RED PILL JOURNAAL 6-4: BE CAREFUL WHO YOU FOLLOW, THERE IS TOO MUCH FAKE NEWS OUT THERE

3 Replies to “RED PILL JOURNAAL 6-4: BE CAREFUL WHO YOU FOLLOW, THERE IS TOO MUCH FAKE NEWS OUT THERE”

 1. Voor Joost is het misschien interessant te weten, dat bij die absurde verkeersboetes van het CJIB (niet bestaande kruisingen, absurde tijdstippen enz. enz.) ook soms akelige boodschappen-waarschuwingen van de psychopaten/psychopathocratie zitten ingesloten.
  Zo kreeg de (mogelijk nota bene hierdoor) autistische kleinzoon van een integer ambtenaar, welke laatste een (door Bernhard veroorzaakt) bijzonder ernstig, zware gezondheidsschade veroorzakend probleem met…..(uiteraard ANTI-integere) psychopaat Bernhard had gehad en vervolgens ‘flabbergasting’ (normaliter onmogelijk) door een directeur generaal van het ministerie waaronder die ambtenaar ressorteerde, een bekende “goede vrind” (dus: gelijkgestemde psychopaat of vliegende aap…zoals we nu weten) van ZKH, *ijskoud ten onrechte* op volslagen onmogelijk bizarre gronden en voor hem en zijn familie extreem schadelijke wijze was ontslagen, dat is MACHT……..althans volgens de ‘alien mindset……’, van genoemd CJIB een bekeuring voor een forse verkeersovertreding *in het holle van de nacht te Den Haag* begaan op een weg aldaar……..*genoemd naar die directeur generaal* !!! (waar de autistische kleinzoon totaal niets te zoeken had en nooit was geweest).
  Dit alles (en verder overspoelen met bizarre boetes)…….nadat de zoon van de ambtenaar uiteindelijk had ontdekt wat zijn vader was aangedaan en in zijn normale integriteit aanvankelijk (hier ligt een groot probleem bij de aanpak van psychopatische kern-krankzinnigen) slechts kon denken aan een door het ministerie gemaakte zéér ernstige/ernstig uitpakkende, doch nog menselijke FOUT en *volkomen terecht rechtsherstel was gaan eisen* .
  Helaas bevestigt dit ook, dat de psychopathocratie (met democratie/vrije verkiezingen als ‘mask of sanity’) hier ‘as we speak’ nog steeds = generaties na de aanvaring met SS/SA Mann Nazi ‘deep state’ intrigant en hoogverrader Bernhard, in volle “glorie” INTACT IS.

 2. Het volk heeft trouwens liever Barabas dan Jezus aan de stuurknuppel. Laat ons Barabas los, roepen ze a.h.w. de hele tijd.
  Zo’n volkse “bataafse republiek” wordt dan ook onvermijdelijk als een schip, waarbij de ontevreden matrozen (evt. opgestookt door volkse psychopaten die zelf kapitein willen worden) tot muiterij zijn overgegaan en de kapitein, de stuurman, de machinist e.d. overboord hebben gezet/voor de haaien hebben gegooid op volle zee.
  Nu weet niemand een zonnetje te schieten of een machine te repareren…..er is storm op komst en de thuishaven is nog ver….

 3. Net schoolvoorbeeld “prins” Bernhard…..die Maxwell.
  Als ze instekend op- en onder het bloed bij een slachtoffer worden aangetroffen zeggen ze nog:
  Ik was het niet, het was mijn broer….of oom of neef…..Ik wilde net mond op mond beademing gaan toepassen, maar dat mes zat in de weg……. zoiets.
  Die monsters blijven liegen ad absurdum.
  Die hele nep-Oranje rovers- en moordenaarsbende heeft alles (tot in het absurde, zie “prinses” Mabel) eeuwenlang naar de hand gezet en zich omringd met alle (ook alle kanten op gepropageerde) verdorven rottenis (Demmink, Van Dissel, Donner, Tjeenk Willink noem de misbaksels maar op)……eigen (uit begeerte/lust en niet uit vorstelijke zorg en plicht ontstane) bastaards en schavuiten uit de verre omtrek, die nu als hun netwerk van vliegende apen/’flying monkeys’ optreden, overal *op sleutelposities* gepositioneerd.
  Dat zaakje met Rob Scholten is zo te zien van weinig belang, maar dan nog kan het zijn, dat die rechter er problemen mee krijgt die hij of zij nu nog niet overziet.
  Het moet (voor psychopaten) wel leuk blijven, binnen de “onafhankelijke” Rechterlijke Macht natuurlijk.

Geef een reactie