REVOLUTIE IN BRAZILIE: MORGEN MASSA-DEMONSTRATIES, PLUNDER-ELITE WORDT WEGGEJAAGD

EXTRA: CHAOS IN DE VS WORDT NU MET DE DAG GROTER [VIDEO]: KOMEN ER WEL VERKIEZINGEN OF KOMT ER EEN STAATSGREEP VAN OBAMA?

DE ZWENDEL EN DIEFSTAL VAN VOORMALIG PRESIDENT ‘LULA’ HEEFT DE WOEDE VAN HET VOLK OPGEZWEEPT TOT NOOIT EERDER VERTOONDE HOOGTE * KANS DAT OLYMPISCHE SPELEN DOORGAAN IS NU 0% * MORGEN OVERAL TER WERELD DEMONSTRATIES VAN BRAZILIANEN * BRAZILE WIJST DE WERELD DE WEG

[wp_ad_camp_1]

In Brazilie staat het OM en de rechterlijke macht samen met het volk lijnrecht tegenover de ‘elite’. In Brazilie is geen sprake van een ‘zwarte mafia’ zoals in Nederland -de situatie dat de rechterlijke macht geheel opereert in dienst van de elite- maar van precies het tegenovergestelde. Prosecutors van het Braziliaanse OM hebben nu een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen ex-president Lula. Kun je je voorstellen dat het Nederlandse OM zoiets zoun doen met Balkenende of Opstelten? De ‘gevestigde politiek’ is woedend op Justitie maar de geest is definitief uit de fles, zulks natuurlijk na decennia van diefstal en plundering door de ‘elite’ op krankzinnige schaal. Voor morgen staan in heel Brazilie massa-demonstraties gepland en we verwachten dat president Dilma Rousseff (foto) -wiens poltieke lot geheel is verbonden met dat van Lula- het weekeind niet gaat overleven zoals ook wordt bevestigd: The advance of the corruption probe toward the inner circle of the Rousseff government and the prospect of mass protests led the Eurasia risk-analysis firm to raise the odds of her ouster from office to 65 percent from 55 percent. Nederland kan een voorbeeld nemen aan de Brazilianen. Overigens vinden morgen niet alleen in Brazilie demonstraties plaats, maar ook in honderden steden overal ter wereld met Braziliaanse diaspora. Uiteraard zijn de groundbreaking ontwikkelingen in Brazilie niet los te zien van die in de VS waar ook sprake is van een -nog enigzins sluimerende- opstand tegen de plunder-elite. We will be victorious!

Geef een reactie