ROB SCHOLTE 10 DAYS AFTER: WEER EEN GEVAL WAARIN DE MACHT HAAR REET AFVEEGT MET UITSPRAKEN VAN DE RECHTER

DE PP-ELITE WEIGERT STEEVAST COMMENTAAR TE GEVEN OP ZAKEN ZOALS DIE VAN ROB MET ALS ARGUMENT DAT ‘HET ONDER DE RECHTER IS’ * MAAR ALS DE RECHTER DAN HEEFT GESRPOKEN, LEGT DE MACHT DEZE UITSPRAAK LACHEND NAAST ZICH NEER -EN BLIJFT GEWOON WEIGEREN COMMENTAAR TE GEVEN! * DIT GEBEURDE EXACT HETZELFDE IN DE ZAKEN DEMMINK, FERDY ROET, CHIPSHOL EN MICHA KAT (MICHA-CLAIM) * ZO ERG IS HET AL: DE RECHTERS ZIJN COMPLEET CORRUPT, MAAR ALS ER DAN EENS EEN KEER EEN ‘EERLIJKE’ UITSPRAAK KOMT, WORDT DEZE GEWOON GENEGEERD! * WIE GRIJPT IN?

Zoals altijd is het allemaal nog weer erger en nog weer extremer -zelfs dan Micha heeft beschreven in de header van dit artikel. Want de elite legt in bepaalde ‘gevoelige’ zaken (deep state-zaken) de uitspraken van rechters niet alleen naast zich neer, nee: partijen die de ‘fatala fout’ maken te winnen van de staat zoals Ferdy Roet, Micha Kat en nu ook Rob Scholte worden via geheime operaties kapot gemaakt! Dus in plaats van dat de krijgen waar ze rechtens recht op hebben, krijgen ze vervolgingen, interneringen, demoniseringen in de MSM en meer van dat fraais. Steeds zien we weer hetzelfde patroon waarin niemand in politiek, media of wetenschap ook maar een kanttekening durft te plaatsen bij deze gang van zaken zelfs dus niet als de rechters hebben gesproken! Rob Scholte heeft van niemand uit de Helderse politiek ook maar een felicitaie gehad, zelfs niet van de mensen die hem aanvankelijk steunden maar nu een positie hebben in het centrum van de macht als bijvoorbeeld wethouder. De media zwegen vrijwel volledig op een laat en minimaal artikel in NRC na. Zelfs deze krant van rechters en openbaar bestuur durft Koen Schuiling niet aan te vallen op het negeren van een uitspraak van de rechter. Ook in de zaken Demmink en Chipshol zagen we dat de staat uitspraken van de rechter naast zich neerlegt of zelfs saboteert, maar in die gevallen wordt niet overgegaan tot het vernietigen van de tegenpartij (Adele van der Plas en de familie Poot) omdat die ’te groot’ zijn of omdat de Staat dat (nog) niet aandurft. Ook Rob Scholte is om die reden tot nu toe nog gevrijwaard gebleven van terreur (zie hier de reactie van Schuiling op het vonnis). Maar kleine, weerloze stand alone-partijen zoals Micha Kat en Ferdy Roet worden keihard aangepakt, in politieauto’s gesleurd en in kerkers geworpen. En niemand die er iets van zegt. Het zal duidelijk zijn dat de genoemde zaken in dit artikel de laatste voorbeelden zullen zijn waarin partijen het winnen van de staat. Want waarop zouden rechter in de toekomst nog ‘eerlijke’ vonnissen wijzen als daar vervolgens niets meer wordt gedaan?

22 Replies to “ROB SCHOLTE 10 DAYS AFTER: WEER EEN GEVAL WAARIN DE MACHT HAAR REET AFVEEGT MET UITSPRAKEN VAN DE RECHTER”

 1. Rob scholte heeft een afspraak met de gemeente dat hij gratis woont, op voorwaarde dat hij gas/licht en water betaalt. Daar staat neem ik aan een symbolisch bedrag voor 400/500 en 99% neem ik aan dat de gemeente de energie rekeningen op hun naam hebben staan, en vervolgens verwachten dat Rob het afgesproken bedrag aan hen betaalt, waarin hij nalatig is geweest.

  “” de gelauwerde kunstenaar mocht het pand gratis gebruiken, tegen een vergoeding voor gas, water en licht – in feite huurovereenkomsten zijn.””

  Zelfs een onafhankelijke advocaat verkondigd dat gebruikers overeenkomst of huur huurovereenkomst Rob Scholte aan het kortste eind trekt aangezien hij zich niet aan de afspraken heeft gehouden. En dus Rob Scholte het voor 99% kan shaken en zijn addvocaat met een zwaarwegend argument komt aanzetten.

 2. Prachtig om te zien hoe in de vele reacties mensen op een keurige manier Kat vertellen dat hij het bij het verkeerde eind heeft. Met keiharde argumenten en linkjes en zelfs de woorden van Scholten (die gewoon toegeeft dat hij een groot geldbedrag willens en wetens niet heeft betaald). En hoe reageert onze Kat? ‘Jullie liegen en bedriegen, idioten!’ De armoede, de geestelijke armoede….

 3. Bij een betalingsachterstand in de energierekening worden uiteindelijk het gas en licht afgesloten. En nee, een energiemaatschappij kan niet iemand uit huis zetten. Ik heb het tenminste nog nooit meegemaakt. Dat kan alleen bij overlast en bij een huurachterstand van meer dan drie maanden.

   1. Nee, Klomp, denk eens na, zelfs als de verhuurder een energierekening heeft voorgeschoten, en er een betalingsachterstand is, is dit geen enkel argument voor uitzetting. De verhuurder zal een incassobureau inschakelen, en in het uiterste geval een deurwaarder. Dat is iets heel anders dan een huisuitzetting. Van het laatste heb je overduidelijk geen verstand.

 4. Psychopathocratie Prins Bernhard BV baggert onstuitbaar als een onherkende (moord)robot voort BOVEN de wet: “De wet is niet van toepassing op psychopaten, of hoort dat niet te zijn” immers…..

  Psychopaten moeten fysiek uitgenomen worden anders stoppen ze niet met hun ‘pure evil’ kwaadaardigheden, zoals eerst eindeloos jengelen om BEWIJS en als dat dan ‘against all odds’ en na jarenlange noeste arbeid, aangeleverd wordt, dit met een nonchalant gebaar van tafel vegen……haha……mispoes, je kunt aandragen wat je wilt.

  Bij voorkeur de professionele (!) indicaties psychopathie eerst afronden met een test, anders eventueel erna, maar er moet worden ingegrepen door….: deviant gedrag herkennende en niet idolaat verheerlijkende en/of in de matrix zwevende, dan wel relaxed onder de psychopathische paraplu zittende ECHTE militairen en politiemensen.

 5. Er is geen vonnis om te negeren, dompie. De zaak ligt bij de kantonrechter. En die zal op basis van de betalingsachterstand de ontruiming goedkeuren. Kun jij weer piepen ovet corrupte rechters, maar zo zal het gaan.

     1. Heren, waarom dat gescheld op elkaar? En ga nu niet naar elkaar wijzen. Schelden is laag en draagt niet bij aan de/een discussie.

     2. Zeker wel. De betaling zit namelijk in de overeenkomst met de gemeente. Lees je eens in.

     3. Ik denk eerder dat Rob Scholte het weigert te begrijpen, en daarom staat hij nu op straat!!
      Vriendje Kat begrijpt überhaupt helemaal niks, maar daarmee zeg ik natuurlijk niks nieuws…

   1. Beter je best doen, Micha. Die betalingsachterstand is er wel degelijk. Hoe ik dat weet? Dat zegt suikeroom Scholte nota bene zelf. Dus je kunt wel weer op Goebbelsiaanse wijze propaganda proberen te maken maar aangezien je zowel dom als lui bent en je critici niet, zal niemand daar in trappen.

    https://i.imgur.com/qop1mMX.png

     1. Dit zal Kat wel bedoelen met ‘geen betalingsachterstand’, met andere woorden: Scholte heeft hem weer wat wijsgemaakt.

      ‘Het feit dat Scholte inmiddels een achterstand in de betaling van vergoedingen had tot een bedrag van bijna 20.000 euro, was volgens het hof een zodanige tekortkoming dat de bodemrechter ontbinding van de overeenkomst hoogstwaarschijnlijk als gerechtvaardigd zal beoordelen. Scholte beriep zich nog op het feit dat de betalingsachterstand verrekend diende te worden met een schadeclaim die hij bij de gemeente wilde neerleggen, maar die bewering werd volgens het hof onvoldoende onderbouwd.’

     2. Mag ik van jou, uit de categorie Onjuiste Premissen, de jij-bak?

      Scholte heeft de rekeningen voor GWL niet betaald. Totale betalingsachterstand: 19.000 euro. De site van Rob Scholte heeft een zoekfunctie, gebruik die maar eens.

      Schulden ontkennen is niet slim, Micha. Dat had Rob Scholte wel van jou kunnen leren.

Geef een reactie