REDACTIONELE KOERSWIJZIGING BIJ TELEGRAAF?

WOORDVOERDER TMG OVER DE CRISIS: ‘WACHT ONZE PLANNEN VOOR DE TOEKOMST NU MAAR GEWOON AF’ * MAG MICHA TMG HELPEN REDDEN? 19 mei 2015 10:52 Outgoing

BLIJFT DE TELEGRAAF POST-PARADIJS PEDOFIELEN EN KINDERVERKRACHTERS STEUNEN OF WORDT GEKOZEN VOOR EEN NIEUWE KOERS? HOOR HET ANTWOORD OP DE ENIGE BELANGRIJKE VRAAG INZAKE TMG ALLEEN OP ROL 19 mei 2015 10:17 Outgoing

3 Replies to “REDACTIONELE KOERSWIJZIGING BIJ TELEGRAAF?”

 1. Micha, Telegraaf is net als elk belangrijk bedrijf in dit land geïnfiltreerd.

  Dat wil zeggen, dat er andere belangen spelen dan behouden van een baan of een belangrijk medium. De Telegraaf zou commercieel enorme winst maken door aandacht te gaan geven aan de realiteit achter de schermen. Als De Telegraaf kopt op de voorpagina dat Geert Wilders pedofiel is, zoals ik doe op me twitter geblog en elders, dan gaan zelfs linkse mensen hun krant kopen.

  Het doel van de militaire achtergronden is, om Nederlandse militairen vals te informeren over het slachtveld. Ons leger hielp onze vijanden in Irak, Afghanistan en Joegoslavië, omdat de mannen daar met propaganda als informatie het veld worden opgestuurd.

  En dit is niet nieuw, deze overname van de kranten door infiltratie vindt haar meeste successen in de 19de eeuw. Mijn bewijs daar voor is, dat Nederland weigerde de Boeren te helpen in de Boeren Oorlogen in Zuid Afrika, maar 5000 Zouaven stuurden om de paus te helpen tegen het vernietigen van de pauselijke staten door het Italiaanse volk, terwijl in diezelfde periode protesten tegen het instellen van pauselijke zetels werden neergeslagen door collaborateurs. Die meestal collaboreren omdat ze onwaarheden geloven, maar ook voor winstgevende posities.

  Het politieke probleem ligt dus niet bij de Telegraaf, maar bij die geschiedenis docent waar je onlangs een brief van publiceerde. Ik heb toen een commentaar geplaatst, waar ik uitgelegd had hoe de professor loog en zaken verzweeg over de Maiden protesten in Oekraïne 2014, over de achtergronden van de Tweede Wereld Oorlog enzomeer. Onze geschiedenisboekjes zijn slimme leugens met voetbalwedstrijden als uitgangspunt, een spelletje.

  Winst maken is niet het doel van de Telegraaf. Als de Telegraaf dat gaat doen door werkelijke informatie te publiceren, worden ze militair neergehaald.

  Mijn uiterste respect voor je eenzame strijd Micha.
  Mijn uiterste verdoemenis gewenst over de collaborateurs die Telegraaf kopen slechts voor voetbaluitslagen. De abonnees zouden misschien de krant kunnen helpen, door klachten in te dienen over hun zwijgen, opdat ze zo een stok achter de deur hebben om de waarheid te gaan vertellen over een en ander, en het zwijgen en manipuleren te stoppen. Maar eigenlijk moeten de infiltranten gegrepen worden, de krant beschermt door een haag van gewapende mannen.

 2. LS…

  De Telegraaf ? Dat wordt nooit meer wat. Miljoenen mensen hebben zich tientallen jaren laten belazeren, voorliegen en zijn op het verkeerde been gezet. Dat repareer je niet meer. Ze gaan net als de Amerikanen down the drain. Pas als het weer oorlog wordt kunnen ze gered worden door weer te heulen met de vijand… Zou zo maar kunnen gebeuren ! Het eerste financiële artikel zal gaan over de triljoenen weggemaakt dollars die weer gevonden zijn en waarmee Europa en de rest van de wereld wordt weder opgebouwd. L’histoire ce répète keer op keer op keer etc.

 3. Dat het Openbaar Ministerie en de Rechtsmacht zo corrupt is als de pest kan ik op schrift met diverse acties van die misdaadgroep aantonen. Ik begrijp daarom niet waarom onze Koning zijn naam op die documenten laat ge-misbruiken
  “In Naam der Koning” Ikzelf heb hem dat per brief gevraagd, maar hij wil daar niet op antwoorden. Indien hij weet wat hij doet geeft dat te denken. Ik vraag de lezers ook een brief aan, onze zo aardige koning, te sturen met dezelfde vraag, want is onze Koning wel zo integer. Dat zou ik graag willen weten.
  Stuur Uw brief met vraag naar:
  Z.M. Koning Willem-Alexander
  Paleis Noordeinde
  Postbus 30412
  2500 GK DEN HAAG

Geef een reactie