2 Replies to “RECHTER DIE ROB SCHOLTE EN ZIJN GEZIN GAAT VERWOESTEN IN OPDRACHT VAN PEDOFIELEN WERKT(E) VOOR….”

 1. Prins Bernhard BV is een nest van individueel intern corrupte, volledig ge-encanailleerde = zielloze zombies, met psychopaten achter de schermen aan de stuurknuppel.

  1. Het gaat goed met uw site, mijnkeer Kat! “De Stoute Revolutionair” is uw laatst overgebleven reaguurder die u niet tot op de schoenveters afbrandt. Dat zijn onsamenhangende teksten geen seconde over uw artikelen gaan maar alleen een uitlaatklep van zijn eigen obsessie zijn, zal u natuurlijk een rotzorg zijn. Totale wartaal is altijd nog beter dan leegte, toch!?

   Op uw videokanaal is inmiddels ook alle positieve feedback verstomd en oogst u louter nog hoon, medelijden en grappenmakerij. Uw laatste twee fans daar (“Lord Onehoop” en “Rogier Hop”) zijn al wekenlang niet meer online geweest en lijken u dus ook in de steek te hebben gelaten. Zodra “De Stoute Revolutionair” zijn biezen pakt, bent u ook uw laatste volger kwijt.

   Voor wie doet u het dan eigenlijk nog? Die verdwaalde schooljuf uit Nieuwegein?

   En hoe zit het met de actie 25×25? Loopt het een beetje? U zou wekelijks een update geven, is dat erbij ingeschoten door uw drukke werkzaamheden?

Geef een reactie