REVOLUTION FAILED: THE MANDELA DECEPTION

DE EERSTE WET VAN MICHA: HOE MEER IEMAND DOOR DE MSM WORDT AANBEDEN, HOE SATANISCHER HIJ IS * DIT GELDT BIJ UITSTEK VOOR DE BEDRIEGER VAN DE EEUW NELSON MANDELA, EEN 100% ‘HIDDEN ASSET’ VAN DE NWO * ZUID-AFRIKA TWINTIG JAAR NA APARTHEID EEN NIET TE BESCHRIJVEN HEL VAN ARMOEDE, MOORD EN PLUNDERING * ANC DOET MAAR EEN DING: RAPE AND PLUNDER * PRESIDENT ZUMA HOUDT HUIS ALS KEIZER NERO IN HET ROMEINSE RIJK * XENOFOBIE EN POGROMS ERGER DAN ONDER BOTHA

Een van de meest gebruikte argumenten tegen revolutie is altijd dat wat daarna komt vaak erger is dan wat daarvoor was. Als er een land is waarvoor dit geldt, is het Zuid-Afrika. Wat is de wereld op satanische wijze bedrogen door de ‘held’ Nelson Mandela! Weer worden we geconfronteerd met de wet van de MSM die luidt: alles wat in de massamedia wordt gevierd, gepropageerd, bewierookt is bedoeld om de mensheid te vernietigen! Nelson Mandela heeft ‘de zwarten’ niet bevrijd, maar in een situatie gebracht die nog veel erger is dan onder de meest zwarte periodes tijdens de apartheid. En de hele wereldpers zwijgt, want ja, de Mandela-mythe moet in stand blijven, tegen elke prijs, net als de Holocaust-mythe, de vaccinatie-mythe en alle andere mega-verzinsels van de Bilderbergers die ons in de waan moeten laten dat de ‘boven ons gestelden’ het goed met ons voor hebben. De huidige president van Zuid Afrika, Jacob Zuma (ANC) liet recent parlementsleden van de oppositie door de politie uit het parlementsgebouw wegslepen, iets wat zelfs Adolf Hitler te ver zou zijn gegaan. Hij deed dit omdat deze parlementsleden zijn jaarlijkse State of the Nation onderbraken met vragen over ‘Nkandla-gate’ waarin Zuma 22 mio dollar belastinggeld stal om zijn private residence een boost te geven. De door het westen verguiste ‘apartheid-koning’ Pik Botha zou dat niet hebben gedurfd. Maar er is meer. Het ANC heeft niet alleen de publieke middelen geplunderd, het hele land is verwoest door de door de westerse MSM toegejuichte ‘revolutionairen’. Gangs moorden en verkrachten in de townships die de laatste maanden worden geteisterd door een golf van xenofobisch geweld tegen ‘Afrikaanse immigranten’ waarbij reeds minimaal zeven doden zijn gevallen. Duizenden mensen zijn op de vlucht. Steeds meer prominenten binnen het ANC hebben er genoeg van. Zo zei Moeletsi Mbeki in de Financial Times (de broer van de ex-president): Het ANC heeft geen andere agenda dan: nu zijn wij aan de beurt. Het kan dan ook geen toeval zijn dat de belangrijke oppositie-partij, de Democratische Alliantie, sinds kort wordt aangevoerd door… een zwarte. Maar de belangrijkste les van dit horror-verhaal is dat we nu begrijpen waarom Nelson Mandela zo werd bewierookt. Waarom ons koningshuis zo met hem wegliep. Waarom Obama en Clinton tranen met tuiten huilden op zijn begrafenis. Het was een feest van de dood. Van de uitroeiing. Van de NWO.

4 Replies to “REVOLUTION FAILED: THE MANDELA DECEPTION”

 1. Dit weet ik al 10 jaar.
  Laatst vergeleek Myra Nelson Mandela met Baybasin, daarmee ging ze echt te ver. Alle respect voor haar interviews, maar dat was het eerste interview dat ik oversloeg.

  Nelson Mandela was lid van hetzelfde Paapse legioen als Prins Bernhard, de Maltezer Ridders. Beiden werkten als voetsoldaat voor het Vaticaan. Hier een bron uit Zweden:
  http://www.redicecreations.com/article.php?id=18678
  Op zich hecht ik weinig waarde aan dergelijke voetsoldaten, ze verdienen riant salaris en reputatie, sex en geld, als ze de orders volgen van hun officieren, de notoire zwartrokken onder Generaals als Klovenhoef of de Amsterdamse Roothaan.

  Zowel Prins Bernard als zijn collega Nelson Mandela spelen als acteur op het wereld theater. Landverraad of soldaat van een buitenlandse geheime dienst, de Maltezer Ridders zijn de machtigste legionairs op de planeet. Velen zijn pedofiel, ook de Directeur van de CIA is meestal een Maltezer Ridder.

  Maar het intellect achter Nelson Mandela was natuurlijk Bisschop Tutu, zoals Kardinaal Alfrink dat was voor Prins Bernhard. Er is een bekende film van Nelson Mandela op Youtube waar hij op roept alle Hollanders in Zuid Afrika uit te moorden. Maar tegelijkertijd vervolgen Tutu en Mandela ook de autochtone gemeenschappen als Kuroi, Zulu’s enzomeer, om er brave socialisten van de maken zonder eigen identiteit, slaven van het systeem.

  De Franse en Russische revolutie werden overgenomen door de gevaarlijkste vijanden van de revolutionairen. De grootste genocide van de 20ste eeuw, werd de culturele revolutie genoemd. Van China. Als je in deze tijd met revolutie aan komt, zal je toch eerst dergelijke mobilisatie moeten inlichten over het politieke spektakel waar de ruime meerderheid mee gemanipuleerd is. De meeste docenten op het Nederlands onderwijs indoctrineren de jeugd zonder zelf te weten of begrijpen waar mee.

  Terugkerende demonstraties worden met gemak over genomen, maar een kleine demonstratie met 18 demonstranten tegen Sinterklaas, mondde uit in een miljoenen investering in propaganda er tegen met de Zwarte Piet discussie in 2014. En de meerderheid gelooft die propaganda, dan dus geen revolutie mogelijk. Als 18 demonstranten meer invloed hebben dan 500.000 demonstranten tegen kernenergie, zelfs al verliezen ze, dan is gezond intellect belangrijker dan aantallen. Dat wil zeggen, een revolutie met 12 mensen, dat heeft meer kans dan met een miljoen.

  Erkennen dat Nelson Mandela een Maltezer Ridder is, geen Bilderberger, dat zou een goed begin zijn…
  http://orlandoyorkrite.org/posts/nelson-mandela-knight-of-malta/

  1. Zo had ik het nog niet bekeken, Mandela als ridder. Later is hij dat echt geworden, daarvoor loopjongen dat opgeklommen is inderdaad. Beloont voor z’n werk.Zo’n Tutu inderdaad, die dan ook in contact staat met M-abeltje, zou me niks verbazen als zij ook nog wat andere diensten aan Tutu levert.

 2. “ANC DOET MAAR EEN DING: RAPE AND PLUNDER”. Dan weet je een ding zeker: de Zionisten zijn daar aan de macht, dat is het kenmerk van de huidige Zionistische machthebbers. En het klopt ook want in Zuid-Afrika zit goud, veel goud en overal waar goud zit of waardevolle grondstoffen zitten de Zionisten. Overal waar de zionisten zitten is het rape and plunder.

  Denk dat Mandela zelf geen slecht persoon is maar zeker gebruikt is. Veel is wel fake aan Mandela.

Geef een reactie