9 Replies to “RECHTER BERKHOUT IS ‘OP MICHA GEZET’ DOOR DE PEDO-NETWERKEN”

 1. Overigens laat de waarheid een psychopaat volkomen koud. Hij (of zij in dit geval) staat daar boven (…) en de TOTAAL-KRANKZINNIGE (ook wel: “optelsom van ware krankzinnigheid”) zal zich er niet door in de hoek gedreven voelen.

  Zonder verhoging van de polsslag zou schoolvoorbeeld Bernhard bij een foto waarop hij te zien is in SS uniform bij het afleggen van de ‘Fahneneid’ naast Heydrich bijv. zeggen: Dat ben niet ik, dat was mijn broer.
  Zonder verhoging van de polsslag, niet detecteerbaar met de polygraaf of leugendetector.

  En deze weerzinwekkende hoogst agressieve en aalgladde hoogverrader is de inrichter van USA/GB vazalstaat PB BV, met o.a. figuren als Demmink, Gonsalves, Westenberg, Van Delden en noem de gymnasium psycho’s (met nogal eens als comorbiditeit een bedreigende ongezonde belangstelling voor kinderen) gelijk Bernhard maar op.

 2. Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn (m.n. in PB BV) twee volstrekt verschillende zaken.
  Overigens wordt de mond gesnoerd en de heg gesnoeid.
  Dergelijke (door emotionele overbelasting veroorzaakte?) verstrooide versprekingen, kunnen door (puur verbale) psychopaten, die zelf totaal geen last en ervaring hebben van/met emotionele/morele werelden, slechts gezien worden als domheid, onderontwikkeldheid e.d. en zullen snoeihard (of was het nu snoerhard) tegen het zwart te maken/te bekladden slachtoffer worden ingezet.

  Zo in de trant van: Deze man kent nog geen Nederlands, laat staan dat hij iets weet van de pedo-netwerken.

  Hieruit volgt voor de NORMALE mensheid:

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

 3. Er zou in Nederland een wet moeten komen die bepaalt dat een journalist nooit mag worden aangeklaagd, zoals elders in de wereld wel is gedaan.

  1. Wat een fabuleus idee weer. Journalisten moeten net zo kunnen worden aangepakt als andere burgers, zeker als ze nergens op gebaseerde ‘slander’ verspreiden.

  1. Had het laatst al over de perfide wijze waarop & vooral door wie deze wereld letterlijk als een mensenboerderij wordt uitgebuit. Binnen dat kader zou ik uiteraard zeker wel eens een lichamelijke rapportage naar de gendergesteldheid van Berkhout willen inzien? Dat DIT STUK ONGEDIERTE namelijk als vrouw de baarmoederhals is komen uitzwemmen blijkt aan zijn ronde schedelopbouw af te lezen wel degelijk evident bewezen, maar net beluisterde ik nog een hoerlitieke verkiezingsoptreden van een der 2 ‘dames’, waarbij het mij overduidelijk opviel dat er echt wel getwijfeld kan worden aan het geslacht waarmee ‘ze’ zichzelf transgender omfloerst aan deze luie en daardoor goedgelovige wereld trachten te verhoeren…

   1. En Maud zou ik wat dat betreft snel in een bikini willen aanschouwen want HIERAAN zijn lang niet alle details betreft deze boeiende wetenschap duidelijk af te lezen. Kom er maar in dus…

Geef een reactie