PSYCHO-WAR IN AANLOOP NAAR UITSPRAAK MICHA-CLAIM; TUCHTKLACHT TEGEN KLAAS AANTJES

MICHA KRIJGT MYSTERIEUZE EN ALARMERENDE EMAIL OVER THIJS STAPEL EN PAULINE GRAPPERHAUS * TUCHTKLACHT TEGEN ADVOCAAT KLAAS AANTJES DIE MICHA TWEE KEER HEEFT VERRADEN IN DE MICHA-CLAIM NA HEM DOOR DE ORDE VAN ADVOCATEN TE ZIJN TOEGEWEZEN

Gebruikerdetails
Naam: Staal Meester
Email adres: BronT@xs4all.nl
Telefoon: 06-15338765
Onderwerp: Hoger beroep
Bericht: BOMBSHELL. Thijs Stapel heeft vrijdagmiddag uitgebreid gelunched met zijn kantoorgenote Pauline Grapperhaus (Kenaupark 24, Haarlem) en hij heeft uiteindelijk besloten om na het verliezen van het KG beslist NIET in hoger beroep te gaan. Enemy lines.

Deze mail ontvingen wij vanochtend. Direct gebeld met Thijs natuurlijk en hij ontkent alles. Pauline Grapperhaus -volgens hem geen familie- is wel een kantoorgenoot van hem -dat is toch wel een bizarre omstandigheid! Wat dan wel weer opvallend is, is dat ik ook vandaag via Thijs een nieuw formulier ontving van de Raad voor de Rechtsbijstand omdat er ‘problemen zijn’ met mijn toevoeging die ervoor zorgt dat ik kan procederen op kosten van de gemeenschap. Dit is in al die jaren nooit eerder gebeurd! Zouden ze nu in opperste paniek opeens de geldkraan dicht gaan draaien richting Stapel nu ik op het punt sta de overwinning te behalen? Als ik het KG verlies en Thijs weigert in hoger beroep te gaan omdat hij geen geld meer krijgt, is die weg afgesloten. Dan blijft natuurlijk wel de hoofdzaak over die nu bij de Hoge Raad ligt. Maar daar heb ik dus ook geen advocaat wegens het verraad van Klaas Aantjes die weigerde voor mij incidentele cassatie in te stellen. Hierover gaat de tuchtklacht die ik vandaag de deur heb uitgedaan naar de deken van de Haagse Orde van Advocaten. Lees de klacht hier tuchtklacht. Er hangt iets in de lucht… we gaan het meemaken!

8 Replies to “PSYCHO-WAR IN AANLOOP NAAR UITSPRAAK MICHA-CLAIM; TUCHTKLACHT TEGEN KLAAS AANTJES”

 1. Waarom dient iedereen zich aan de regels te houden behalve u?
  Ik begrijp dat u liever vals speelt aangezien uw tegenstanders dat in uw ogen óók doen, maar zo werkt het spel nu eenmaal niet. U heeft aan een aantal basis-regels te voldoen. Maar om de een of andere reden lijkt u dat niet te willen of kunnen begrijpen.

 2. Het idee van tuchtigen van foute advocaten is verder prima: een speciaal advocaten-tuchtveld waar ze bijv. 40 zweepslagen krijgen als ze de regels van de Orde ontduiken/overtreden en bijv. oplopend tot 200 zweepslagen bij herhaling . Vierendelen als ze oogluikend fundamentele en extreem schadelijke ondermijning van de democratie/de scheiding der staatsmachten door Prins Bernhard BV toestaan/bevorderen.

  Uiteraard voelen de Prins Bernhard BV opgeleide en erkende advocaten/psychopaten voor die bijpassende straffen ZELF niets, met (speciaal daartoe opgeleid zoals de advocaten van de Prins Bernhard BV politie) “de landsadvocaat”/Droogstoppels Fortuin voorop……Zij moeten zich in de geest van Bernhard wel als middeleeuwse ‘overlords’ kunnen gedragen, maar die bijpassende middeleeuwse straffen…..toch maar liever niet.

  Als ze er niet compleet mee weg kunnen komen door bijv. nu en dan een zeldzame advocaat-klokkenluider van het tableau te schrappen e.d., dan mogen ze (de proactief agressieve anti-sociale exemplaren) hooguit 3 tikken op de wang krijgen…..met een ganzendonsje…..als het echt niet meer te vermijden valt.

 3. Zoals gezegd: Die (wan)Orde van Advocaten bestaat uit ‘snakes in suits’ die ‘full blown’ psychopathocratie Prins Bernhard BV, proactief agressief laten ronddazen.

  Wie zwijgt stemt toe.

  Een tuchtklacht tegen rovers indienen bij Ali Baba……wat kun je daarvan verwachten?

 4. Kat ziet weer spoken. Het is Pauline Grapperhaus en de minister heet Grappenhaus. Met een ‘n’. Bovendien is ze scheidingsmediator.

  Deze Staal Meester is gewoon een malloot die heeft zitten googelen naar Grappenhaus en toen ontdekte dat er een Grapperhaus op Kenaupark 24 zat, waar Stapel ook een kantoor heeft. De rest heeft hij uit zijn dikke duim gezogen, zoals plottertjes wel vaker doen.

  1. Herstel: minister heet ook Grapperhaus, maar het scenario hierboven acht ik aannemelijk. De dikke duim van ‘Staal Meester’ die ook al meende te weten dat Chris Klomp hier regelmatig reageert.

 5. Zal tijd worden dat ze de geldkraan dichtdraaien. Dat je als gevluchte, recidiverende en belasting ontwijkende crimineel op kosten vd belastingbetaler mag procederen is al bizar.

Geef een reactie