RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK REAGEERT DIRECT OP RECHTZAAK VIA NEPNIEUWS-BERICHT OP VILLAMEDIA

DE VOORZITTER VAN DE RAAD DIE VRIJ NEDERLAND NAAR DE KLOTEN HEEFT GEHOLPEN EN NU DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK TEN GRAVE GAAT DRAGEN REAGEERT NIET OP DE KWESTIE-EENVANDAAG MAAR PROBEERT CREDIBILITY TE KRIJGEN MET EEN NEPNIEUWS-BERICHT OP VILLAMEDIA DAT NERGENS OVER GAAT * DAT IS EEN BEPROEFDE SPIN-TECHNIEK ALS JE ONDER VUUR LIGT DIE BEKEND STAAT ALS ‘PLAY BUSINESS AS USUAL’

6 Replies to “RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK REAGEERT DIRECT OP RECHTZAAK VIA NEPNIEUWS-BERICHT OP VILLAMEDIA”

 1. Ondertussen weet Niburu nog steeds geen contact te krijgen met Julian Assange:

  ———————
  Sinds Julian Assange van het toneel is verdwenen, is de toon bij Wikileaks totaal veranderd. Er zijn 21 mensen de laan uitgestuurd zonder duidelijke reden en vervangen door anderen. Assange zelf is volledig afgesloten van internet en hoewel iedereen geruststellende geluiden maakt, is er nog steeds geen echt teken van leven van hem.

  Wij zijn al wekenlang bezig met allerlei mensen en instanties via mail en telefoon om een bevestiging te krijgen dat alles in orde is met Julian Assange en wij krijgen geruststellende berichten, worden van het kastje naar de muur gestuurd of krijgen simpelweg geen antwoord, maar niets dat er echt op wijst dat hij nog in de ambassade van Ecuador in Londen zit en in goede gezondheid verkeert.

  Stel dat Julian Assange is weggehaald of om het leven gebracht en stel dat de CIA inderdaad Wikileaks heeft overgenomen zoals al wekenlang, vaak met goede onderbouwing, wordt gezegd in het geruchtencircuit.

  Stel dat er via Wikileaks straks inderdaad bekendgemaakt gaat worden dat ze documenten hebben ontvangen van de Amerikaanse autoriteiten die door hun echt zijn bevonden en waaruit duidelijk blijkt dat Rusland alles en iedereen heeft gehackt.

  De wereld zou op haar achterste poten staan met deze grootste false flag operatie ooit uit de menselijke geschiedenis.

  Wie zou Rusland of Poetin nog geloven als Wikileaks zou bevestigen dat de CIA en Obama gelijk hadden?

 2. Micha veroordeelt zichzelf op basis van narcisme en paranoia tot een levenslange verbanning uit Nederland.

  Geldverslindende rechtszaken voerend gaat hij langzaam maar heel zeker te gronde.

  Een kloof als de Grand Canyon tussen de eigenwaan als zijnde een waarheidsvinder en de realiteit als verspreider van onzin, laster en smaad.

  Behalve de drie dwaze volgers reageert er niemand meer, doneert er geen mens en is hij af aan het glijden naar het vergetelheidsputje.

  Micha won’t rest in peace ……………

  1. Het aantal lezers stijgt anders gestaag. Dat zit nu gemiddeld op een 10.000 per dag. Atty de dementie slaat toe ga alsjeblieft hulp zoeken. Misschien wordt het wel weer eens tijd voor vakantie voor je. Duitsland of Zweden dat is een echte aanrader en vergeet je Tenalady niet.

    1. Alexa ranking Revolutionair.com 986.172 en villamedia.fakenews 298.891 . Voordat je begint je juichen. Micha 15000 gestegen en villamedia 25000 gedaald. Oftewel na 1,5 jaar als deze trend zich doorzet zal revolutionaironline.com groter zijn. Dan moet je ook nog niet vergeten dat Micha zijn site nog een tijdje op Zwart heeft gezet vanwege de oorlog in complotterland. Zullen we over een maandje voor grap weer eens kijken. Ik verheug me er nu al op.

 3. Nul reacties op villamedia. Kun je nagaan hoeveel lezers ze daar hebben. In ieder geval vandaag 2 dan. Is dat even een meevaller voor ze. TMG staat daardoor meteen een kwartje hoger. LOL

Geef een reactie