REACTIE ADJUCT-HOOFDREDACTEUR NOS NIEUWS OP LEUGEN-BESCHULDIGING VAN LANGE FRANS

GISELLE VAN CANN ZEGT EERST ‘DAG MICHA’ EN GOOIT DE HOORN OP DE HAAK * DAN BELT MICHA HAAR TERUG OM TE ZEGGEN DAT IK HAAR 06 OP DE SITE ZET ALS ZE MIJ NIET TE WOORD STAAT MAAR DAN VERBREEKT ZE DIRECT DE VERBINDING * VAN CANN WORDT BETAALD MET BELASTINGGELD OM DE WAARHEID EN DE FEITEN TE BRENGEN18 Dec 2015 11:19 Outgoing 18 Dec 2015 11:22 Outgoing

[wp_ad_camp_1]

We houden het 06-nummer van Giselle -mij ooit verstrekt in het ‘Smoelenboek’ door Jeroen de Jager uit woede voor de collaboratie van zijn collega’s met de corrupte en criminele politiek- nog even tegen de borst. Het is zo al allemaal erg genoeg. Wij hopen slechts dat naast de hele corrupte Haagse pedo-top ook de top van de NOS wordt weggejaagd en vervangen door echte journalisten die doen waar ze door de burgers van Nederland voor worden betaald: het controleren van de macht. Sine ira en studio.

13 Replies to “REACTIE ADJUCT-HOOFDREDACTEUR NOS NIEUWS OP LEUGEN-BESCHULDIGING VAN LANGE FRANS”

 1. ” Micha fantaseert over een Bijltjesdag voor iedereen die hem (om reden die iedereen kan begrijpen) niet te woord wil staan en het voor voren en van achteren verkrachten alsmede in stukken snijden van kleine kinderen.
  Hij is niet alleen een morbide pedoseksueel maar ook een fascist.
  Hij wint zich erg op over mensen die de suggestie deden hem gedwongen op te nemen. Toch zou dat voor iedereen het beste zijn.”

  Mispoes!!

 2. een groot gespeeld toneelstuk in een 3e rangs- theater.

  En gij denkt dat Micha kat anders werkt …….. nog erger nog hij werd zelfs geschikt gevonden voor de Telegraaf. Die volgens zijn eigen bewering al sinds de 2de wereld oorlog zo fout als wat is, en met die achterliggende gedachte toch nog de vacature aannemen tssssssss

  1. Beste WCS,

   En denkt gij dat Micha anders werkt….., dat is een nadenkertje.
   Zegt u impliciet dat het inderdaad een poppenkast was die bewuste woensdag avond? Dan zijn we misschien wel geestverwanten.

   Als Micha de NOS en/of de landelijke dagbladen naar behoeven ter beschikking had om zijn berichten te verspreiden en opgenomen te krijgen dan heeft hij het naar mijn mening ook niet nodig om het zoals nu soms het geval is ondiplomatiek te keer te gaan.

   U zou als geen ander moeten weten hoe je escalatie voorkomt.

   Maar hoe tot slot denkt u dan over het touwtje met de molensteen er aan.
   Ieder normaal denkend mens begrijpt toch dat het touwtje een keer breekt.

 3. Micha fantaseert over een Bijltjesdag voor iedereen die hem (om reden die iedereen kan begrijpen) niet te woord wil staan en het voor voren en van achteren verkrachten alsmede in stukken snijden van kleine kinderen.
  Hij is niet alleen een morbide pedoseksueel maar ook een fascist.

  Hij wint zich erg op over mensen die de suggestie deden hem gedwongen op te nemen. Toch zou dat voor iedereen het beste zijn.

  1. Geachte PM,
   Is er na woensdagavond en de morgen daarop dan geen lichtje gaan branden?

   Woensdagavond heb ik even in mijn arm moeten knijpen, nee dat voelde wel, ik was heel even in de gedachte dat ik naar een soap zat te kijken op SBS 6, het was toch op NPO 24.

   Wat een verbeten gezichten aan de ene kant en wat een gekwelde gezichten aan de andere kant.

   Donderdagochtend en de rest van de dag kreten als “het was heel zwaar, of het was het zwaarste debat uit mijn loopbaan*” *zei net nog niet “uit mijn carrière, of “Rutte moest diep door het stof.”

   Weinig mensen horen zeggen “nou het lag er iets te dik bovenop” dat het hele Kamerdebat een groot gespeeld toneelstuk in een 3e rangs- theater.

   Als men bij de oppositie dan zo bijdehand was waarom geen vragen over de molensteen die aan een steeds dunner wordend touw hangt. De molensteen van Baybasin, van Demmink, van de Vaatstra affaire, van al de mensen die werken bij het OM en gefrustreerd raken over zaken die ze zien.

   Dat lichtje moet toch ook bij u als scherpzinnig criticaster zijn gaan branden.

  2. ” die hem (om reden die iedereen kan begrijpen) niet te woord wil staan”

   NOU ÈN ÒF We dát Begrijpen ….hehehe omdat ze die vlekken Baby bloed maar niet uit hun kruis kunnen krijgen als de telefoon gaat … mischien dat nóg meer heroine dat verhelpt?

   Heeft u mischien ondertussen hulp of zorg nodig? Weet een knalgoeie ggz hulp uit koning willem´s eigen koninklijke verzorgingskring…één spuitje en al uw problemen zijn voorbij…

 4. ” vervangen door echte journalisten die doen waar ze door de burgers van Nederland voor worden betaald: het controleren van de macht.”

  Hier mee Concluderende alle media al jaren mafia lid!…Incluis raad voor journalistiek!

  1. Btw het eindstadium van al deze noetse misdaadwerken moet volgens de rabbis de status van sappig despostisme zijn..lekker als een zwijn onder Weerloos Volk verkrachten en slachten naar willekeur als al eeuwen het geval!

    1. Ja … saampjes lekker griezelen voor t slapen gaan .. en om misse poesen verkneukelen hoe ze aan hun eind komen …vast zelfmoord wegens heroine te kort?

Geef een reactie