ROA 3: ‘DE GROEP-BAYBASIN IS UIT OP DE TOTALE VERNIETIGING VAN MICHA’

BREAKING: YOUTUBE VERWIJDERDE DEZE UITZENDING REEDS NA 15 MIN. MET EEN BEROEP OP DE ‘COMMUNITY GUIDELINES’

WE KRIJGEN NU PRECIES DEZELFDE SITUATIE ALS VIER JAAR GELEDEN MET ERIC DONK EN GERARD VAN DER MEER, MAAR NU MET WIM DANKBAAR EN THIJS STAPEL (ZIE ONDERSTAANDE VIDEO) * DANKBAAR EN DE GROEP-BAYBASIN (TON TYPFOUT) PROBEREN MICHA TE BEROVEN VAN ZIJN LAATSTE ADVOCAAT WAARDOOR HIJ MACHTELOOS EN REDDELOOS WORDT * DANKBAAR KWAM NOTA BENE VIA MICHA TERECHT BIJ STAPEL


De uitzending staat nog wel op YouTube met de livestream van Rogier Hop…. kijken of die aanstonds ook wordt verwijderd! Luister anders door op de witte pijl te klikken onder ‘luister nu’ rechts op de site.

[wp_ad_camp_1]

Het kan geen toeval zijn: de complete groep-Baybasin (o.a. Ton Hofstede, Eric Donk, Myra, Adele van der Plas) is actief bezig met het slopen van Micha. Nu is de aanval ingezet op de vertrouwens-relatie tussen Micha en zijn laatste advocaat Thijs Stapel, ook de advocaat van Wim Dankbaar die Micha voortdurend ‘krankzinnig’ noemt -net als Peter R. de Vries en Marcel Hulspas. De groep-Baybasin deugt niet net zomin als de zaak-Baybasin zoals uitgebreid wordt toegelicht in de derde aflevering van ROA. De kern van de zaak lijkt te zijn dat de groep-Baybasin alles wat te maken heeft met het kindermisbruik van Demmink wil negeren en ontkennen. Goed, Adele staat twee Turkse mannen bij de als kind in Turkije door Demmink zijn misbruikt, maar weigert op te treden voor Nederlandse slachtoffers van Demmink zoals Frank Leenders en Bart van Well. Die laatste zette Adele recent zelfs onder druk ‘alle banden te verbreken’ met Neset Temirci die zegt te beschikken over zeer belastende informatie over Baybasin waarvoor Van der Plas blijkbaar bijzonder bang is. Dankbaar lijkt zich nu te willen aansluiten bij de groep-Baybasin door zich openlijk achter Ton Typfout te scharen en Micha net als Ton Typfout te proberen te psychiatriseren. De grote gemene deler tussen Dankbaar en de groep-Baybasin is dat ook Dankbaar niets wil weten van pedonetwerken en satanisch misbruik. Opvallend is ook de rol van de ‘gevangenisdirecteuren’ die Micha vanaf het eerste moment meden alsof hij een melaatse is, maar wel aansluiting vonden bij Hofstede en de groep-Baybasin. Overigens heeft een van de gevangenisdirecteuren (of meerdere) wel verklaard dat Demmink zijn toenmalige secretaresse opdracht gaf kleine kinderen voor hem te bestellen. Als Demmink zelfs zijn secretaresse dergelijke orders gaf, is het trouwens helemaal logisch en voorstelbaar dat hij ook kinderen thuis liet bezorgen via een registratie bij Kinderopvang.

Eén reactie op “ROA 3: ‘DE GROEP-BAYBASIN IS UIT OP DE TOTALE VERNIETIGING VAN MICHA’”

  1. Arme Micha, steeds verder in het nauw en steeds meer geïsoleerd. Gelukkig gelooft de parlementair journalist Hop hem nog op zijn woord.

Geef een reactie