, HET IS EEN STAATSGREEP PUR SANG DIE BIJ DEZE VERKIEZINGEN IS VOORTGEZET

Vlak voor de verkiezingen van 2012 leidde de SP in de peilingen. Maar op het beslissende moment ging Emiel Roemer onder het juk door van Mark Rutte. De grote vraag is nu: was dit onkunde van Roemer of onderdeel van de door de NWO zorgvuldig geplande machtsgreep waarvan we bij deze laatste verkiezingen de eindfase zien? Feit is dat Roemer Rutte in 2012 had kunnen afslachten door simpelweg het VVD-verkiezingsprogramma te (laten) produceren en Rutte te confronteren met zijn weerzinwekkende en glasharde leugens. Hij had dan premier kunnen worden, Nederland uit de EU kunnen wegvoeren, het plunderen door de elite van het volk kunnen stoppen en meer van dat SP-fraais. Maar dat gebeurde allemaal niet. In plaats van premier te worden en zijn kiezers te geven waar ze recht op hebben, vernietigde Roemer ook nog eens zijn eigen partij omdat hij liet zien dat de SP geen daadwerkelijke oppositie wil voeren en op zich beslissende momenten als een kleine schooljongen door de meester in de hoek laat zetten. Nog verbijsterender wordt dit alles als we ons realiseren dat iedereen binnen de SP dit allemaal wel prima vindt. Wij vermoeden dat reeds in 2012 was bepaald dat Rutte de man is die Nederland in opdracht van de NWO en de pedo-elite moet verwoesten en dat ook Roemer was gehouden aan dit ‘bevel’.

2 Replies to “PROJECT WIE IS MARK RUTTE (2): EEN PATHOLOGISCHE LEUGENAAR”

  1. De SP is gebouwd op idolatrie voor psychopathische massamoordenaars: Mao tse Toeng en Josip Broz Stalin.

    Zoetekoekers als Roemer doen daar nu wat lacherig over.

    Dat verschilt (in de kern!) NIETS van idolatrie voor op velen biologerend werkende SS psychopaat Prins Bernhard (ook een socialist trouwens, maar een Nationaal Socialist) en psychopaten als Winston Churchill en Allen Dulles, die het achteraf met Bernhard op een akkoordje hebben gegooid (over lijken, maar gelukkig niet erg opvallend direct die “van jou”, dat mes komt meer sluipend langzaam van achteren) waardoor de USA/GB vazal-kernpsychopathocratie Prins Bernhard BV kon worden gegrondvest die de Staat der Nederlanden in 1945 glibberglad sluipend (maar toch een -bijzonder nare: denk Videla e.d.- staatsgreep) heeft vervangen.

  2. De SP is 100% gecontroleerde oppositie. Daarom heb ik nog meer de pest aan Emiel Roemer dan aan Rutte. Want Rutte is openlijk een flapdrol maar Roemer is dat stiekem.

Geef een reactie