RAADSHEER ROB WAS COMPLEET VERLAMD NET ALS SIETZE PLANTING: HET ‘GEHEIME WAPEN’ VAN DE DEMMINK-SQUADS?

RAADSHEER ROB (LINKS OP DE FOTO) KOMT OM HET LEVEN KORT NA SIETZE PLANTING EN GERARD BOUMAN * NAAR DIE LAATSTE LIEP NOTA BENE EEN LOODZWAAR ONDERZOEK NAAR DE MEEST HALLUCINERENDE CORRUPTIE EN ZWENDEL * OVEREENKOMSTEN TUSSEN RAADSHEER ROB EN SIETZE ZIJN OPMERKELIJK: BEIDEN LIJKEN TE ZIJN ‘BEWERKT’ MET ALS GEVOLG VERLAMMINGSVERSCHIJNSELEN * ELK ONDERZOEK NAAR DE DOOD VAN DE DRIE TEGEGEHOUDEN NET ALS BIJ MAARTEN VAN TRAA

[wp_ad_camp_1]

Pontbaas Sjaak Eggenhuizen heeft de film de afgelopen dagen tientallen keren afgespeeld. Hij blijft met die ene vraag zitten: “Waarom hebben de roeiers niets gedaan nadat het vrachtschip was gepasseerd? Ze hadden ruim de tijd om een paar slagen te maken en de duwbakken te ontwijken. Ik begrijp er niets van.” En verder in het stuk: Vanaf dat moment hebben de roeiers de tijd enkele slagen te maken, maar in plaats daarvan gebeurt er volgens Eggenhuizen niets in de boot. “De schipper van het binnenvaartschip schreeuwde nog iets, maar ze deden niets meer. Ze dreven recht op die twee duwbakken af.” Ook Sietze Planting leek te worden getroffen door een soort verlamming. Over de dood van Gerard Bouman is helemaal niets bekend. Op 8 augustus werd Bouman in Rotterdam begraven. Er was een ‘erehaag’ aanwezig van politiemensen.

Eén reactie op “RAADSHEER ROB WAS COMPLEET VERLAMD NET ALS SIETZE PLANTING: HET ‘GEHEIME WAPEN’ VAN DE DEMMINK-SQUADS?”

  1. Waar ik bij Sietze ook aan dacht is dat er onderwater iets is gebeurd, door een duiker, iets toegediend zoiets. Soort James Bond. Ook bij dit ongeval kan dit gebeurd zijn, dus niet verlamd maar dat ze daar naartoe werden geduwd en dat ze niks konden doen. Of combinatie en iets toegediend en naar toe geduwd onder water. Raar is het zeker.

Geef een reactie