3 Replies to “RECTIFICATIE EN EXCUSES AAN PETER R. DE VRIES: MICHA DOOR HET STOF”

 1. Haha, nou ja hij wilde slippertje maken met een vriendin van iemand, is ook niet netjes en een van de hoofdzondes dacht ik, niet dat laatste wat boeit maar wel een soort van norm zeker afgelopen honderden jaren. Maar tegenwoordig is dat misschien normaal, ik heb me daaraan nooit bezondigd in ieder geval.

 2. Mannen doen dit natuurlijk niet, alleen onvrije heterofiel gestoorden (met een seksverslaving).

  Een normale man heeft zijn bruid lief en in haar de gehele schepping. Hij heeft voor haar (geestelijk, maar evt. ook fysiek) zijn leven afgelegd om het in een volstrekt andere kwaliteit weer terug te ontvangen.

  Heterofielen doen dit NOOIT. Ze begeren iets. Geven niet, maar willen iets /hebben/stelen/bemachtigen/naar zich toe klauwen, evt. sluipend net een fles champagne. HUN positie nacistisch (maar niet de fenomenale 100% van ‘dead inside’) verbeteren.

  Wie het leven (voor zich) zal trachten te behouden, die zal het verliezen, maar wie uit liefde (geestelijk gezien) zijn leven geeft, die zal het behouden.

  Zo werkt het en niet anders.

  De heterofielen eindigen vaak als (de grote grijze groep) in werkelijkheid tamelijk gevoelloze egoïstische collaborateurs van de psychopaten die de sleutelposities in bijv. Prins Bernhard BV hebben ge-usurpeerd.

 3. Geachte heer Kat,

  Waarom die excuses, het zal wel aan mij of de beeldspraak liggen maar ik snap het nog steeds niet.
  Als iemand gedreven misschien door een (te)hoge dosering Viagra om zijn snikkel ergens in te stoppen idg een volwassen vrouw wil dat in mijn beperkte optiek nog lang niet zeggen dat hij dan geen pedofiel kan zijn.

  Er zijn mensen die al een stijve krijgen als het buiten waait, die hun snikkel overal insteken, in schapen, paarden, een hol in een boom of een nest met hoornaren, in lijken, of 80 plussers, en wie garandeert mij dan nog dat ze hem niet in kleine kinderen kunnen of willen steken.

  Dat die tv speurder zaterdag avond geweldig op zijn nummer is gezet, -waarna ene meneer Korterink het op wilde nemen voor zijn vriend en redden wilde wat er nog te redden viel, maar de zaak alleen nog maar dieper de stront in stuurde- was dit een nummertje op zijn best, maar wil zoals gezegd in mijn optiek nog steeds niks zeggen of die speurder nu wel of geen pedofiel is.

  Dat hij zich laat inhuren door machtige figuren die wel houden van jong en strak lijkt zeer aannemelijk, dat hij als afgeserveerde voetbalmakelaar af en toe mag aanschuiven bij een rode kijkcijfertafel kon dat nu wel eens problemen voor hem gaan opleveren. Maar geen of wel pedofiel -je kunt nog disputeren over wat een pedofiel is- gaat mij nu nog te ver en houdt mijn twijfels.

Geef een reactie