RAAD VOOR HET RECHTSHERSTEL – EERSTE LIJST VAN TE BERECHTEN MENSEN – MET COLUMN VAN HANS VOGEL

HIERONDER VOLGT EEN EERSTE -VOORLOPIGE EN TENTATIEVE- LIJST VAN MENSEN DIE ZICH ZULLEN MOETEN VERANTWOORDEN VOOR HUN MISDADEN TEGEN HET NEDERLANDSE VOLK VOOR DE RAAD VOOR HET RECHTSHERSTEL * IN ELK GEVAL ZAL VAN AL DEZE MENSEN HUN COMPLETE BIJ ELKAAR GESTOLEN EN GEFRAUDEERDE VERMOGEN WORDEN AFGENOMEN EN ZE ZULLEN DOOR DE STAAT ‘MINIMAAL’ WORDEN GEHUISVEST * DAARNAAST WORDEN ZE ONDERWORPEN AAN EEN REGIME VAN COMMUNITY SERVICE

NIEUWE NAMEN KOMEN BOVENAAN!

Harro Knijff
Nicole Vogelenzang
Yehudi Moszkowicz
Rudolf Bekink

Mark Rutte
Ivo Opstelten
Joris Demmink
Fred Teeven
Ard van der Steur
Annemarie Stordiau
Herman Bolhaar
Hans Westenberg
Ivo Hommes
Gerard Roes (FOTO)
Paul van der Flier
Jan Wolter Wabeke
Hans Holthuis
Henk Wooldrik
Anouchka van Miltenburg
Peter R. de Vries
Pieter Jaap Aalbersberg
Bernhard Welten
Henk Korvinus
Carla Eradus
Pieter Kalbfleisch
Benk Korthals
Nebahat Albayrak
Frits Bakker
Bert van Delden
Walter Hendriksen
Mischa Wladimiroff
Harm Brouwer
Henk Mous
Ernst Hirsch Ballin
Piet Hein Donner
Frits van Straelen
Bert-Jan Houtzagers
Frits Huffnagel
Camiel Eurlings
Marcel Gelauff
Marcel Haenen

Nederland, land waar complotten niet bestaan

Door Hans Vogel

Nederland, land dat in 1939, hoewel officieel neutraal, heulde met Engeland en in 1940 door Duitsland werd bezet. Nederland, land waar de “koningin” met al het goud van de Nederlandsche Bank naar Engeland vluchtte en waar dat geen “vluchten” genoemd mag worden, maar “uitwijken.” Nederland, land waarvan de bewoners massaal met de Duitse bezetter samenwerkten, vanaf de schoonzoon van de “koningin” via de belangrijkste zakenman Frits Fentener van Vlissingen, tot de 20.000 SS-vrijwilligers.

Nederland, land dat zich na de oorlog probeerde te herdefiniëren als heldhaftige tegenstander van de Duitsers, maar waar nog minder verzetsmensen waren dan SS-vrijwilligers. Nederland, land waar feiten het altijd moeten afleggen tegen fatsoen. Nederland, land waar “fatsoen” wordt gedefinieerd door de grootste boeven. Nederland, land van laffe huichelaars en meelopers. Nederland, land van dijken gebouwd van leugens, die de stroom van feiten moeten bedwingen. Nederland, land ver onder de zeespiegel.

Nederland, land waar de pers weer net zo is gelijkgeschakeld als tijdens de bezetting. Nederland, land van NSB’ers en van collaborateurs, land van jodenjagers en van heksenjagers.

Nederland, land van Joris Demmink, land van pedo’s en van kale potten. Nederland, land van Peter R. en Jack de Vries. Nederland, land van Marcel Gelauff en Marcel Haenen. Land van Herman Bolhaar, Jan-Willem van Prooijen, Edwin Bakker, Rob de Wijk, Hans van Baalen, Mark Rutte, Mabel, Friso, Bruinsma, Beatrix en Bernhard, Holleeder, Koenders, Camiel Eurlings, Frits Huffnagel, Pauline Krikke, Crimineelie en van Gerrit Zalm. Nederland, land van Diederik Stapel en Roos Vonk, Diederik Samsom, Roel Coutinho en Ab Osterhaus, Louise Fresco, Wouter Bos en ga zo maar door. De lijst is eindeloos.

Nederland, land waar alles kan en alles mag, als je maar je mond houdt en fatsoenlijk bent.

7 Replies to “RAAD VOOR HET RECHTSHERSTEL – EERSTE LIJST VAN TE BERECHTEN MENSEN – MET COLUMN VAN HANS VOGEL”

 1. LS. Hans Vogel,

  ” Uitwijken of vluchten” Maakt naar mijn mening niet uit, het was tegelijkertijd een prachtig argument voor de regeringskl… om haar spoorslags te volgen.
  Jongens even later laten verbloeden, zolang stand houden tot de bovenkant van de piramide in veiligheid was.

  Wie waren toch die petten die in 1945 samen met de koningin Eede binnen wandelden?
  Veel veteranen -de meesten zijn inmiddels overleden- vertelden dat begin mei er praktisch geen pet meer te zien was. Vraag het maar aan kapitein van Der Linden (Won Stelling) een van de weinigen die niet de schoenzolen onder de schoenen verloor van het rennen.

  Dan nog een ander probleem, als moeder is het soms lastig om een geschikte schoonzoon te kiezen.

 2. Bart kan zich er iets bij voorstellen:

  Bart zei: 14 december 2015 at 08:43
  Wat is er met die kleine kale agent aan de hand? Volgens mij had hij heel aandachtig zijn kabouterpost zitten lezen voor zijn dienst. Mijn god wat een engerd. En dan de “antwoorden” die hij geeft. Mijn god wat een engerd.

 3. Agent 10383 uit het door dhr. Bosman geplaatste filmpje, zou ik voor alle securiteit bijv. graag onder de hersenscanner willen zien, onder bepaalde stimuli.

  Kan men zich hier iets bij voorstellen?

 4. In een land met 17.000.000 inwoners, bersen ca. 340.000 psychopaten, glibberige, manipulatieve, verholen moordautomatons (!) van diverse typen (van Wik Haalmeijer tot -inmiddels wijlen schoolvoorbeeld van een geslaagd geïnfiltreerd ‘adapted compensated type’- prins Bernhard) rond (ca. 2%)…….en minstens 16.000.000 grijze muizen die door hen (zonder enig besef daarvan) op diep instinctief niveau feilloos gekoeioneerd worden en zo de gelegenheid bieden om dit geduivel maar te laten voortduren.

  In andere landen (en m.n. de USA) zal de situatie niet beter zijn.

 5. Het is wel geestig dat Micha, die als verdachte van verschillende misdrijven op de vlucht is voor Justitie en om die reden Nederland niet meer durft te bezoeken, vanuit zijn schuilplaats fantaseert over een Raad van rechtsherstel onder zijn voorzitterschap. Ik neem aan dat hij zich realiseert dat hij die eervolle functie pas kan opnemen nadat hij de gevangenisstraffen waartoe hij is veroordeeld heeft uitgezeten.

  Mijn God wat een clownerie!

Geef een reactie