REVOLUTIE IS BEGONNEN IN DE BAKERMAT VAN DE DEMOCRATIE

NOUT, JAN KEES, GERRIT, JORIS, HERMAN, MARK, GERLOF, MARCEL, ARD EN HOE ZE VERDER ALLEMAAL OOK MOGEN HETEN… ZE ZULLEN EINDIGEN OP HET SCHAVOT VAN DE GESCHIEDENIS * REVOLUTIE IS NU NIET MEER TE STOPPEN: GRIEKENLAND IS LOS MET MONSTERZEGE ANTI-NWO, ANTI-PLUNDERAARS, ANTI-BANKEN EN ANTI-PEDOFIELEN * DAG VAN LUISTER EN GLORIE VOOR DE VRIJHEID EN DE WIJSHEID * MSM VLUCHTEN WEG IN WAANZIN, DE DOOP VAN HORROR-ROYALS EN DE TOUR DE FRANCE
[wp_ad_camp_1]

13 Replies to “REVOLUTIE IS BEGONNEN IN DE BAKERMAT VAN DE DEMOCRATIE”

 1. Griekenland heeft een Orthodoxe traditie.
  Dit is de oorzaak van de vervolging op de Grieken, zowel nu, als duidelijk zichtbaar gedurende de 20ste eeuw. Met andere woorden, de Grieken zullen zich het beste verdedigen tegen de Rooms Katholieke EU staat naar Sovjet model.

  Om de rol van Griekenland te begrijpen in de EU, deze is vergelijkbaar met de Oekraïne. Ook dat land, De Oekraïne, heeft een sterke Orthodoxe traditie, die met grote regelmaat wordt getracht geruimd te worden met plaatselijke genocides. De Nederlandse leger onderdelen ondernemen dergelijke genocides, want dat het enige wat ze doen, ziet het bombardement op de Serven in 1999.

  In dit land op internet zegeviert over het algemeen de dwaasheid met absoluut fanatisme. De Serven en Russen zijn gelukkig bekend met de feiten die ik herhaal, wat ook de geschiedenis verteld, maar wat niet de onzin producenten, van zowel de MSM als de alternatieve media, in Nederland vertellen.

  Mijn geduld met dit land is op dit moment op een laag pitje.
  Feiten zijn feiten, leugens zijn leugens, een revolutie die zich baseert op leugens zal ik met volledige kracht tegen houden!

  Maar deze website steun ik, omdat pedofilie als drijfveer voor politieke beslissingen in dit land een evidente factor is.
  Revolutie komt vanzelf, als mensen gaan begrijpen wie werkelijk aan de touwtjes trekt van de marionetten in de Staten Generaal, de Provinciale Staten, de Gemeenteraden, de politie, Max Weber’s geweldsmonopolie, enzomeer. Maar ongewapend de legers van de Romeinen aan vallen, dan worden er weer hele volksmassa’s gekruisigd zoals onder Robespierre of Stalin. Revoluties verergeren de dictatuur, tenzij zo’n revolutie wordt begaan door goed geïnformeerde lieden. Als deze lieden die begrijpen hoe de vork in de steel zit worden vermoord, zoals Oliver Cromwell, Prins Maurits, King William of Orange Stadhouder Willem III, dan zegeviert de onwetendheid. Pedofiele politici? Hebben die ooit bestaan? De mensen die het weten bestaan niet meer, dus ook de kennis die zij opdeden. De boeken verbrandt, de Universiteiten overgenomen door infiltratie, dergelijke zaken zijn niet op te lossen met revolutie.

 2. LS…
  Noutje zat nog wat te brabbelen in Nieuwsuur maar kon geen hout snijden. Dat daargelaten kunnen we gevoegelijk aannemen dat Griekenland al lang voor de zogenaamde onderhandelingen al exit was… Het scenario ligt bij de Illuminati en nergens anders. De Russen en de Turken staan klaar om de boel over te nemen en dat is weer een leuk excuus om de derde wereld oorlog te beginnen. Niets is wat het lijkt ! Als je die kop van Varoufakis goed bekijkt zou het zo maar een Rothschild kunnen zijn.

  1. PS…

   Het is gewoon een oude Rothschild Khazaren Maffia truc. Stiekem je zaak kapot maken zodat je vrouw en je kinderen honger lijden. Hulp aanbieden, je zaak nog verder kapot maken en klaar is Deiselbloem de Khazaren Rothschild Iluminatie Bilderberg Zionistenknecht. Ook wel de valse tackel genoemd !

   1. LS…

    Syp Wynia is als eerste en enige eerlijke journalist duidelijk over de ware oorzaak van de Afrikanisering van Griekenland. Goed zo Syp ! Nu een eigen Website beginnen en je krijgt absolutie voor het feit dat je schrijft voor het Zionisten Pleepapier Elzevier !

    1. Vind je helemaal Gelijk hebben in alle drie…en nu Grieken een Referendum aan gesmeerd zo dat ze ook nog eens “eigen schuld” kunnen roepen de eigen roven malversaties plunder en geldstromen van deccenia er mee begravende

     Geld dat hoé dan ook elk muntje vroeg of laat maar altijd uiteindelijk op rekeningen van die aipacbende(Wereld adel bankiers elites) landen. Zelfs dat van de zorg verzekeringen.

    2. De Joodse virtuele bibliotheek erkend 11 vormen van zionisme:
     http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/zion.html
     Types of Zionism
     American Zionism
     Christian Zionism
     Messianic Zionism
     Political Zionism
     Practical Zionism
     Religious Zionism
     Revisionist Zionism
     Socialist Zionism
     Spiritual Zionism
     Synthetic Zionism
     Territorialist Zionism

     Deze vormen van zionisme beroepen zich op verschillende achtergronden, wat ook zichtbaar is aan de namen. Daarnaast zijn er nog vormen van zionisme, die niet in deze lijst opgenomen zijn, maar geen Joodse achtergrond hebben.

     De propaganda van de Nederlandse media zoals Elsevier wordt geleid door de Rode paus, de Prefect van de Propaganda. Als je de rooms connectie met alle propaganda, want propaganda is van oorsprong rooms, niet kent, dan is het een betekenisloos woord. Micha kan ik meestal gemakkelijk vergeven voor gebruik van zo’n woord, want hij valt geen onschuldige bevolkingsgroepen aan met valse beschuldigingen.

     Ik weet niet of je de leugens van de propaganda gelooft, of dat je ze zelf verzint, maar je commentaren hier zijn haatzaaierij jegens onschuldige zionisten. Behalve de foutieve aanvallen op zionisme, kom je dan met de Khazaren legende aan, die vanuit het Brits Israëlisme het Jood zijn van Joden tracht te ontkennen. Enig onderzoek inzake kan bewijzen dan wel weerleggen dat deze legende juist of onjuist is, maar dat onderzoek blijkt opvallend afwezig te zijn. Als je te dom bent om politiek te begrijpen, gebruik dan wat minder moeilijke woorden, zoals daar zijn:
     De Boeven
     De Bandieten
     Enzomeer.
     Bij voorbaat dank.

 3. Fundamenteel/’pure evil’ tegen iemand liegen om ZICHZELF boven de ander te verheffen en ongezonde macht en controle over die ander te verkrijgen, is het psychische equivalent van moord.

  PB BV is op dat ‘dead inside’ psychopathische gedrag gegrondvest en zal dus als rokende puinhoop eindigen. Dat is onvermijdelijk.

 4. Vooral veel jonge Grieken hebben vandaag tegen de Troika gestemd. En dat houdt natuurlijk een promesse in voor de toekomst van de EU. Onze gluiperige politici moeten nu toch wel het gevoel hebben met een lijk in het ruim rond te varen.

 5. De Grieken hebben de moed gehad om néé tegen hun onderdrukkers te zeggen.

  Nu het dappere en intelligente nederlandse volk nog!

 6. Was dit serieus alles wat je vandaag uit je pen kon krijgen?

  Een monsterzege is het al niet: 60/40 (tot nu toe) vind ik juist een krappe overwinning voor het nee-kamp.

  >> MSM VLUCHTEN WEG IN WAANZIN, DE DOOP VAN HORROR-ROYALS EN DE TOUR DE FRANCE

  De tweevoudige val van Kelderman in de tweede etappe van de tour is ongetwijfeld het werk van Demmink. Daarmee wilde hij de aandacht afleiden van het spectaculaire boek van Dankbaar over de zaak-Vaatstra en bovendien het Griekse nee tegen pedofilie. Het kan bovendien geen toeval zijn dat uitgerekend Kelderman valt: dit is zonder twijfel een verwijzing naar Demmink die graag in kelders baby’s, hortensia’s en chinchilla’s aan stukken snijdt.

  1. Hoe zit dat nou met omlaag gevallen World leaders die maar cybertrol moesten worden… krijg je nou 20 cent per comment of hoe zit dat?

   Leuk om te weten voor de werkeloze jeugd daar ze blijkbaar alles aan nemen.

  2. LS…

   Maar gelukkig hebben we jou nog met je hyperintelligente waarneming en je messcherpe analyses. Pedo vriendje van Demmink soms. Wel je zakdoekjes bij de hand houden hoor !

Geef een reactie