REVOLUTIE LIJKT NU NIET MEER TE STOPPEN: WOESTE HAAT TEGEN ONZE ‘LEIDERS’ ALOM

ZOWEL DE CORPORATE ‘TOP’ -ZOALS DIE VAN AIR FRANCE- ALS DE POLITIEKE ZULLEN ZICH MOETEN BEWAPENEN TEGEN DE WOEDE VAN HET VOLK * PEDO-STAATSSECRETARIS DIJKHOFF AANGEVALLEN IN DRENTHE * HET VOLK KRIJGT HET NU DOOR: ZE WORDEN VERKRACHT, GENAAID EN GEPLUNDERD

Alle bekende ingredienten zijn weer aanwezig. De arrogante, wereldvreemde Haagse elite-pedofielen die de problemen afwentelen op de provincie en daarbij nog liegen en bedriegen ook. Daar vervolgens mee weg denken te kunnen komen. Quod non. En aldus koelde de bevolking van het dorp Oranje -ongetwijfeld zit er weer een satanische dubbele bodem in juist de keuze voor dat oord 1400 ‘vluchtelingen’ op te vangen- zijn woede op de auto van de schimmige Justitie-staats Klaas Dijkhoff -ongetwijfeld minimaal homo. Lees de comments op PowNed. No further questions. Na de ‘uit de hand gelopen’ bijeenkomst van Air France waarbij twee hoge managers werden aangevallen beginnen we een patroontje te zien. Er waart een spook rond door de fascistische EU-‘superstaat’. Het spook van de revolutie.

Eén reactie op “REVOLUTIE LIJKT NU NIET MEER TE STOPPEN: WOESTE HAAT TEGEN ONZE ‘LEIDERS’ ALOM”

  1. Nu maar hopen dat de opgekropte volkswoede zich niet richt tegen de vluchtelingen (die door de NATO -dus ook door onze Koninklijke Luchtmacht- hun land zijn uitgeschoten) maar tegen het politieke schorem in Den Haag dat dit debakel mede zelf veroorzaakt heeft. Vluchteling worden dat is namelijk niet het lot van deze arme mensen maar dat is het menselijk ingrijpen van de beschaafd plunderende elite.

    Mark Rutte: “We moeten onze vrienden van de NATO helpen”.

Geef een reactie