RIVM-SCAM: PERSVOORLICHTER IS ‘WEGENS VAKANTIE AFWEZIG’, VAN DISSEL WEIGERT MAILS TE BEANTWOORDEN

WERKELIJK ALLES WAT JE ONDERZOEKT, CHECKT EN BENADERT INZAKE CORONA BLIJKT EEN GROTE SMERIGE SCAM TE ZIJN VAN LIST, LEUGEN EN FRAUDE * VOLK VAN NEDERLAND BREEKT DE CORONA-COUP VAN RUTTE EN DE BILDERBERGERS STEEN VOOR STEEN AF

RIVM: nepwetenschap door criminelen

Door Hans Vogel

Jaap van Dissel, Directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding , is inmiddels een bekende verschijning in de Nederlandse huiskamers. Jaap fronst zijn wenkbrauwen en waarschuwt tegen een verschrikkelijk, dodelijk, alles verwoestend virus. Eerst heette het “Corona”, toen werd het “COVID-19” maar het zou evengoed “COVID-1984” kunnen heten.

Scholen dicht! Bedrijven dicht! Restaurants dicht! Verzorgingshuizen op slot! Huisarrest voor iedereen (nou ja, okee, natuurlijk niet voor van Dissel en zijn vriendjes, niet voor Rutte en zijn junta, niet voor de familie Amsberg), en in de openbare ruimte strikt anderhalve meter afstand bewaren. Anders krijg je een boete van Rutte’s SS’ers en een strafblad erbij cadeau. Honderdduizenden bedrijven failliet, minstens honderd miljard Euro schade voor de economie. Werkeloosheid. Huiselijk geweld. Zelfmoorden. Duizenden oudjes die creperen van eenzaamheid en ellende.

Inmiddels is allang duidelijk dat COVID-19 helemaal niet gevaarlijker is dan een gewoon griepje. Akkoord, als rond de 80 jaar bent, diabetes hebt, te dik bent, longproblemen of hartklachten hebt, ja dan kan elk griepje—dus ook COVID-19—je net dat ene zetje geven waardoor je het land der levenden verlaat. Maar om daar nu een hele economie de nek voor om te draaien, de staat van beleg uit te roepen, de politiestaat uit te rollen, de hele sociale structuur van het land kapot te maken?

Om nog enigszins het flinterdunne verhaaltje overeind te houden moet ook nog geknoeid worden met de statistiek. Daaraan doet inmiddels iedereen mee: het RIVM, het CBS en natuurlijk de gelijkgeschakelde media en de staats-tv. Door er lekker op los te sjoemelen met de gegevens en de categorieën wordt de indruk gewekt dat het virus toch heus, echt waar, ja echt heel gevaarlijk is. In werkelijkheid is, zelfs op basis van de verzonnen officiële cijfers, de mortaliteit niet hoger dan tijdens een gemiddeld griepseizoen.

Maar juntaleider Rutte, zijn hofnar Hugo de Jonge en de oplichters van het RIVM blijven maar beweren dat we met een medische ramp worden geconfronteerd en dat er geen geneesmiddel is. Hofnar Hugo kwaakt braaf Bill Gates of Hell na en zegt dat we moeten wachten op een vaccin, want dan pas kan ons leven weer een beetje genormaliseerd worden, eerder niet. Alles uiteraard op basis van de “wetenschappelijke” kennis en adviezen van het RIVM.

Als staatsinstelling is het RIVM evenwel verplicht om eerlijk en open antwoord te geven op vragen vanuit de samenleving. Dat geldt zeker in deze tijden, waarin de adviezen van het RIVM de basis vormen van het overheidsbeleid.

Ik richtte mij daarom tot de afdeling persvoorlichting van het RIVM, tot Harald Wychgel, Jan Brouwer de Koning, Coen Berends en Ron Beekman, met de volgende vragen:

-Ik begrijp dat HCQ (hydroxychloroquine) doeltreffend is gebleken bij patiënten met vroege COVID-19-symptomen. Van Italiaanse artsen heb ik vernomen dat het de standaardbehandeling is voor de meeste COVID-19-patiënten. Wat is de positie van het RIVM inzake HCQ als medicijn tegen COVID-19?
-Wat is het verband tussen 5G en ademhalingsklachten?
-Aangezien COVID-19 een griepvirus is (als ik het fout heb hoor ik dat graag), betekent dit dan ook dat een vaccin, gelijk alle griepvaccins, hoogstens 75% bescherming kan bieden in het eerste jaar en nog maar 25% in het derde jaar?
-Is het waar dat het langdurig dragen van een mondkapje keelkanker veroorzaakt, althans de kansen daarop aanmerkelijk verhoogt?

Dit was hierop het antwoord: “Op dit moment ontvangen we heel veel vragen over het nieuwe coronavirus. Het lukt ons helaas niet meer om alle vragen persoonlijk te beantwoorden. Veel antwoorden vindt u bij de veelgestelde vragen op de website van RIVM.” Jaja, geen tijd, drukdrukdruk. Het is zo druk dat Harald Wychgel gewoon ervan tussen is: “Wegens vakantie ben ik afwezig tot maandag 18 mei 2020.”

Een mail naar Van Dissel en hoogste RIVM-baas Hans Brug bleef ook zonder antwoord. Die zijn duidelijk net zo laf en incompetent als hun knechten van de afdeling “persvoorlichting.”

Wat een ellendig rovershol is dat RIVM! Ze publiceren gemanipuleerde cijfers en draaien daarmee de Nederlandse landbouw en veeteelt de nek om. Ze liegen het publiek voor over COVID-19 en weigeren om erbij te vertellen dat HCQ prima werkt om corona in de kiem te smoren als je er vroeg bij bent. Week in week uit publiceren ze vervalste cijfers en statistieken en ze blijven zaniken over vaccins en mondkapjes. Iedereen weet dat er minstens vier jaar nodig zijn om een enigszins betrouwbaar vaccin te ontwikkelen. Maar bij het RIVM zijn ze graag bereid om de Nederlandse burger alle risico’s te laten dragen als dat haastig in elkaar geflanste vaccin er eenmaal is. Leugenaars, bedriegers, lafaards, criminelen, andere termen zijn er niet te geven aan het RIVM en zijn medewerkers.

Wat zegt u? Wetenschap? Wie het niet eens is met het RIVM wordt de mond gesnoerd, gedwongen om zijn woorden in te slikken (zie longarts David Prins in Davos), of zwartgemaakt. Het RIVM gedraagt zich ten opzichte van geleerden met een andere mening precies zoals de Kerk zich in de Middeleeuwen gedroeg tegen andersdenkenden.

Maar in de Middeleeuwen werden echt wetenschappelijke denkwijzen en methodes tenminste nog gerespecteerd. Daarvan is bij de boeven van het RIVM geen sprake.

3 Replies to “RIVM-SCAM: PERSVOORLICHTER IS ‘WEGENS VAKANTIE AFWEZIG’, VAN DISSEL WEIGERT MAILS TE BEANTWOORDEN”

 1. Het RIVM gedraagt zich ten opzichte van geleerden met een andere mening………

  Ja ze hebben een hele doos vol met Fasseurs en je bent (evt. als top-expert) meteen een charlatan of dood als je het niet met de SS’er en typisch Duitse nep “prins” Bernhard en diens nagelaten netwerk en betrekkingen eens bent omdat hun verhalen niet KUNNEN kloppen.

  Overigens lijkt het mij dat “COVID-19” juist door de maatregelen niet compleet ge-explodeerd is.
  We zullen binnenkort zien wat er gebeurt als de teugels gevierd worden…..

 2. ‘Wat is het verband tussen 5G en ademhalingsklachten?’

  Die vraag is natuurlijk al een red flag, dan nog even googelen op Hans Vogel en dan weet je weer dat je beter niet kunt reageren.

  Ook verzint onze mislukte historicus weer dat Prins uit Davos ‘de mond is gesnoerd’.

Geef een reactie