RECTIFICATIE BERICHTGEVING JELLE VAN BUUREN EN AIVD

[MET DANK AAN ‘BORREPOES’] HET BETREFT HIER EEN INTERVIEW DOOR JOURNALIST JELLE VAN BUUREN MET THEO BOT, DESTIJDS PLV. HOOFD AIVD, UIT 2005. DE INHOUD KOMT DUS NIET VOOR REKENING VAN VAN BUUREN. WE WAREN MEDE OP HET VERKEERDE BEEN GEZET DOORDAT DE VRAGEN NIET CURSIEF WAREN EN ER GEEN AANHALINGSTEKENS ZIJN GEBRUIKT. WE EXCUSEREN ONS BIJ JELLE VAN BUUREN. WE HOPEN NIETTEMIN DAT VAN BUUREN CONTACT OPNEEMT OVER DE FOUTEN IN ZIJN PROEFSCHRIFT OVER MICHA DIE HIJ TIENTALLEN KEREN NOEMT ZONDER WEDERHOOR TE HEBBEN TOEGEPAST.

12 Replies to “RECTIFICATIE BERICHTGEVING JELLE VAN BUUREN EN AIVD”

 1. En je verontwaardigde scheld-kanonnade filmpje snel van Joetjoep gehaald uit angst voor een definitieve ban? En ondertussen wel dapper de AIVD uitdagen om je kanaal op zwart te zetten? (Niet dat de mensheid daar wat aan zou verliezen dan een paar minuutjes vermaak per dag!)

  Ik zou het hele voorgaande artikeltje maar verwijderen voordat je weer een aanklacht aan je broekje hebt hangen.

  1. Niet weghalen zolang Van buuren zijn nepdiploma niet ingeleverd is. Je had er gewoon meteen 5 artikelen overheen moeten gooien zodat de rectificatie op de tweede pagina had gestaan. Dit zou namelijk de Telegraaf ook zo flikken.

 2. Wat dan absoluut weer dodelijk sneu voor je in 2017 zal blijken te zijn, is dus dat je je hier wel de les laat lezen door een van de meest kruiperige online manipulatoren der AIVD ooit?! Hij heeft namelijk zijn baggerlatrine dan pas op de ‘waakvlam’ moeten zetten nadat er o.a. van mij signalen doorgeseind werden dat zijn aliassen zwendel (tiegertje, ziva, poes-mis, borrepoes enz. enz.) op het punt van ontmaskerd stond te gaan worden! Ik kan en zal bij het her activeren van zijn swapuchou dan ook meteen een feitenrelaas publiceren omtrent deze zelfde oplichter die onder verschillende ‘poesjes’ namen zijn ballen graag op het W.W.W laat aflebberen, waarna ook zijn AIVD-pooiers echt niet meer voor zijn zowel elektronische als fysieke welbevinden kunnen gaan instaan! Als je nota bene als ‘man’ via deze beschamende hitsigheid achteraf slechts de ballen van ZO EEN nietsnut met je tong vernederend hebt gewassen, dan weet ik van criminele jodenstreken als waarmee ‘borrepoes’ zich in leven houdt heel goed waar dat soort van tapijtenleurders zoal terecht hebben te eindigen hahaha…

 3. Tsja, jij gaat nogal makkelijk op “een verkeerd been” staan, zeker wanneer je denkt dat er ergens iets (liefst iemand) verdacht te maken is.

  Vanaf de vierde regel van het artikel staat de naam genoemd van Theo Bot. Misschien een training “begrijpend lezen” volgen? Feiten, Micha, feiten!

  En geloof me, voor proefschriften wordt geen wederhoor toegepast.

  En dan nog, het zou volstrekt overbodig zijn omdat jij overal jouw materiaal achterlaat op het Internet in woord en in beeld. En daar heeft Jelle zich terecht op gebaseerd!

  1. Atty! Je hebt gelijk dat het moeilijker is afstand te houden van je materiaal als je ZELF als persoon ergens bij betrokken bent, als het over JOU gaat dus, en al helemaal als het allemaal deel uitmaakt van een complot tegen jou, gesmeed om je te vernietigen! Maar we doen ons uiterste best en een van de dingen die we hier ALTIJD doen -in tegenstelling dat vrijwel alle andere media, de MSM voorop- is DIRECT rectificeren. Maar mu iets anders: moeten proefschriften volgens jou juiste informatie bevatten en dient te promovendus zijn uiterste best te doen alle feiten juist te krijgen?

   1. Volgens mij mogen ze iemand niet eens promoveren als hij als leugenaar te boek staat. Of deze leugens in het proefschrift staan maakt niet eens uit. Het merendeel van al die titels die behaald zijn op de Uni Leiden zijn dus gewoon nep en ongeldig. Deze titels zijn uitgedeeld tegen alle basisregels in.

 4. Een interview van een ambtenaar van de A(PB BV)IVD door een (op weg geholpen?) student-informant, acht ik ook niet uitgesloten.

  Het is lekker onder ons en dat is kennelijk aantrekkelijk voor de ‘alien mindset’.

  Als Wilhelmina die Prins Bernhard de Militaire Willemsorde verleent zeg maar. Dat kaliber gekte.

 5. Blijft staan dat we Van Buuren pas als morele debiel/psychopaat kunnen uitsluiten als hij getest en akkoord bevonden is.

  De A(PB BV)IVD recruteert, behalve onder journalisten, zeker informanten onder studenten. Die kunnen best “maatschappelijk” een tikje op weg geholpen worden ook.

  Zoals klokkenluiders als Spijkers (bizar: een overheid hoeft niet 100% foutloos te zijn en kan best zo nu en dan schadevergoeding/compensatie betalen als dat terecht en nodig is, hoewel psychopaten -al zijn ze miljardiar- daar KENMERKEND totaal niet van gediend zijn) ijskoud en tegen beter weten in, worden gefnuikt.

 6. De banden tussen de AIVD en de Uni Leiden zijn overduidelijk. Wat aarslikker Van Buuren precies is dat weten we. De schoothond van Demmink met een nepdiploma.

Geef een reactie