REVOLUTIE-KRUISTOCHT BREAK THE SYSTEM

NA DE EERDERE DEELS MISLUKTE ACTIE OP HET MALIEVELD EIND JANUARI -WAAR MICHA OP HET LAATSTE MOMENT WERD GEWEERD ALS SPREKER NA INTIMIDATIES VAN DE PEDOFIELEN- KOMT BREAKTHESYSTEM MET EEN NIEUW INITIATIEF

Kruistocht van Debbie en Break the System

Op woensdag 15 april om 08.00 uur gaat Debbie, bestuurslid van de recent opgerichte Volksbond, waar Break the System een onderdeel van is, haar eigen Kruistocht lopen. Na de eerste aankondiging hebben zich inmiddels 5 personen aangemeld die een gedeelte van de route mee zullen lopen.
Debbie loopt van Amsterdam naar Groningen waar op zaterdag 18 april de 2e Kruistocht van Break the System plaatsvindt.
Het doel van Debbie is om Break the system te sponseren en op haar manier aandacht te vragen voor de doelen waar de Volksbond en Break the System voor zijn opgericht.

Het doel van de Volksbond en Break the System is om de burger weer centraal te stellen en Nederland weer humaan en sociaal te krijgen, met als gevolg een gezonde economie.

Tijdens de route speelt in Debbie’s achterhoofd waarom ruim 50% van de Nederlandse bevolking niet heeft gestemd. De conclusie’s zullen tijdens deze tocht hopelijk helder worden bij Debbie. Vraag haar erna!

Debbie kan nog sponsoren gebruiken.

Pers is van harte uitgenodigd om bij de start en of aankomst aanwezig te zijn of de Kruistocht van Debbie te volgen.

Geplande Overnachtingsplaatsen
1e stop 15 april Lelystad
2e stop 16 april Emmeloord\Kuinre
3e stop 17 april Haulerwijk
Eindpunt 18 april Groningen

Meer informatie bij:

Debbie Beekwielder
Telefoon: +31 6 22 08 88 28
Email: debbie.beekwielder@breakthesystem.nl

Eén reactie op “REVOLUTIE-KRUISTOCHT BREAK THE SYSTEM”

 1. Ik wil mensen aanraden de youtube films over deze demonstratie in Den Haag dit jaar even te bekijken, als ze nog niet gecensureerd zijn.
  Die politie agenten die eerlijke burgers mishandelden die aangifte kwamen doen tegen de corruptie vanuit onze staten generaal lieten allemaal hun blote augurk zien, vandaar dat deze video’s gecensureerd werden en worden. Niet geschikt voor volwassen.

  Ook wil ik melden, dat op de avond na die demonstratie in Den Haag, mijn Flash Player gehackt was, zodat ik geen Youtube, Liveleak, Vimeo, of welke video dan ook op internet kon bekijken. Doel van dit hacken was evident, men was bang dat ik films die ik gemaakt zou hebben op de demo zou uploaden. Het was de eerste keer dat ik dat meemaakte, hoewel ik erg veel demonstraties volg. Ik vermoed dat de reden is, dat ik sinds een jaar Twitter gebruik. Zelf gebruik ik Twitter ook om te spioneren. Ik ben op dit moment toch gestopt met Tweeten, omdat ik te veel overlast heb van spionage middels Twitter. Als je mijn account bezoekt en je gaat naar de link van de website die ik heb gebouwd, zal je zien dat daar ook enorm veel censuur is gepleegd, hoewel er zich geen porno of bloederige taferelen bevinden, maar omdat ik meer weet dan u, en u tracht te informeren.

  Mocht ik weer een nieuwe website beginnen, ik zal dit hier zeker melden, zolang Micha mijn commentaren accepteert, maar niet op Twitter.
  Leuk, kan ik weer een nieuw pseudoniem verzinnen LoL.

  Betreft hacken op deze website, men moet hier reloaden/vernieuwen om een commentaar te kunnen plaatsen, dus kopieer uw tekst voordat u een reactie toe voegt. Anders bent u die kwijt. Ik heb echter nog geen bewijs gevonden dat dit door hacken komt, het kan ook door een code fout zijn dat dit zo is, maar enige jaren geleden werd Klokkenluideronline met eenzelfde wijze gehackt als Hyves, de computer liep vast en de browser ging op tilt, alles werd traag. Eenzelfde effect als Trojaanse paarden op je schijf. Dat werd altijd meteen verholpen als ik de Klokkenluideronline tab sloot, dus wist ik dat het slechts die website was die gehackt was. Dit werd verholpen toen Klokkenluideronline overging naar een server in Ijsland.

  Dit hacken gebeurd continue op internet.
  Ik had enige jaren geleden een weblog op punt.nl. daar werd binnen een jaar zoveel gehackt, niet alleen DDos aanvallen, maar ook de resultaten in zoekmachines, dat ik maar snel maar op een andere URL iets begon.
  Men tracht internet dicht te timmeren zoals onze media dat waren voordat internet begon, ook middels politieke middelen.

  10 Jaar geleden gebeurde dat hacken alleen in de VS, sinds enige jaren ook in Nederland. Nee, ze hebben nog niet gewonnen, maar Aaron Swartz en vele anderen zijn inmiddels al wel vermoord.

Geef een reactie