REVOLUTIE IN SCHILDERSWIJK TEGEN DEMMINK-POLITIE

BREAKING: IS DAN EINDELIJK NA DECENNIA VAN MACHTSMISBRUIK, KINDERVERKRACHTINGEN, PLUNDERINGEN, MOORD, SADISME EN SCHIJTEN OP HET ‘KLOOTJESVOLK’ DE MAAT VOL? * PEDO-BURGEMEESTER VAN AARTSEN EN PEDO-OFFICIER KITTY NOOY TEN EINDE RAAD * DE ERFENIS VAN JORIS DEMMINK: GEWELD, BOMMEN, DODEN, BLOED, OPSTAND * DEZE SITE LEADING IN AANKAARTEN VAN KILLER COP-PROBLEMATIEK
[wp_ad_camp_1]

2 Replies to “REVOLUTIE IN SCHILDERSWIJK TEGEN DEMMINK-POLITIE”

 1. Onder leiding van onherkende (!) psychopaten als prins Bernhard of Willem van Oranje verwordt (!) de staat steeds onstuitbaar tot onderstaande constaterende observatie van Hans Hoppe:

  =====================
  De staat is een instituut van bendes moordenaars plunderaars en dieven, omgeven door welwillende beulen, propagandisten, pluimstrijkers, schurken, leugenaars, clowns, charlatans, malloten en bruikbare idioten. Een instituut dat alles vies maakt en verkleurt wat het aanraakt.

 2. GEWELD, BOMMEN, DODEN, BLOED, OPSTAND
  ======================

  Dat zien psychopaten nog liever dan dat ze iedereen genadeloos en ijskoud tot de dood erop volgt beliegen, manipuleren, uitzuigen, verdrukken en ringeloren.

  Dat wordt erg saai op den duur en wat moet je met al dat geld behalve tientallen Ferrari’s kopen ofzo. Het bovenstaande is bijv. PB zijn manier om (100% narcistisch voor hemzelf en zijn ‘alien’ soortgenoten) wat “leven in de brouwerij” te brengen.

  Doodgewoon.

Geef een reactie