REACTIE OP URGENT CALL VAN MICHA; MSM KUNNEN NOCH WILLEN REAGEREN

DE ENIGE REACTIE VAN DE COLLABORERENDE PEDO-JOURNALISTIEK IS HET DOEN VAN AANGIFTE TEGEN MICHA BIJ JORIS DEMMINK. DAT IS NU EEN GEPASSEERD STATION. WAT REST GERLOF, MARCEL, MARCEL, CHRIS EN BART? NIETS, NUL KOMMA NADA

Beste Marcel en Gerlof,

Deze vaststellingen door de journalist Micha Kat kunnen niet anders dan tot heftige reakties bij jullie leiden. Dit kunnen jullie niet dulden. Tenminste, als er géén waarheid in zou zitten. Nederland vraagt om waarheidsvinding. Kom naar voren en dien in de openbare ruimte journalist Micha Kat van repliek. We vernemen het graag in Nieuwsuur. En géén flauwigheden uit de kokers van de Raad van de Journalistiek en Nederlandse Vereniging van Journalisten over wél of niet het lidmaatschapspapiertje van Micha Kat, want Micha heeft tegenover het Nederlandse lezerspubliek ruimschoots bewezen een zeer vasthoudende onderzoeksjournalist te zijn, die al jarenlang aan de lopende band met onthullingen komt. Het door hem gemelde feit, dat we met de vml. Secretaris-Generaal van het Ministerie van Justitie : Mr. Joris Demmink, te maken hebben met een pedofiele moordenaar, is de doorn in het vlees van de overige journalisten in Nederland, die we nooit horen over deze aantasting van onze Rechtsstaat. Hoernalisten is nog een te vriendelijk woord voor deze bedriegers van het Nederlandse Volk. MacLuhan meldde al in 1964 : “The Medium Is The Message”. Hoernalisten zijn één met hun “Medium”, zoals een hoerenloper zich sexueel één maakt met een hoer.

Graag openbare reakties van jullie.

M.vr.gr.

Hans Holtrop MSc, publicist
Geb. te Den Haag, 28-11-1941
Wonende nabij Huis ten Bosch en Binnenhof

12 Replies to “REACTIE OP URGENT CALL VAN MICHA; MSM KUNNEN NOCH WILLEN REAGEREN”

 1. …..want Micha heeft tegenover het Nederlandse lezerspubliek ruimschoots bewezen een zeer vasthoudende onderzoeksjournalist te zijn
  ==============================
  Dit is zo, maar dat zegt psychopaten NIETS.

  De opleiding ook niet trouwens (hoewel hoge EISEN aan de vakkennis kunnen worden gesteld), behalve uiteindelijk/voornamelijk als macht- en controle systeem.

  Zo plakken ze specialist bestuursrecht (en voormalig raad bij de Centrale Raad van Beroep, de hoogste PB BV bestuursrechter) prof. dr. Twan Tak ijskoud het etiket “charlatan” (in dit metier!!!) op, als die uiteindelijk moet constateren dat we hier IN EEN DICTATUUR (van het BTK type…: DSR) verzeild zijn geraakt.

 2. Dit zegt ook iets over de ondraaglijke maatschappelijke kosten die deze morele debielen veroorzaken.

  Met (voor het kleine Nederlan een schijntje, jaar in, jaar uit) 300 miljoen Euro voor PB z’n puike familie ben je er niet……

 3. Uit hygiënische overwegingen zou ik als webmaster de trollen nu maar eens de toegang ontzeggen…..

  Net zoals we de psychopaten MOETEN uitnemen om de zaak leefbaar te houden.

 4. Je kan ze net zo goed vragen om een reactie te geven op het feit dat je vanochtend al dan niet een schone onderbroek hebt aangetrokken. Totdat hij weer een misdaad begaat, is de relevantie van Micha Kat nul komma nul.

 5. Geen touw aan vast te knopen. Welke ‘vaststellingen’? Waarop ‘repliek’? Een paar samenhangende zinnen schrijven lijkt toch wel een behoorlijk lastige opgave voor de volgers van Kat.

 6. Beste Hans,

  Ik zie helemaal geen heftige reacties op Micha, ik zie slechts dat hij volledig wordt genegeerd. Micha staat zo buiten de werkelijkheid dat geen nieuwsorgaan, laat staan Nieuwsuur, deze wonderlijke fantast aan het woord wil laten. Het enige televisieprogramma dat enige belangstelling voor hem had kunnen hebben is ‘Man bijt hond’ maar dat bestaat niet meer.

  Groet,

  Mis Poes

 7. Bankiers, politici en hun “kwaliteitsmedia” zijn de gevaarlijkste vijanden van het nederlandse volk. Ze zijn slechts de vertegenwoordigers van het bankenmonopolie. Ze dienen -uit welbegrepen eigenbelang- de onbeschaamde financiële belangen van criminele bankiers en van het in omloop houden van een geperveteerd wettig betaalmiddel. Een leek kan de maatschappelijke en militaire consequenties hiervan niet overzien maar wie onderzoek heeft gedaan die weet meer dan hem lief is. Een minister-president die de onbeschaamde financiële belangen van criminele bankiers laat prevaleren boven de belangen van het nederlandse volk is geen “gewone” organisatie-crimineel maar een landverrader. Mark Rutte is een landverrader. En dat is onze volgende ministerpresident (dat wordt Alexander Pechtold) ook.

 8. Laten we een nationale maandelijkse pedofielendag houden met een pedo Oscar!!!!Elk land reikt zijn eigen oscar uit aan de meest smerige en perverse pedo,Lijkt mij erg leuk om ze eenmaal per maand in het zonnetje te zetten!!!!!

 9. Hier is alles mee gezegd,Het zijn lafbekken allemaal en ik weet eigenlijk niet wie er erger is,De dader of degene die het bedekt met de mantel der pedofilie??We zouden een nieuwe wet moeten aannemen alle pedos en medewerkers van de pedos die hand en spanddiensten verrichten naar de gaskamer of publiekelijk castreren lijkt me ook een goed idee,Ik wens iedereen een prettige dag.

Geef een reactie