REACTIE TON HOFSTEDE OP ZIJN ONTMASKERING ALS INFILTRANT

TON ‘SCHRIJFFOUT’ HOFSTEDE SPEELT DE MARCEL HULSPAS-KAART EN LAAT DAARMEE OPNIEUW ZIEN EEN NSB’ER TE ZIJN * HOFSTEDE: ‘MICHA IS EEN KOEKENBAKKER, EEN KOEKWAUS EN HEEFT ‘PARANOIDE FANATSIEEN’ * HOFSTEDE BEGRIJPT NIETS VAN DE WETGEVING ROND KINDEROPVANG EN HET REGISTER DAT DAARBIJ HOORT * DEMMINK MOEST ZIJN ADRES LATEN REGISTREREN OM KINDEREN AANGELEVERD TE KRIJGEN EN DAARMEE KWAM HET AUTOMATISCH TERECHT IN HET REGISTER

Hoi Frank,

Ik weet niet of jij een schuilnaam van Micha bent die mij probeert uit te lokken of gewoon een oprechte en geïnteresseerde bezoeker.

Uitgaande van dat laatste zal ik je vraag voor deze keer beantwoorden. Nee, ik ben geen banketbakker, hoewel ik met al mijn crematorium ervaring best een afbakbroodje in de oven kan stoppen.

Ik denk eerder dat Micha een koekenbakker en koekwaus is, gezien al zijn kletskoek.

Hoi Robert,

En in het HHC-archief. In het hieraan voor afgaande artikel
http://www.hethaagsecomplot…
hebben we dit ook al besproken. Nogmaals:

Ja, het heeft in de Posthoorn gestaan.
Nee, er is geen kinderopvang geregistreerd geweest.

Het slaat ook werkelijk nergens op. Net als in de kerkers van Salomonson of aan de Insulindeweg van Maasdam ook geen kinderopvang geregistreerd was. Waarom zou je zoiets registreren? En als het al geregistreerd zou zijn dan is dat in een of ander dubieus advertentieblaadje voor perverselingen. Maar niet in een huis aan huis blad. Er is nimmer een kind of een oppasmoeder gezien, er waren geen vuilniszakken op straat met poepluiers of afgehakte ledematen. Het enige wat er is, is de paranoïde fantasie van Micha.

Probeer eens iedere ochtend als ontbijt een T-bone steak van 5 kg weg te krijgen, zoals Demmink kinderen zou verorberen. Zeker, Demmink is wat mij betreft een viespeuk en een machtsmisbruiker die zijn straf niet mag ontlopen. Maar dit soort absurde non-informatie is alleen maar heel schadelijk voor de geloofwaardigheid. De MSM-mens denkt dat als dit soort leugens verteld worden de rest ook wel gelogen zal zijn. Daarom is Micha SCHADELIJK voor de waarheidsvinding.

En ook nu weer. Waarom komt hij met een drie jaar oude herhaling van zetten aanzetten, terwijl hij al schaakmat staat? Een hoop afleiding creëren voor de echte zaken die er nu spelen? Net als Adele voor 30 juni a.s. drie zaken tegelijk moet doen, is Micha nu onze/mijn tijd aan het verspillen met zijn gezanik op afstand.

Micha is te slim om dit niet te kunnen begrijpen. Hij is dus met iets anders bezig dan waarheidsvinding. In plaats van het helder te maken, maakt hij het troebel. Heel veel rook uitblazen en dan maar brand lopen schreeuwen. In die zin had Donner, die ik nog meer wantrouw dan Micha, gelijk. Met alleen rookgordijnen ga je er niet komen.

En er zijn inmiddels genoeg andere feiten waarop Demmink veroordeeld kan worden, zoals meineed, frustratie van de rechtsgang, verdonkeremanen van bewijs, etc. Laten we ons bij de feiten houden, die zijn al ernstig genoeg en ruimschoots voldoende.

De laatste alinea is cursief gemaakt en jullie begrijpen wel waarom: Hofstede acht Demmink blijkbaar onschuldig aan kindermisbruik! Hiermee wordt opnieuw de werkelijke motivatie duidelijk van het debunken van het kinderopvang-verhaal: Hofstede probeert Demmink gewoon ‘weg te houden’ van het delict waar de hele affaire om draait: kindermisbruik.

4 Replies to “REACTIE TON HOFSTEDE OP ZIJN ONTMASKERING ALS INFILTRANT”

  1. Dat Hofstede de zaak probeert te downplayen is wel heel duidelijk. Wie nu nog met de duivelse drie eenheid Myra, Donk en Hofstede in zee gaat is knetter gek. Heeft Hofstede nu ook al verstand van cremeren. Die man kan ook echt alles. Inderdaad Hofstede voldoet ook precies aan hetzelfde profiel als Klomp. Militaire achtergrond. Meer dan gemiddelde kennis van het internet. Zeer goede verstand houding met justitie en ambtenarij. Probeert de alternatieve media op zijn kop te zetten. Een zeer vaag, niet verifieerbaar verleden. Natuurlijk het belangrijkste FULL OF SHIT.

    1. Eh 5 kilo, heeft die verhofstede nooit van een vrieskist gehoord. OK even rekenen. 250 gram als ontbijt. 250 gram als lunch. 500 gram als avondeten. Dat is 7 kilo per week. De helft van een mens kun je niet eten dus dat betekend een peuter van 14 kilo per week en dan hoeft hij het niet eens in te vriezen. Wel weer frappant dat Hofstede zo over al die aangiftes van verkrachting tegen Demmink heen lult alsof ze niet bestaan. Door dit downplayen van Demmink tot een fraudeur heeft hij duidelijk zijn ware aard laten zien. Hoe kan Hofstede trouwens niet een T/bone steak van 5 kilo verorberen. Die man kan toch alles.

Geef een reactie