RAPPORT LIJKSCHOUWER OVER SIETZE PLANTING KOMT NIET BOVEN WATER

EXTRA: LEES NIBURU.CO OVER AIVD-INFILTRANT MARCEL HULSPAS * BINNENKORT EXPOSED ALS GETUIGE VOOR HET AMSTERDAMSE GERECHTSHOF

POGINGEN VAN MENSEN UIT DE OMGEVING VAN SIETZE MEER DUIDELIJKHEID TE KRIJGEN OVER ZIJN DOOD LEVEREN NIETS OP * RAPPORT VAN DE LIJKSCHOUWER WORDT NIET OPENBAAR GEMAAKT * ZEER VERDACHT OPTREDEN VAN VRIENDIN LOUISE: ‘ONDERZOEK DIT NIET!’ * ENKELE SECONDEN VOOR ZIJN DOOD ZWOM SIETZE NOG KERNGEZOND RALF VOORBIJ

[wp_ad_camp_1]

Is het medisch mogelijk dat iemand zich zo goed voelt dat hij een tientallen jaren jonger kind voorbij zwemt maar enkele seconden later dood is? Meerdere mensen uit de omgeving van Sietze vragen zich dat af. Wat ons betreft is het antwoord op bovenstaande vraag: nee. Er speelde in het leven van Sietze geen enkel medisch issue. Maar elke poging meer duidelijkheid te krijgen strandt. Collega’s van Sietze’s eenheid van destijds hebben geprobeerd het lijkschouwingsrapport boven tafel te krijgen. To no avail. Er speelde van alles rond Sietze wat betreft de strijd tegen de PP-elite. Over zijn contacten met Veterans For Child Rescue Nederland sprak hij ook met ons nauwelijks. Er was de cassatie over de doodsbedreiging aan een rechter die zich volgens Sietze ‘heel goed en zelfs winnend’ aan het ontwikkelen was. Er is een iemand die wel anwtoord heeft op alle vragen. Een ‘goede vriend’ van Sietze want hij kreeg zelfs ooit een email van hem!

Eén reactie op “RAPPORT LIJKSCHOUWER OVER SIETZE PLANTING KOMT NIET BOVEN WATER”

  1. De feiten zijn:
    Cyanide is het favoriete moordmiddel voor alle huurmoordenaars die het kennen. Men geeft het slachtoffer een spuitje als men tegen hen of haar aan botst, enige uren later krijgt het slachtoffer een hartaanval. Meerdere huurmoordenaars hebben dit aangegeven in interviews. Maar de kranten plaatsen nooit het bericht: “Vermoord door cyanide.”

    Nu was het gif dat op Sietse gebruikt werd mogelijk geen cyanide, er zijn duizenden giffen voorhanden. Maar het motief, dat Krikke burgemeester werd van Den Haag, is een evidente factor.

Geef een reactie