PROVOCATIE: PEDO-PARTIJ MAAKT DEMMINK-REDDER ERELID

DIT GAAT FOUT AFLOPEN MENSEN, HEEL ERG FOUT * PEDOFIELEN KENNEN GEEN ENKELE GRENS MEER, GEEN ENKELE INHIBITIE * DAT BETEKENT DAT ER ANNO 2015 MEER KINDEREN WORDEN VERKRACHT EN VERMOORD DAN OOIT TEVOREN * IVO OPSTELTEN IN HET ZONNETJE GEZET VOOR HET REDDEN VAN DEMMINK: ‘HET WAS NIETS, HET IS NIETS EN HET WORDT NIETS’ * OPSTELTEN ERELID, TEEVEN KAMERLID: ZIEDAAR HET LOT VAN DE PEDO-CRIMINELEN VAN DE VVD

VVD: ‘OPSTELTEN MAAKTE NEDERLAND ALS MINISTER VAN VUILIGHEID EN PEDOFILIE VEILIGER’

Ivo Opstelten is benoemd tot erelid van de VVD. Op het VVD-congres in Arnhem werd hij door partijvoorzitter Henry Keizer in het zonnetje gezet “wegens 43 jaar inzet voor Nederland”. Begin dit jaar struikelde hij als minister van Justitie over de zogenoemde Teevendeal en een bonnetje daarvan, maar dat was na een lange politieke en bestuurlijke carrière. “Als partijvoorzitter maakte Ivo Opstelten samen met Mark Rutte de VVD voor het eerst in de geschiedenis de grootste partij van Nederland. Als minister van Veiligheid en Justitie maakte hij Nederland de afgelopen jaren veiliger. Maar in zijn indrukwekkende carrière was hij boven alles burgemeester”, loofde de partij Opstelten.

2 Replies to “PROVOCATIE: PEDO-PARTIJ MAAKT DEMMINK-REDDER ERELID”

  1. LS…

    Je zou bijna medelijden krijgen met deze debiele stumper als je niet zou weten dat de pedo crimineel Joris Demmink door zijn toedoen nog steeds vrij rondloopt en kindertjes verkracht.

  2. Burgemeester in PB BV. Hoogverraad t.a.v. Nederland dus. Geldt voor alle naoorlogse collaborerenden in openbare dienst en -bestuur (van ECHTE dienst en bestuur t.b.v. Nederland en de Nederlanders kan in deze constellatie uiteraard geen sprake zijn).

Geef een reactie