REVOLUTIE IN NEDERLAND GRIJPT OM ZICH HEEN: NU OOK DE BOUWVAKKERS -VISSERS ZULLEN VOLGEN MET BLOKKEREN HAVENS EN DAN…

HEEL NEDERLAND WALGT EN KOTST VAN DE PEDOFIELE CRIMINELEN IN DE HAAGSE SWAMP EN NIETS KAN ZE MEER REDDEN * HOE MEER GROEPEN ZICH AANSLUITEN BIJ DE REVOLUTIE, HOE PANISCHER EN KRANKZINNIGER RUTTE EN DEMMINK ZULLEN REAGEREN * BINNENKORT OOK VERPLEGERS EN DOCENTEN * NIEUWE EN FELLERE ACTIES VAN BOEREN * GEENSTIJL, NOS, DE TELEGRAAF, DE VOLKSKRANT EN NRC HANDELSBLAD ZIJN HUN MENSEN INMIDDELS AAN HET BEWAPENEN OMDAT ZE WETEN DAT OOK ZIJ BINNENKORT ZULLEN WORDEN AANGEVALLEN * 30 OKTOBER: BOUWVAKKERS GAAN DEN HAAG VERBOUWEN

HIEROM HEBBEN WE DE NAAM VAN ONZE HOOFD-SITE 5 JAAR GELEDEN VERANDERD VAN KLOKKENLUIDERONLINE NAAR REVOLUTIONAIREONLINE: OM DAGELIJKS VERSLAG TE DOEN VAN DE REVOLUTIE EN NET BELANGRIJKSTE REVOLUTIE-MEDIUM TE ZIJN!

In navolging van de boeren bereidt nu ook de bouwsector grootschalige acties voor om tegen het stikstofbeleid van de regering te protesteren. Vanuit onder meer Staphorst is de stichting Grond in Verzet in oprichting, en binnen een etmaal schaarden zo’n vijfduizend bedrijven, bouwvakkers en aannemers zich achter de actiegroep. Een datum voor een landelijk protest, wellicht op het Malieveld, is al gekozen: 30 oktober. Klaas Kooiker is als aannemer uit Staphorst een van de gezichten achter de stichting Grond in Verzet. De oprichting ervan ligt bij de notaris, nadat het de afgelopen maanden bij meerderde betrokkenen uit de bouwsector begon te borrelen.

2 Replies to “REVOLUTIE IN NEDERLAND GRIJPT OM ZICH HEEN: NU OOK DE BOUWVAKKERS -VISSERS ZULLEN VOLGEN MET BLOKKEREN HAVENS EN DAN…”

  1. De grond zelve komt in verzet tegen de psychopaten van het onnederlandse en illegale Prins Bernhard BV.

    Te laat: In 1945 niet geluisterd naar het bevoegd Nederlands gezag, maar in de maling genomen met kraaltjes en spiegeltjes.

    De koek is nu moreel debiel verbrast mensen……

Geef een reactie