REACTIE MICHA OP VONNIS RECHTBANK MIDDEN-PEDOLAND

LAATSTE NIEUWS: VOORZITTER VAN COLLEGE DAT MICHA VEROORDEELDE, MR. MW. A. VAN HOLTEN, ZIT IN DE RAAD VOOR DE STRAFRECHTTOEPASSING EN JEUGDBESCHERMING DIE KINDEREN LEVERT AAN DE NETWERKEN * ZE IS OOK PLV. VOORZITTER VAN DE KLACHTENCOMMISSIE VAN EEN KINDER-VERKRACHTINGSGROEP ‘NOORD WEST VELUWE’ * ZE IS OOK LID VAN DE RAAD VAN TOEZICHT VAN STICHTING PRISMA VOOR CHRISTELIJK ONDERWIJS IN ALMERE * DEZE DAME ZIT TOT OVER HAAR OREN IN DE ‘WERELD VAN JORIS DEMMINK’

TELEGRAAF SCHRIJFT WEL OVER EIS TEGEN EMIEL RATELBAND, MAAR NIET OVER VONNIS TEGEN MICHA KAT

2 Replies to “REACTIE MICHA OP VONNIS RECHTBANK MIDDEN-PEDOLAND”

  1. Overigens ben je er dan nog niet helemaal, want serviele figuren die zich bijv. op de PB BV Sociale Academie of op de PB BV Rechten faculteit (door hen niet als zodanig herkend) vol hebben laten stoppen met typisch diep inwerkende psychopathische manipulaties, kunnen erg rare hinkstapsprongen maken…..

  2. Psychopaten staan als één (krankzinnige) monoliet TEGENOVER individuen met een normale ‘mindset’.

    En met welke rechtszaak binnen PB BV dan ook, speel je HUN spelletje op hun terrein.

    Je moet gewoon stellen dat intelligente hoog opgeleide psychopaten nogal vaak onherkend (het psychisch onderzoek voor staats-aanstellingen bevat GEEN psychopatentest) bij de rechterlijke macht en het OM infiltreren en dat je eerst zeker wilt weten NIET met een dergelijk tot in de diepste fundamenten corrupt en (samenspannend) over lijken gaand MONSTER te maken te hebben.

    Anders moet meteen (!) wraking volgen: het is de ULTIEME reden voor wraking namelijk.

Geef een reactie