REVOLUTIE BIJ LEUGEN-DEBAT OVER MH 17?

BREAKING: HOE VEEL PROVOCATIES TOLEREREN DE NABESTAANDEN VAN DE MH 17-SLACHTOFFERS? * ALS ER EEN DEBAT KOMT, IS DAT VOLLEDIG GESPIND EN GEREGISSEERD * ARGOS VAN DE VPRO INGEZET OM DE POETIN-DADER-THEORIE IN DE LUCHT TE HOUDEN * UITKOMST VAN HET DEBAT STAAT AL VAST: RUSLAND IS DE DADER

EIND VORIG JAAR LEEK HET EROP DAT DE MH 17-NABESTAANDEN HET BEDROG VAN RUTTE CS. DOOR HADDEN MAAR SINSDIEN IS ER NIETS MEER VAN HEN VERNOMEN * ZIJN DEZE MENSEN IN AL HUN VERDRIET BEDREIGD EN GEINTIMIDEERD DOOR DE RUTTE-SQUADS?

Zal het er dan eindelijk eens van komen dat woedende mensen op de publieke tribune van de Tweede Kamer (bestaat die nog wel? Of hebben de pedofielen die inmiddels afgeschaft?) het allemaal niet meer kunnen aanzien en gaan roepen: ‘Smerige leugenaars! Moordenaars! Hou jullie laffe pedo-bekken!’ -of woorden van gelijke strekking? Wellicht is dat glorieuze moment daar als er een ‘debat’ (alleen het woord al! Niemand wil en durft hierover te ‘debatteren’) komt over de massamoord door Rutte en Timmerfrans op 200 Nederlanders. Via een zorgvuldig opgezette MSM-spin (net als die ‘ontdekking’ van RTL-journalist Akkermans drie weken geleden) waarvoor nu het programma Argos is ingezet -het enige en laatste MSM-medium dat nog een zweem van geloofwaardigheid had- proberen de Bilderbergers opnieuw het daderschap van Poetin veilig te stellen. Als dat eenmaal is gebeurd, kan er een debat komen over de vraag waarom de moordenaars van Rutte-II ‘deze info niet eerder hebben gedeeld’. Een beetje het bonnetjes-verhaal van Opstelten weer. Er zijn ‘intern’ dingen misgegaan in de ‘informatie-voorziening’. We hopen dat de nabestaanden deze weerzinwekkende leugen-opera eindelijk zullen doorprikken en Rutte cs. zullen dwingen toe te geven dat het massamoordenaars zijn.

9 Replies to “REVOLUTIE BIJ LEUGEN-DEBAT OVER MH 17?”

 1. LS…

  Inderdaad een leugen debat. Want als het meest chantabele land ter wereld: Nederland niet doet wat de Illuminatie / Zionisten / USSA / Israël wil dan gaat de hele Nederlandse politiek top plus het koninklijk huis aan het gas. Moet altijd denken aan het stuk van Gerard de Boer: 20 november 1941. Door de Nederlandse onderzeeër de KXVII wordt de Japanse vloot gespot op weg naar Pearl Harbor. 7 december vergaat genoemde onderzeeër met man en muis als gevolg van sabotage door de Britse geheime dienst op bevel van Churchill en Roosevelt. Zo ging en toen ,zo gaat het nu en zo zal het altijd gaan. Google maar eens Gerard de Boer, lees en huiver !

 2. Tsja, MH17.
  Ik volgde de protesten in de Oekraïne al jaren, kwam een beetje op de hoogte van het conflict via Russische en Servische bronnen op internet, ik weet precies wat er wie er achter zit, ik ken zelfs de motieven. Maar Nederlanders, zelfs Russen, begrijpen het niet. En zullen het niet begrijpen, op ze hoogst een wakkere Vlaming of Brabander kan het begrijpen.
  Zal het zo eens proberen: Nederland, weten jullie waarom Vlaanderen en Brabant al in 1944 bevrijdt werden, terwijl er een hongerwinter kwam in 1945 in het Noorden van ons land?
  Dat was althans bekendheid met de daders welke ik ooit waar nam in dit land.

  Micha heeft verder gelijk hier, Rutte Squads is een uitstekende verwoording!
  Persoonlijk zou ik het “De Joego’s” noemen, of “de Timmerfrans squads”, of de “Ustasha IRA” squads. Maar Micha’s definitie is begrijpelijker verwoord, neem het gerust serieus mensen.

   1. Yatsenyuk heeft in 2014 het Vaticaan 4 maal bezocht, aldus de pers in Oekraïne:
    https://twitter.com/Gretige/status/574467867854389249
    Femen protestgroep hield een Beeldenstorm, voordat de daar oorlog begon.
    http://www.schooltv.nl/no_cache/video/crid/20050127_beeldenstorm01/

    Professor Joep Lange en professor Willem Witteveen werden vermoord in de MH17 moord. Mijnheer Lange was medisch scepticus, dus is vermoord vanwege hetzelfde motief als Els Borst. Mijnheer Witteveen was de nieuwe senator van Justitie, het motief voor die moord is uitgebreid gehandeld door Micha Kat’s artikelen en boeken.

    Voor achtergronden voor de moord op Professor Lange (MH17) en Els Borst (Garage), kan ik verwijzen naar Desiree Rovers als journalist gespecialiseerd op medisch corrupt gebied, en Silvia Videler met haat ontmanteling van censuur op geneesmiddelen voor kanker middels Abrikozenpitten.

    Behalve moord op dissidenten, waarvan mij er slechts twee bekend zijn, maar mogelijk waren er meer dissidenten vermoord bij de MH17 moorden. Ik zocht wel verder, zag meisjes van VWO, maar weet te weinig om te weten of dat dissidenten waren, maar weet wel dat intellectuelen hier ook vaak al in de pubertijd vermoord worden door zwartrokken.

    De politieke kant van het verhaal is, dat de MH17 ramp werd gebruikt om oorlog te beginnen rond Rusland, sancties op Rusland door de EU.

 3. hoe verklaren ze de 30mm kogelgaten in de romp en vleugels van de MH 17 ?
  Waar zijn de autopsie-rapporten van de piloten? (zonder twijfel doorzeefd met kogels)

 4. LS…

  Als het Magrav wapen van Putin en vrienden een vliegdekschip kan lamleggen dan doet morgen ook de magnetron van Rutte het niet (nooit) meer. Voorproefje hebben we al gehad.

  1. Dat Magrav wapen heeft Putin gekregen van meneer Keshe zegt hij.
   Meneer Keshe (Keshe Foundation) is een bewezen oplichter.
   Google,youtube (Keshe Foundation fraud) eens.
   Als je opgelet hebt bij natuurkunde en je verdiept je in wat Keshe beweert. Dan kom je tot de conclusie dat hij natuurwetten kan breken.
   Het mooie van natuurwetten is ze zijn voor iedereen gelijk.
   Voorbeeld: Prins friso dacht dat bord met verboden te skien geld niet voor mij en gelukkig had je de wet van de zwaartekracht die voor iedereen het zelfde is. Bye bye fucker Friso.
   Als gevorderd aluhoedje kan ik je aanbevelen niet alles te geloven er is heel veel desinfo van mensen die je proberen te misbruiken of om je in de war te maken.
   Dat vliegdekschip zal wel de zelfde problemen hebben als die Jeep Grand Cherokee uit Amerika die ik had, het ziet er allemaal imposant uit maar de helft van de tijd werkt er iets niet.

   1. LS…
    Ja maar Friso had last van een ander bord dat hem het zicht ontnam. Maar dat daargelaten, wil iemand ons misschien vertellen dat Keshe een fraud is terwijl het truckje ook uitgehaald is gedurende de Krim crisis waar de Amerikanen ook bakzeil moesten halen…

   2. Volgens mij bestaat Poetin niet.
    Ja, ho, kan ik niet bewijzen, maar ik zie alleen dubbelgangers van die man, de afgelopen jaren zag ik niet de Poetin van eind vorige eeuw.

    Wat kranten, TV en radio vertellen zijn echt alleen fabeltjes.
    Dat kan ik dan weer wel bewijzen natuurlijk.
    Als jij een gevorderd aluhoedje bent zal je dat ook toch wel moeten kunnen. Ik ben meer een gevorderde realist, en de betonhoedjes van de koude oorlog hoax heb ik al jaren geleden aan een gewapende kapstok gehangen.

Geef een reactie