RAJANA GAAT IN CASSATIE: FULL SCALE WAR TEGEN PEDO-JUSTITIE

DE BEER IS LOS: HET WEERZINWEKKENDE NEDERLANDSE ‘RECHTSSYSTEEM’ VAN ARD VAN DER STEUR, JORIS DEMMINK EN HERMAN BOLHAAR STAAT OP INSTORTEN * NAAST CASSATIE RAJANA OOK WRAKING MICHA VAN OUDERLING ABBINK: SPEKTAKEL, SPEKTAKEL, SPEKTAKEL * DE SMERIGE SPEMA-BEFFEN EN KINDERPOEP-TOGA’S WORDEN COMPLEET AAN STUKKEN GERETEN * HIER KUNNEN PAUL JANSEN EN MARCEL ‘GEEN BANDEN MET PEDO-NETWERKEN’ GELAUFF NIET MEER TEGENOP SPINNEN * WE WILL BE VICTORIOUS!
[wp_ad_camp_1]
Rajana Zwijnenberg gaat in cassatie bij de Hoge Raad tegen de boete van 70 Euro die ze als dakloze heeft opgelegd gekregen wegens het plaatsen van opmerkingen over Joris Demmink tegen politie-agenten. Opnieuw zien we hoe de ‘roestige spijker’ Joris Demmink het complete Nederlandse rechtssysteem aan flarden rijt: om Demmink en de toga-pedofielen af te schermen, moet de toevlucht worden genomen tot steeds krankzinniger en onrechtmatiger intimidaties. Het laatste slachtoffer hiervan is Rajana die al langere tijd ondermeer op Twitter aandacht vraagt voor de misstanden binnen Justitie. Eerder moesten Nico van den Ham en Micha Kat eraan geloven en ook Baybasin, Ben van den Brink, Henk Krol, Katholiek Nieuwsblad en ongetwijfeld nog anderen die we nu vergeten. The bottom line: het systeem probeert af te rekenen met iedereen die de wantoestanden binnen de zwarte mafia aan de kaak stelt. Dat dit uiteindelijk zal leiden tot de ondergang van het systeem zelf, behoeft geen twijfel. Ook niet dat corrupte collaborateurs als Paul Jansen en Marcel Gelauff zullen worden meegesleurd.

8 Replies to “RAJANA GAAT IN CASSATIE: FULL SCALE WAR TEGEN PEDO-JUSTITIE”

 1. Via de zwarte maffia met Roland Freisler ‘mindset’ begin je natuurlijk niets tegen de harde kern van (SS) PB BV.

  Bewust uitgesproken “juridische dwalingen”, 2 + 2 = 5, weet je wel.

 2. “”Rajana Zwijnenberg gaat in cassatie bij de Hoge Raad tegen de boete van 70 Euro die ze als dakloze heeft opgelegd gekregen wegens het plaatsen van opmerkingen over Joris Demmink tegen politie-agenten””

  Micha Kat de onderzoeksjournalist weet geen eens waar haar rechtzaak om draait, dat heft namelijk alleen te maken dat mevrouw op straat slaapt, en vervolgens alleen daarvoor de boete kreeg.

  In eerste instantie loog mevr Rajana in de rechtszaak dat zij zogezegd daar niet was geweest, al gauw had de rechtbank een optelsom gemaakt dat zijn het wel moest zijn aangezien ze bij haar staande houding evenwel over Demmink zat te jammeren en dit vervolgens evenwel bij de rechtbank wederom ……..

  Beetje vreemd dat als je zelf de fout ingaat vervolgens dan maar over anderen gaat jengelen die niks met je illegale overnachtings praktijken te maken heeft.

  Sjonge gaat Kat ook nog een Ben v/d Brink aanhalen in zijn zwetsverhaal pffffffff, alle alternatieve media bronnen hebben deze Ben al uitgekots.

  Net zo vreemd dat je Baybassin weer aanhaalt terwijl deze man jouw praktijken afwijst en dus niks met je te maken wil hebben en dat tevens geld voor.advocate v/d Plas.

  Het aanhalen van Henk Krol en dat dabblad is ook weer nergens op gestoeld, of ze nou wel of niet over Demmink jengelen ….de aanpak van belastingsdienst en weet ik al wat niet meer blijft hetzelfde.

  weltrusten Kat
  Maar

  1. “dan maar over anderen gaat jengelen die niks met je illegale overnachtings praktijken te maken heeft.”

   A.L.L.E.S … decennia van staatsterrorismen en misdrijf incluis grofste plunderingen en mafia raketeeringen des konings des joods en vaderland…demmink is een van vollenhoven …koning willem drijft hoogst persoonlijk de wijkterrorismen aan en importeert ze …de joodse pennelikkers plegen terreurbeleid …YEP A.L.L.E.S

   Ze heeft VOLKOMEN GELIJK .. alles dé Schuld van die Haar veroordelen..en ze Weten dát!

   Al wat vóór rechtbanken komt IS ONSCHULDIG en uitsluitend Slachtoffer van dit beleid maar zo draaien daders dan talmudisch dader en slachtofferrollen om.

   Zelfs hele rechtbank en hoge raad zit in terrorisme misbruik drughandel prostitutie en mafia praktijken en roven wat ze kunnen en sluisen Gelden weg via fondsen als hofhuis via PNG fonds als bolhaar en buruma via mercator en minerva op shetland vele vele miljarden oa via hun rol in bijbanen bij beoogde slachtoffers waar ze hele kudden van economische hitmen plaatsen. Alle burgemeesters geinstalleerd door koningshuis en allen leden van mafia families en hoger bestuur van centraalbankiers en adel.

   Maar weer terug naar je dagelijkse elektroshock therapie want werkt nog niet .. wipescarekwát!

    1. Precies…alles hoog uit gevolgschaden van staatsterrrorismen en hun breed palet aan misdaden.

     Én dán …dé Wáre dáders … dé Slachtoffers talmudisch … nógmaals áf rekenen op gevolgen eigen misdaden en aanleg .. en hiér dan komen zeiken dat r niets aan de hand zou zijn.

Geef een reactie