RED PILL JOURNAL 10-3: INFOWAR OM BODEGRAVEN! IEDEREEN STIERF ‘NATUURLIJKE DOOD’ EN VERDER IS ER OOK ‘NIETS GEBEURD’!

2 Replies to “RED PILL JOURNAL 10-3: INFOWAR OM BODEGRAVEN! IEDEREEN STIERF ‘NATUURLIJKE DOOD’ EN VERDER IS ER OOK ‘NIETS GEBEURD’!”

 1. Wat de enige ECHTE apostolische (Katholieke) kerk betreft, moet ik wel opmerken dat de Inquisitie a.h.w. tegen “het Reformatorisch Dagblad” aan het vechten was destijds en dat Filips II van Habsburg, o.a. Graaf van Holland (door “erfenis” van het door de n.a.w. psychopatische Graven-leenmannen van Holland, w.o. de moordzuchtige en extreem gluiperige en manipulatieve Floris V, aan het Sticht van Utrecht = de Kerk ontfutselde Graafschap van Holland), zijn opstandige (moordzuchtige, gluiperige, ontrouwe en extreem manipulatieve) STADHOUDER, Willem van (nep) Nassau en door illegaal huwelijk zich noemend “prinse van Oranje”, de “vijand van het menselijk geslacht” noemde = de katholieke aanduiding voor de duivel.
  Ten tijde van WO2, heeft de Kerk o.a. de Heilige Communie voor NSDAP, NSB- leden e.d. verboden en zijn duizenden priesters door de Nazi’s vermoord.
  Het occulte karakter van de Nazi waanzin, kan verder nooit (ook maar in enige mate) attractief geweest zijn voor échte katholieken…..waarbij we moeten bedenken dat “de vijand van het menselijk geslacht” ook daar zal trachten te infiltreren……om de boel van binnenuit te ondergraven en zo mogelijk te doen omvallen (bekend van Cicero).
  Hier zien we meteen het grote belang van psychopaten om “de geschiedenis te schrijven” en zo iedereen op het verkeerde been te zetten m.n. ook v.w.b. *navigeren in de toekomst* .
  Als je niet weet wie de ware schurken zijn……dan kunnen ze aan de macht blijven…….en dat is precies wat psychopaten willen (ONVERDIEND en daartoe *volslagen ongeschikt* wegens morele debiliteit).

 2. Veel lezers van het RD, waaronder wellicht de beruchte rechter Abbink, zijn ziekelijk (werkelijk gestoord) idolaat (reeds op zich is idolatrie anti-christelijk/tegen God gericht of dat nu Lady GaGa betreft of de SS’er “prins” Bernhard…) van de “Oranjes” . Deze mensen zijn in feite ‘out of their mind’ (buiten hun zinnen), zoals overspeligen dat ook zijn conform de Heilige Schrift.

  Daar valt dus weinig zinnigs van te verwachten. Ze begrijpen ook totaal niet, dat wanneer Micha zegt dat “onder elke steen in Nederland 10 aan stukken gesneden babies liggen”, dat, na decennia *sluipende terreur en gaslighting* van de “democratische “SS-prins” Bernhard rechtsstaat”, een soort loopgravenhumor gecombineerd met wijzen op de hoogst bedreigende ernst van de situatie is, maar nemen dat, vrij (onchristelijk) empathieloos, LETTERLIJK.
  Moet je je voorstellen LETTERLIJK !
  En dan denken ze nog dat BEWIJS er in het land van de duivel waarlijk toe doet. Stel dat je daar het keiharde bewijs hebt…….dat de duivel gruwelmoorden aan het plegen is.
  Zou dat helpen…..of wordt het ijskoud van tafel geveegd ?!?!?!

  Met dergelijke (bekende, door deskundigen als haast wel groter probleem dan de paar procent aanstichtende psychopaten geziene) types (meelopers van de psychopathocratie….of erger) valt helaas bijna niet of helemaal niet meer te redeneren…….op normaal menselijk niveau dan.

  Stuur dit maar door naar het RD.

Geef een reactie