ROA 7 MET THE ONE AND ONLY ROGIER HOP!

EXTRA EN BREAKING: BESTUURLIJKE TOP DEN HELDER ZEGT SORRY TEGEN ROB SCHOLTE VOOR JAREN VAN TERREUR TEGEN ZIJN MUSEUM EN ZIJN GEZIN!

[wp_ad_camp_1]

Roa 7 begint rond minuut 11 maar het begin is ook zeker de moeite waard dankzij onze ROA-gastheer Rogier die de kijker opnieuw op uiterst bekwame wijze weet te vermaken! De uitzending was nogal kort omdat ik te zeer was gefocused op de chatroom en wat daar allemaal gebeurde…. Je ziet het ook een beetje in bovenstaand verslag van Rogier. Na een kwartier lang te zijn geconfronteerd met de ongekende haat en sadistische agressie van de trollen die er nu weer een flinke schep bovenop doen qua ‘Micha kapot maken’ (zie ook het nieuwe ongekend agressieve twitter-account van ‘Ik ben wakker’) trok ik het niet meer….. ik sloeg gewoon helemaal dood! Op zich natuurlijk ook weer een goede zaak, dat hernieuwde trollen-offensief want het bewijst opnieuw hoezeer Micha ‘aan de bal’ is qua waarheidsvinding! Volgende keer dus owel niet meer naar de chatroom kijken of helemaal geen chatroom meer. We gaan het allemaal weer meemaken mensen…. for your freedom, truth and happiness!

5 Replies to “ROA 7 MET THE ONE AND ONLY ROGIER HOP!”

 1. …. Je ziet het ook een beetje in bovenstaand verslag van Rogier”””

  onzin aangezien Rogier zijn haperingen los staan van jouw uitzending.

  Dat je uitzending zo kort is heeft te maken dat je weer eens loopt te prutsen met je muziekjes, een normaal mens die geen kennis heeft van de software en de bewerking, gaat niet tentijde van de uitzending lopen prutsen en oefent dit bijv. buiten de uitzending om. Als dan werklijk blijkt dat de huidige software niet jofel werkt, dan ga je op zoek naar software wat wel werkt.
  Je bent inmiddels al een week of zes aan het kutten.

  Je was gewoon aan het prutsen en werd vervolgens pissig/kwaad en gaf er vervolgens de brui aan, als het niet lukt dan laat je muziekje maar zitten.
  Beetje erg goedkoop om je onkunde bij de trolltjes neer te gooien, overigens is dit de grootste groep fans die je hebt na zoveel jaar kwaliteitsonderzoek.
  Overigens maakt het geen reet uit of je chatbox vol met trolletjes zitten , je kan gewoon je programma afdraaien voor die zeldzame fans die je nog over hebt, ipv zomaar af te kappen om dat meneer effe geen zin meer heeft.

  lui, onkunde, onvoorbereid aka niks te melden, onproffesioneel

 2. Dat Kat zijn uitzending niet had voorbereid hoor je al aan de flinterdunne analyses in de eerste minuten. Daarna had Kat ook al niets meer te melden over Klomp en toen waren de onderwerpen alweer op. Nog mooier is dat nietsnut Hop een ontwijkend antwoord geeft op de vraag waarom hij niet werkt.

Geef een reactie