REHABILITATIE-OFFENSIEF MICHA: CRIMINALITEIT JUSTITIE STAAT NU VAST

DE STRIJD VAN MICHA LIJKT REEDS NU GEWONNEN WANT ER IS NIEMAND MEER IN NEDERLAND DIE NOG KAN VOLHOUDEN DAT JUSTITIE HET SPEL EERLIJK SPEELT -LAAT STAAN DAT ZULKS HET GEVAL ZOU ZIJN BIJ DEMMINK-VIJAND MICHA

marcella~68
Het is niet ongebruikelijk dat het OM gebruik maakt van valsheid in geschrifte on mensen het leven zuur te maken, vlgs het OM ben ik omgebracht ????????????? Opstelten met zn zootje achter de tralies.

[wp_ad_camp_1]

Hierboven een posting bij dit artikel uit De Telegraaf waarmee de zwendel en de criminaliteit van het OM een nieuwe dimensie bereikt. Hier bewijzen voor het mafia-karakter van het Ministerie. Zowel het Ministerie als het OM zijn door Micha aansprakelijk gesteld. En wat betreft de vermeende ‘delicten’ van Micha in de vorm van valse bommeldingen en graffiti: had Justitie destijd maar geluisterd naar Micha’s boodschappen! Dan zat Demmink nu in de cel in plaats van kinderen te verkrachten en hadden we een begin kunnen maken met het rechtsherstel. Hier kan dus op geen enkele wijze sprake zijn van ‘criminaliteit’ maar des te meer van het aandacht vragen voor maatschappij-ontwrichtende misstanden. Iets wat overigens volledig geaccepteerd is geraakt als het gaat om zaken als ‘het milieu’ of de ‘vluchtelingenproblematiek’.

2 Replies to “REHABILITATIE-OFFENSIEF MICHA: CRIMINALITEIT JUSTITIE STAAT NU VAST”

 1. Datzelfde geldt natuurlijk voor z’n voorgangers.

  Ze ruiken in dat stinkhol allemaal hun eigen roofdieren-stank niet.

  Enfin nu maar aan de bel trekken bij NSB-zoon Pieter van Vollenhoven of een van diens gelijkgestemden.

  Er is dus geen probleem.

 2. Minister van der Steur herkent beeld van ‘strafexpedities’ op ministerie niet…
  ===========================

  Waarschijnlijk herkent ie ook niet, dat hijzelf een naargeestige narcistische bastaard of zelfs psychopaat is.

  Rokende puinhopen laten ze achter mensen!

Geef een reactie