RED OCTOBER: ANGELA MERKEL, DE ‘MACHTIGSTE VROUW TER WERELD’, VERDWIJNT ALS EEN STUK STRONT DOOR DE ACHTERDEUR

ZOOOOOO RAAR! DE MSM ZIJN TOCH ALTIJD ZO GEK OP ‘VERKIEZINGEN’ EN HET ‘DEMOCRATISCH PROCES’? * MAAR NU ZICH DAT ALLEMAAL TEGEN HEN KEERT HOOR JE ZE NIET OVER DE RECENTE VERKIEZINGEN IN DUITSLAND EN BRAZILIE OF ZE JANKEN SLECHTS DAT HET ALLEMAAL ‘NIET DEMOCRATISCH’ IS!

Marcel Gelauff kan het niet accepteren dat zijn Angela als een uitgekotst stuk stront door de achterdeur wordt afgevoerd en de boeken in gaat als de meest gehate leider van Duitsland na de oorlog die verantwoordelijk is voor de instroom van miljoenen vreemdelingen die de Duitse cultuur verwoesten en talloze Duitsers vermoorden en/of mishandelen. Kijk eens wat hij plaatst onder zijn artikel hierover van vandaag?

5 Replies to “RED OCTOBER: ANGELA MERKEL, DE ‘MACHTIGSTE VROUW TER WERELD’, VERDWIJNT ALS EEN STUK STRONT DOOR DE ACHTERDEUR”

 1. In de Volkskrant kreeg de nieuwe president van Brazilie 2 pagina’s. Maar dat zal u net zoveel interesseren als mijn vraag om verantwoording neem ik aan. Anders zou u het wel goed schrijven.

  Jammer, want daarmee bent u als ‘journalist’ steeds minder serieus te nemen.

  1. Overigens verdwijnt Merkel niet via de achterdeur, ze treed eerst af als voorzitter en laat dan anderen bepalen of ze ook als bondskanselier verdwijnt. Tot die tijd zal ze ongetwijfeld nog genoeg geëerd worden (dit gebeurd nu al) en mogelijk via de voordeur naar buiten worden begeleid. Met een royale bos bloemen. En daarna zal ze ongetwijfeld ook niet worden vergeten, al durf ik dat niet hard te maken.

   Maar aangezien u ook dat weg laat zal ook dat u wel niet zoveel interesseren. Of anders niet meer dan een feitje dat u voor de smeuïgheid weglaat.

 2. Weet je WIE er als een uitgekotst stuk stront door de achterdeur als een dief in de nacht naar Ierland verdwenen is?

  Angela Merkel zal voor altijd als een gevierd politica in de analen vermeld blijven. Dit in tegenstelling tot sommige mensen die nog vóór het eind van hun leven zelfs door hun meest trouwe aanhangers al vergeten waren…

Geef een reactie