ROL BY FAR DE MEEST BEZOCHTE WAARHEIDS-SITE VAN NEDERLAND

WE ZIJN NU PRECIES EEN JAAR IN DE LUCHT MET ROL EN SCOREN MEER DAN 2,6 MIO UNIEKE BEZOEKERS * KLOL SCOORDE IN 14 JAAR TIJD IETS MEER DAN 6 MIO * ROL SCOORT DUS IN EEN JAAR BIJNA DE HELFT VAN WAT KLOL IN 14 JAAR SCOORDE * STEUN ONS EN STORT EEN BIJDRAGE OP DE REKENING VAN DE STICHTING [via drsmkat@yahoo.com]

5 Replies to “ROL BY FAR DE MEEST BEZOCHTE WAARHEIDS-SITE VAN NEDERLAND”

 1. Kat is zo achterlijk dat hij eerder gewoon effe 40 euro durft te vragen, terwijl als hij zoveel bezoekers heeft net zo goed een eurotje kan vragen.

 2. “”ROL BY FAR DE MEEST BEZOCHTE WAARHEIDS-SITE VAN NEDERLAND”””

  overigens vermoed ik dat er meer bezoekers langslopen, aangaande wat voor achterlijks heeft Kat nou weer lopen te verkondigen.

  Hebben de donateurs weleens We are change gekeken …….. wil niet veel zeggen deze hebben eerder het algemene belang op het oog dan de heer KAT.
  En het lijkt me meer terecht dat WAC een steuntje in de rug krijgen door middlel van wat euro s.

  Het voordeel van WAC is dat deze geen achterlijk gedrag hebben getoond zoals bommeldingen en dergelijke, waardoor deze vervolgens gewoon in NL kunnen huisvesten en hun werk doen.

  Daartegen finaciele bijdrage aan de heer Kat, is een groot zwart gat.
  Tevens heeft Kat als propgandeur genoeg geld verdiend om zijn eigen rompslomp op te ruimen, en het van de zotte is dat men hem finacieel steunt voor die paar luizige zinnetjes die hij dagelijks op het internet pleurt.
  Beetje jengelen over afgehakte ledematen …….en vervolgens geld vragen ……….tuurlijk Kat …….weltrusten

 3. Tegenlicht onthult de waarheid over Europa en de euro https://jdreport.com/tegenlicht-onthult-de-waarheid-over-europa-en-de-euro/

  1. Het kernprobleem van de Europese muntunie http://climategate.nl/2014/05/06/1-het-kernprobleem-van-de-europese-muntunie/

  Atlantische machtselite van regeringsleiders, mediafiguren, bankiers bij Bilderberg 2016 https://jdreport.com/atlantische-machtselite-van-regeringsleiders-mediafiguren-bankiers-bij-bilderberg-2016/

  @DSR ..bilderberg wordt dit jaar in …. Dresden ..gehouden

 4. Ik denk dat Micha net zo leugenachtig met deze cijfers omgaat als met alles wat in zijn blikveld komt, maar ik hoop dat deze leugen van hem voor de verandering geen leugen is: mijn bijdragen op dit complotblog hebben dan immers een groot bereik! Ik zie het als een aansporing om de leugenachtige fantast Kat naar vermogen te bestoken.

  1. ” Ik denk dat Micha net zo leugenachtig met deze cijfers omgaat als met alles wat in zijn blikveld komt, maar ik hoop dat deze leugen van hem voor de verandering geen leugen is: mijn bijdragen op dit complotblog hebben dan immers een groot bereik! Ik zie het als een aansporing om de leugenachtige fantast Kat naar vermogen te bestoken. ”

   Mispoes!

Geef een reactie